0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Fanny
« Отговор #280 -: Март 02, 2012, 12:55:03 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:Истинските жени се справят със всичко!! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #281 -: Март 02, 2012, 17:12:29 pm »
 Само така Fanny  ,нокакво отчайванеили отказване :balk_103:. Починете си добре сладка и следващия месец с нови сили -напред. Задължително си намери добър лекар и не отлагай.Всичко ще стане с малко помощ от доки. Много те гушкам цлънце и чакаме да се завърнеш бързо :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:.
*
« Отговор #282 -: Март 05, 2012, 14:40:18 pm »
Здравейте милички :DНамерих си къде да изследвам антифосфолипидните антитела и токсоплазмозата,които лекарката ми назначи,само незнам дали да ги пусна в събота или да чакам следващия цикъл,да не би случката да се отрази на резултата...май май ще е по-добре да изчакам,колкото и да ми се иска да разбера по-бързо резултата...

« Отговор #283 -: Март 05, 2012, 17:22:15 pm »
Миличка, стискам ти палци по-бързо за се разбере къде е причината, за да спре най-после да се повтаря този сценарий и да си имате едно хубаво бебче!  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #284 -: Март 06, 2012, 10:39:13 am »
 :balk_80:каквато и да е причината-ще я намерите,защото я търсите.Всичко ще се нареди
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #285 -: Март 06, 2012, 10:51:22 am »
То така се получава винаги, проблемите (големите) са в нашите глави. Аз като казвам,че съм убедена,че на много от нас ни няма нищо,никой не ме чува. "Проблема" е в дебелите ни глави.
Не разбирам, ама хич от изследвания. Твоят доки не е ли казал/а кога да ги направиш, няма ли вариант да се обадиш и да попиташ?
Ако трябва изчакай, толкова си чакала, че още малко - какво те бърка  :kittenyarn:
*
« Отговор #286 -: Март 06, 2012, 12:02:55 pm »
Ами лекарката ми каза,че трябва да ги изследвам,не е казала да чакам,така,че мисля едните да ги отметна сега,пък третото по-другата седмица ако доживея за отпуска и направо да ги нося на лекарката,да видим каква ще ми е присъдата :wink:

« Отговор #287 -: Март 06, 2012, 19:57:53 pm »
 Всичко ще е ОК миличка :balk_103:. Щом веднъж сте започнали да търсите причината ,смятай че проблемът е решен на половина и много скоро ще видим и твоите :bfp:. Цунки сладка и успех :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104:
« Отговор #288 -: Март 08, 2012, 10:29:19 am »
Честит Празник миличка!Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и обичана и още този месец бременна :) :goodluck: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #289 -: Март 08, 2012, 10:30:39 am »
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК фАНИ!!
« Отговор #290 -: Март 08, 2012, 10:46:25 am »
Честит празник,здраве,щастие,усмивки и ....бебееееееееее  :balk_21:
« Отговор #291 -: Март 08, 2012, 16:08:23 pm »
Честит празник Фани!За антифосфолипидните антитела не знам дали има значение кога се пускат,но токсото не ти пречи да я отменеш още от сега.Или я има или я няма.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #292 -: Март 08, 2012, 18:09:28 pm »
Честит 8-ми март Fanny! Пожелавам ти смелост, за да мечтаеш, и дързост, за да осъществиш мечтите си! Можеш да бъдеш всичко, което пожелаеш! :balk_16: :balk_2: :balk_104: :balk_104: :balk_104:
*
« Отговор #293 -: Март 09, 2012, 16:34:26 pm »
как си мили4ка? :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #294 -: Март 10, 2012, 17:43:30 pm »
Здравейте миличките ми.Надявам се сте изкарали добре на 8ми март,аз не можах да се включа ,но ви пожелавам на всички да сте обичани и ценени жени всеки ден от годината и скоро всички да сме щастливи мамчета :DДнес си пуснах токсоплазмозата,която е отрицателна  :cheerleader:,антифосфолипидните антитела ще са готови до 5 дни.Честно казано ако и тези изследвания са наред вече тотално ще се объркам и наистина незнам къде ще да е проблема,така или иначе сега и да го мисля-файда няма,трябва да изчакам резултатите.Целувки на всички ви и да почвате с  :bfp:,аз съм почивка този месец от бебеправенето и ще ви стискам палци!

« Отговор #295 -: Март 11, 2012, 15:41:16 pm »
 Браво сладуркееееее :balk_46:.Ще видиш че и останалите резултати ще са ОК и бебо ще се появи много скоро. Нали знаеш ,че понякога не се открива някаква причина поради която се бави бебчето. То може да си е и от чисто притеснение. Много цунки сладка и успех :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
« Отговор #296 -: Март 12, 2012, 10:16:56 am »
Стсткам палци мила всичко да е ок и ще чакаме резултатите! :bighug: :goodluck: :bighug:
« Отговор #297 -: Март 14, 2012, 21:33:58 pm »
 Fanny,много късмет сладуранка такава. Моля се от все сърце този да е вашият месец миличка. Стискам здраво :crossfingers: и няма да ги пускам ,докъто не видим твоето :bfp:.Много цунки :balk_104: :balk_104: :balk_104: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*
« Отговор #298 -: Март 14, 2012, 21:41:15 pm »
Този месец със сигурност няма да е нашия,защото си почиваме от бебеправенето,за да ми се възстанови малко организма,незнам дали има смисъл,но така решихме,а и да видя антифосфолипидните антитела как ще са.Тези бабини зъби обаче да ви кажа чудеса правят,тоз моя мъж неудържим стана,сутрин,вечер... :heartbeat: чак ми се случи да му откажа,че много ми се спеше osi_13Луда работа ви казвам,а обикновено аз го врънкам...Та така,освен ние и мъжете ни имат нужда от малко помощ от природата нали osi_9Много целувки от мен за всички :bighug:

*
« Отговор #299 -: Март 15, 2012, 08:52:00 am »
Да не както си почивате :lol: да стане :babyflips:Чи то наистина с толкова :heartbeat:,може да излезе великденският заек!!
 :balk_35: