0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
Re: Графиката на Fanny
« Отговор #160 -: Януари 12, 2012, 11:19:11 am »
Никакво предаване! Всичко ще стане, но ти трябва да си упорита и да преследваш мечтата си! Кажете си с твоя ще почнем да събираме парички, през това време ще си подсилваме организмите с билки и хапчета, а през това време може и господ да ни помегне и да си стане бебчо.....това е моя евентуален пран ако излезе, че и с единствената ми тръба има проблем и ще трябва да правя инвитро. Така трябва да направите и вие според мен, а не да рухвате и да се отчайвате!
« Отговор #161 -: Януари 12, 2012, 20:37:13 pm »
Fanny няма да се предаваш миличка :balk_77:. Само напред. С всички сили и средства към така желаното бебче :babyflips:. Цунки слънчице :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :goodluck:.
*
« Отговор #162 -: Януари 14, 2012, 20:07:08 pm »
Много ви благодаря за милите думи и за подкрепата :bighug: На 19.01 мъжа ми си е записал час за андролог,дано да няма някакви изменения,а да мине само с повторна спермограма и разни витаминчета ли...знам ли.Иначе от другия месец си продължавам с билките,но ще меря и Т и ще си взема и тестчета за О.В крайна сметка стига аз да имам читава яйцеклетка и той поне един читав сперматозоид шанс винаги има  :balk_48:

*
« Отговор #163 -: Януари 14, 2012, 20:40:55 pm »
MILA  VQRVAM  4E  GOSPOD  6TE  VI DARI  S TOVA  DALGO ME4TANO  6TASTIE :kiss: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #164 -: Януари 15, 2012, 15:27:37 pm »
 Много късмет сладуранке. Дай Боже всичко да е наред с милото ти :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Разбира се че надежда винаги има,няма да се даваме и да губим кураж :balk_602:. Много те гушкам  кукло :balk_21:
« Отговор #165 -: Януари 15, 2012, 16:01:20 pm »
Много правилно разсъждаваш, миличка - шанс винаги има и трябва силно да вярваме, че той е на наша страна!  :bighug:
« Отговор #166 -: Януари 16, 2012, 17:49:03 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :goodluck:
*
« Отговор #167 -: Януари 18, 2012, 14:58:13 pm »
Да ви кажа,този месец се чувствам много спокойна.От сърчицата само две са били с цел за бебе и то едното е на 14тия ден(с моя ненормален цикъл О на 14ти ден е почти невъзможна),другото не помня дори кога беше,Т меря от дъжд на вятър,ако е писано ще стане.Момчето ми утре е на доктор,много се е притеснил и аз покрай него,дано всичко е наред,ще се наложи сигурно и нова спермограма,само се надявам ако има проблем да е незначителен и бързо да се реши.Целувки на всички :bighug:

« Отговор #168 -: Януари 18, 2012, 18:21:16 pm »
Фани,мила,това е хубаво,че се чувстваш по-спокойна,
не се притеснявай за мъжлето ти,всичко ще се нареди.Аз съм с тебе мила.
Успех! :goodluck:
 :bighug: :bighug: :bighug:
 :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_602:
« Отговор #169 -: Януари 18, 2012, 19:18:47 pm »
 Със сигурност утре ще имаш добри резултати миличка  :balk_103:. Не го мислете много. Да ти кажа моят мъж е вече на 43 и изобщо не е притеснява и тревожи  и много добре прави . Даже всичко го обръща на майтап.Толкова е сигурен ,че всичко ще стане ,че чак му се чудя понякога :balk_132: Хайде успокой се и утре чакаме да пишеш какво е станало :balk_21: :balk_21: :balk_21: :goodluck: :goodluck: :goodluck:.
*
« Отговор #170 -: Януари 21, 2012, 16:45:12 pm »
Ами всичко е наред  на ехографа,няма някакви изменения,всичко си е на мястото  :D ще направи повторна спермограма,но кога ще е това не се знае за да се види дали няма някаква грешка с първата и тогава вече ще видим какво лечение ще има и дали въобще ще има нужда от лечение.Та така,този месец цикъла ми  пак в някакви нормални граници,продължавам си чайчето от бял равнец и този месец,15 дни пия после спирам.Прегръдки на всички милички :D

« Отговор #171 -: Януари 21, 2012, 18:09:55 pm »
 Всичко ще е наред миличка :balk_602:. И спермограмата сигурно ще е добра. Дай Боже :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. И дано много скоро  се сбъдне вашата мечта да си гушкате едно сладко бебенце :babyflips:.Цунки  :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:
*
« Отговор #172 -: Януари 22, 2012, 18:38:02 pm »
Момичета,този месец цикъла ми е много шантав,в петък вечерта прокървих еднократно,събота и днес,само някакво зацапване,не иска да пробие и това е,гърдите още ме болят,случвало ли ви се е?Обикновено ми зацапва ден-два,но на третия си тръгва обилно,а сега все едно си отива,даже незнам дали да го броя за цикъл това....някакви идей? :ask:

*
« Отговор #173 -: Януари 23, 2012, 15:16:56 pm »
Как си Фани? Дойде ли вече тая неканената??Хайде да си ходи и да се захващаш за работа ! :grouphug2:
*
« Отговор #174 -: Януари 23, 2012, 15:50:28 pm »
Не ще да дойде като хората,даже имам чувството,че спира,това въобще не е цикъл,незнам киста ли пак да има,а и не мога да отида при моята лекарка сега,не ми се ходи и в поликлиниката  8OМиналия месец пък ми беше много силно,незнам дали сега не си компенсира.... :?

« Отговор #175 -: Януари 23, 2012, 18:24:46 pm »
 Отиди при доки да те види миличка.Може наистина да е киста ,щом казваш ,че не е точно цикъл. Знам ли и аз. Но не се притеснявай излишно без да  си получила отговор от специалист. Успех сладка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:.
*
« Отговор #176 -: Януари 24, 2012, 12:03:44 pm »
KOI  SE PODGOTVQ   ZA LOV?   STISKAM PALCI  TOVA  DA  E  VA6IQ MESEC  MILA :pleasantry: :crossfingers: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #177 -: Януари 24, 2012, 15:05:16 pm »
Благодаря ти Поли,но едва ли този месец ще стане нещо,след този слаб цикъл,ако въобще мога да го нарека "цикъл",снощи даже правих коремни преси,засили се за малко и сега пак изчезна почти...В събота ще ходя на ирисова диагностика :D

*
« Отговор #178 -: Януари 24, 2012, 16:02:06 pm »
MAIKA MI  BE6E   XODILA PREDI   GODINI,IZKARAXA  I  100   NE6TA,SLED  TOVA   SI  PYSNA  IZSLEDVANIQ  I SE  OKOZA  4E  NI6TO   I NQMA  OT  TOVA KOETO  I  BQXA KAZALI.
*
« Отговор #179 -: Януари 24, 2012, 20:28:57 pm »
То всъщност ще ходиме с мъжа ми при един билкар,който правел и ирисова диагностика,лекаря,при който мъжа ми ходи му го е препоръчал,бил помогнал на много хора,така,че нищо не ни пречи да пробваме и това.Аз предпочитам  билките пред химията,с която ни тъпчат лекарите,пък ако те не помогнат,поне няма да навредят...така си мисля.Решила съм няколко месеца да не пия никакви лекарства,дай Боже да не се и налага :bighug: :balk_64: