мила много се радвам че си добре и продължаваш напред към целта,значи така.за лапароскопията се обадих в шейново и в петък ще ходя.казаха ми само направление от личната. номер 7 и кп 147 и се заплаща само престоя. ако не избираш екип.каза с направлението да отида там всеки ден до обяд ще ме прегледат и ще видят какво ще ме правят.мисля преди да го взема да отида и да видя какво ще кажат.утре отивам да пускам изследване за тромбофилия,но понеже ми е скъпо наведнъж питах дали може да ги пускам поетапно и казаха че може,те са четири общо. са 103лв.аз. утре ще пусна само един за 25лв.по-натам. и другите ще пускам един по един така е по-лесно.а това за мц което писа ти как. да го броя,знам че е така,но на мен. ми е. много слаб цикъла след кюртажа.общо взето така-първите 2 дни кафяво зацапване но не спира,а е постоянно,трети ден по-силно и вече примесено с червено и после още два дни като първите,но понеже не спира и само третия ден е като нормален мц и затова се бъркам,преди ми беше много силен,а сега едва едва върви.незнам какво става.