0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Fanny
« Отговор #240 -: Февруари 26, 2012, 16:17:20 pm »
не се  настройвай предварително,виж  има тест4ето  е положително това е много  хубаво игнорирай  лошите  мисли и се опитай да  се  зарадваш мили4ка :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #241 -: Февруари 26, 2012, 16:50:24 pm »
 Еееееееееееее,тук имаме :bfp: .Браво сладка Fanny :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:.Да знаеш ,че хубавите работи започват сега. Тихичко честито миличка .Лека и безпроблемна бременност и на финала здравичко ,а защо не и 2 бебенца :bori_002: :bori_015:. Цункам те :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
« Отговор #242 -: Февруари 26, 2012, 17:14:11 pm »
Благодара ви милички за хубавите пожелания,но както казах-не смея да се радвам,минавала съм по този път и много ме е страх да не стане като преди.Ще гледам да се чуя утре с лекарката ми или да отида някъде на преглед,че при нея е супер сложно...незнам,ще го мисля,само вещицата да не дойде,стискайте палци :bighug:

*
« Отговор #243 -: Февруари 26, 2012, 17:32:46 pm »
няма  да идва  оная  ,стискм  ги  вси4ко да се   развие в  правилната   посока.ей много  се радвам  мила  :party: :bighug: :bighug:
« Отговор #244 -: Февруари 26, 2012, 20:35:05 pm »
Fanny  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
стискам яко палчета  :kiss:
« Отговор #245 -: Февруари 27, 2012, 08:45:02 am »
много тихичко...честито и дано всичко е наред,да си имаш бебче и да сте много щастливи.Направи каквото трябва да се видиш с доки...много се зарадвах за теб и си вдъхнах голяма надежда,че аз днес съм със спаднала Т
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #246 -: Февруари 27, 2012, 09:10:05 am »
Миличка много стиснати палци всичко да е наред при теб.Дано сега лекарката за която ме пита да води бременността ти цели 9 месеца...........УСПЕХ
« Отговор #247 -: Февруари 27, 2012, 09:20:32 am »
Тихичко честито и от мен, миличка! Такава надежда ми вдъхвате с всички тези положителни тестчета! Стискам палци всичко да е наред, мисли положително, гони страховете и ще бъде така  :bighug:
*
« Отговор #248 -: Февруари 27, 2012, 09:21:21 am »
Браво!! :balk_47:Тихичко честито!!Миличка мисли само позитивно,не предизвиквай съдбата!!Всичко ще е на ред!-Повярвай!!! :bighug:
« Отговор #249 -: Февруари 27, 2012, 10:04:02 am »
Еха Фани,много хубаво. :youwoman: :bighug: :bighug: :bighug:
Всичко ще е наред,сигурна съм. :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:

« Отговор #250 -: Февруари 27, 2012, 12:55:01 pm »
Fanny преди всичко -спокойствие миличка :balk_77:. Ще видиш ,че всичко ще е ОК :balk_103:.Само позитивни мисли  сладка,няма друг начин.Очакваме след няколко дена да потвърдиш и официално preggo :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Много гушки кукло :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
« Отговор #251 -: Февруари 27, 2012, 13:31:35 pm »
Тихичко честито и от мен миличка!Казах ли ти аз че си миришеше на  :bfp: :) Стискам ти много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да е ок и да имаш спокойна и безпроблемна бременност!Само не се притеснявай сладурче и ще видиш как всичко ще се нареди и ще бъдеш най-щастливата мама  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #252 -: Февруари 27, 2012, 18:07:55 pm »
Здравейте милички !Безкрайно ви благодаря на всички за милите думи и за куража,който ми давате,вие сте невероятни жени и искренно се надявам скоро всяка една от вас,пък и аз :D да можем да гушнем своите така желани бебчета :bori_022: При мен за съжаление нещата отиват към края за пореден път,явно и този път не уцелихме здрав и хубав сперматозоид...цял ден съм на тръни,през 5мин тичах до тоалетната да не би да ми е дошло,звънях на "моята" лекарка,тя с утегчение ми каза да лежа и да пия но-шпа...Както и да е,сега като се прибрах видях че работата си отива на към цикъл....От другия месец с нова надежда и нова клиника!Обичам ви и ви целувам!!!!!!!

« Отговор #253 -: Февруари 27, 2012, 18:12:29 pm »
Фани,миличка нищо не се знае още.Докато не дойде оная няма да я споменавам има надежда.Душичке, не се тревожи всичко ще се нареди така както ти го искаш мила.
 :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_21:
« Отговор #254 -: Февруари 27, 2012, 19:17:27 pm »
Fanny,не си мисли такива работи миличка. Аз да ти кажа честно,не мога да разбера къде точно ти е притеснението. Т. си ти е супер ,кървене нямаш ....Значи всичко е добре сладка :balk_103:. Тук там е нормално в ранна бременност жената да изпитва различни неразположения ,както и леки наболявания в областта ниско долу,а знаеш ,че при няки момичета има и кървене. Така че ,моля те  не се панирай без особенна причина. Аз те разбирам прекрасно и може би на твое място щеше още повече да ме е страх ,но се успокой,доколкото ти е възможно,защото така в никакъв случай не си помагаш. Легни си и си почивай :balk_125:. Хайде сега те оставям на спокойствие вече. Много те гушкам и горе главата.Всичко ще е ОК :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :goodluck:
*
« Отговор #255 -: Февруари 28, 2012, 08:21:07 am »
Не ми харесва това ти мислене.Ще те пердаша да знаеш osi_6Както казва Марга,нямаш основание да се очайваш и да си мислиш такива Глупости!!Моля те,не предизвиквай Дявала!!Мисли си ВСИЧКО ЩЕ Е НА РЕД и си го повтаряй!! :bighug:
*
« Отговор #256 -: Февруари 28, 2012, 12:22:23 pm »
мила  моми4етата са прави  не се  давай още.опитай  да се  успокоиш,знам 4е  ти е навъзможно  но се  опитай  да  не си  мислиш  лоши неща :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:надявам се  вси4ко  да е  наред
*
« Отговор #257 -: Февруари 28, 2012, 19:15:43 pm »
Напълно съм спокойна вече миличките ми :bighug:Има някакъв проблем при нас,но незнам защо на тези доктори им е толкова трудно да го установят :bonk:Разказвала съм си историята сигурно на 10тина вече,ефект-нулев.Дано поне 11тия лекар да помогне :DНо продължаваме напред,в крайна сметка ясно,че нещо с оплождането не се получава,по-добре нещата да приключат още в началото,отколкото напред във времето да се разбере,че има проблем с плода.Господ си знае работата,сигурна съм,че всички скоро ще гушкаме своите бебчета,но за да им се радваме още повече явно трябва да почакаме.Много ви благодаря,че сте толкова СТРАХОТНИ всички :bighug:

« Отговор #258 -: Февруари 28, 2012, 19:27:00 pm »
 Ах сладката ми тя :bighug: :bighug: :bighug:. Като чета такива неща ми се плаче от безсилие :balk_144:.И пак- не е честно... :balk_21: :balk_21: :balk_21:
« Отговор #259 -: Февруари 29, 2012, 09:40:12 am »
Фани миличка,какво се случва 8O Виждам пак две чертички.
Леле стискам палци много да знаеш. :youwoman: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: