yana-v , хубава е тази седалка на "Чиполино" и цената й е много добра, само че е за възраст 3г+ т.е. засега на
Жаси няма да й върши работа предполагам.
И аз тези дни съм се размечтала за Коледа, но при нас въпросът с подаръците още не е на дневен ред т.е. Дани едва ли ще разбере, че еди какво си е подарък и , че е точно за този празник.
Иначе се бях наточила да купувам огромна елха, до тавана да стига, да я накича с много лампички и играчки, все пак вече има дете в къщата, а аз по принцип правя пищни украси та сега съвсем имам "оправдание" за това нали... И както си кроях планове - Дани ми се появява щастливо дъвчейки един мой сутиен, който е смъкнал от място, което мислех че не може да достигне и направо ме приземи от раз!
Каквато и да е елха, до която може да достигне - ще бъде съборена за броени секунди и то ще е върху него, че сега си мисля дали изобщо да слагам елха тази зима? Вие как сте процедирали по въпроса, когато децата ви са били на тази възраст? Явно съм много сдухано мамче, ама поне се сетих, че любимите ми стъклени играчки ще си стоят по кутиите още доста години и ще купувам сега пластмасови заради дребното човече.
При Дани, единственият лигавник, който ми спестява преобличане след всяко хранене е тип престилка - с дълги ръкави и да му стига поне до коленете, отдолу е найлон, отгоре е хавлиен. Почти нищо не му пада от устата докато яде, но пък така се швъка и ръкомаха, чеее... И точно като му е пълна устата с пюре си навира цялата ръка вътре и после маже с кеф, където свари. Когато започне да опитва да яде сам, освен този лигавник, ще трябва отгоре да слагам и такъв с купичка явно.