0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Fanny
« Отговор #260 -: Февруари 29, 2012, 10:13:29 am »
Фани,моляте оспокой се!Почивай активно-няма да има проблеми.И аз бях с кръвотечение,но вече човека е на 6 години.
Само спокойно!! :bighug:
« Отговор #261 -: Февруари 29, 2012, 12:38:11 pm »
Фани миличка ще ти стискам много палчета всичко да е наред!Ти само гледай да си спокойна и да не се притесняваш много преди доки да ти е казал какво е положението.Ще видиш че всичко ще бъде наред и ще си имаш едно сладко :babyflips: след 9 месеца! :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #262 -: Февруари 29, 2012, 13:33:35 pm »
Сутринта си направих пак тест,почти веднага се появи втората чертичка,но отново е бледа,може да е една идея по-наситена от предната,но не съм сигурна.Според мен ако всичко беше наред трябваше вече да е ясна,а и гърдите не ме болят вече,Т спада...Взела съм си камарата изследвания и се надявам да се прибера с добри новини,въпреки продължаващото кафяво зацапване.Поне засега не съм виждала съсиреци и нямам болки,но ми е притеснено милички.Дано поне ако няма надежда организма ми да се справи сам както преди.Прегръщам Вии  :wink:

« Отговор #263 -: Февруари 29, 2012, 16:28:44 pm »
Ох миличката тя :bighug: :bighug:
Ами ако си направиш кръвен тест да видиш дали се покачва хормона(все не мога да го кажа :oops:)Въпреки всичко се успокой мила и дано Господ да е с теб(и с бебчо)
 :balk_21: :balk_21:

« Отговор #264 -: Февруари 29, 2012, 17:22:07 pm »
 :goodluck: :hug2: :hug2:
*
« Отговор #265 -: Февруари 29, 2012, 18:22:15 pm »
Здравейте миличките ми :bighug:Сега се връщам,в матката не се вижда нищо,но лекарката каза,че с моя цикъл е прекалено рано,плоден сак би се видял,ДАЙ БОЖЕ,към края на другата седмица.Каза,че лигавицата ми е точно каквато би трябвало да бъде при бременност,изписа ми Утрогестан 2х2 и да пия Но-шпа,утре трябва да пусна кръвен тест и в събота да го повторя,стига да не ми дойде разбира се.Та така милички,засега положението е на надежда и молитви.Ако не се получат нещата ще изследваме някакви фосфолипидни тела и още нещо ама не го запомних.Охххх дано Господ бъде с нас и с тези клетчици,които се борят някъде в мен да оцелеят,ако ли не-такъв е живота,продължаваме с борбата,важното е да се намери проблема.Целувки от мен за всички :bighug:

*
« Отговор #266 -: Февруари 29, 2012, 20:03:22 pm »
мили4ка  силно  се надявам  и  стискаам  палци  вси4ко  да е наред,гушкам те :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #267 -: Февруари 29, 2012, 20:23:42 pm »
 Почивай си колкото е възмовно повече и не се притеснявай сладка. Казахме ,а и Тити е живият пример за това че на доста жени се случва през първите 3 месеца да им порокървява. Моля се за теб сладка и очаквам да ни съобщиш че всичко е наред :balk_103:. Много те гушкам :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
« Отговор #268 -: Март 01, 2012, 08:58:23 am »
Честита Баба Марта!
Почивай си и всичко ще бъде наред,май си намери доктор който да те разбира.Късмет,късмет и всичко най-хубаво...зарадвай ни
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #269 -: Март 01, 2012, 09:03:08 am »
Миличка как си днес вчера не ми писа и се притесних,какво става??????????
« Отговор #270 -: Март 01, 2012, 09:46:15 am »
Миличка наминавам само на бързичко за да видя какво ти е казал доки и се радвам, че всичко е ок за сега :) Ти не се притеснявай и ще видиш, че всичко ще си бъде ок.Много ще ти стискам палчета нещата да вървят както трябва и след 9 месеца да си имаш едно сладичко бебоче :babyflips: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug:
« Отговор #271 -: Март 01, 2012, 09:49:37 am »
Фани стискам палчета :crossfingers: :crossfingers:
Късмет :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #272 -: Март 01, 2012, 15:25:41 pm »
Здравейте момичета,излезе ми резултата 4.62 :(,реф.стойност е > 1,но лекарката каза,че е много нисък,което е очевадно и че няма смисъл дори от втори тест в събота,сигурно всеки момент ще ми дойде....та така,сега ще трябват още куп изследвания,но няма начин,трябва да се намери причината за тези случки...

« Отговор #273 -: Март 01, 2012, 16:09:12 pm »
Мила докато не дойде  :witch: винаги има надежда!Та че сега ти стискам много  :crossfingers: :crossfingers: всичко да е наред!Горе главата ние сме с теб  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #274 -: Март 01, 2012, 16:27:57 pm »
 osi_7 osi_7 osi_7 osi_7 osi_7 :bighug: :bighug: :bighug: :balk_145: :balk_145: :balk_145:
*
« Отговор #275 -: Март 02, 2012, 09:30:25 am »
Душичката тя-много съжалявам мила!!Бързо възтановяване!!Ние сме с теб мила!! :balk_21:

:grouphug2:
« Последна редакция: Март 02, 2012, 09:49:23 am от TITKO »
« Отговор #276 -: Март 02, 2012, 09:40:14 am »
Сладурче много много съжалявам :( Но ние всички сме с теб и те подкрепяме така че...знам колкоти е трудно, но ГОРЕ ГЛАВАТА, защото нали знаеш, че това, което не ни убива ни прави по-силни...Нов месец се задава, така че се надявам скоро време да попаднеш на лекар, който наистина ще може да ти каже какъв е проблема за тези нещастия...и дано скоро да видиш пак  :bfp: и всичко да е наред този път вече!
« Отговор #277 -: Март 02, 2012, 10:28:48 am »
Ей,сладур... горе главата. Ще се получи всичко,само спокойно. Не може да искаш нещо толкова много и то да не идва,ще се получи,просто бебо май е решил,че още му е рано. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #278 -: Март 02, 2012, 11:11:11 am »
Благодаря ви милички,страхонти сте :DНе съм се отчаяла,просто ме е яд.Лекарката ми спомена за антифосфолипидни антитела,за които ми каза и Валентина,почетох доста за тях,а досега никой не ми ги е изследвал и ако се окаже,че проблема е там и е можело да се избегнат тези неща само с прием на аспирин и още нещо направо ще си прегриза вените,че минах през толкова мъки.Ще видим,този месец си давам почивка,да ми се възстанови организма и психиката,и хормоните,пък другия месец ще изследвам и това,дано наистина вече се намери проблема,защото явно не е в заблеменяването,което според мен е най-важното,надявам се другото да е поправимо.Много късмет желая на всички чакащи и няма да спирам да ви наглеждам да знаете,чакам много  :bfp: този месец :bighug:

*
« Отговор #279 -: Март 02, 2012, 12:01:35 pm »
мила  гушкам те ,и  наистина се  надявам да попаднеш  на  добър  лекар и  след по4ивката,ве4е  да има  истинска  радост  с един  прекрасен финал ylinfant :kiss: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br