0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цитерал и Полижинакс
« -: Октомври 23, 2011, 19:57:13 pm »
Здравейте,момичета.Пиша ви с надеждата да ми дадете съвет.Като ми дойде цикъла започнах да пия Цитерал - 10 дни по 2 таблетки.Вече 4 ден пия антибиотика и от първия чист ден трябва да слагам Полижинакс.Лекарката каза,че Ще го слагам и след като свърша да пия Цитерала.Аз купих 1 блистер с 6 таблетки.Така като смятам от утре ще почна да ги слагам и ще свършат точно като приключа и с антибиотика.На листовката на Полижинакса обаче пише,че трябва да се слага поне 12 дни.
Много съм объркана и най-вероятно ще звънна на лекарката.Надявах се обаче да можем да бебеправим този месец,но при това положение няма да стане.
Кажете някоя от вас слагала ли е Полижинакс и колко време?
Предварително благодаря за отговорите и стискам палци в скоро време да се похвалим с 2 чертички!!!
Re: Цитерал и Полижинакс
« Отговор #1 -: Октомври 25, 2011, 17:50:09 pm »
Здравейте,момичета.Пиша ви с надеждата да ми дадете съвет.Като ми дойде цикъла започнах да пия Цитерал - 10 дни по 2 таблетки.Вече 4 ден пия антибиотика и от първия чист ден трябва да слагам Полижинакс.Лекарката каза,че Ще го слагам и след като свърша да пия Цитерала.Аз купих 1 блистер с 6 таблетки.Така като смятам от утре ще почна да ги слагам и ще свършат точно като приключа и с антибиотика.На листовката на Полижинакса обаче пише,че трябва да се слага поне 12 дни.
Много съм объркана и най-вероятно ще звънна на лекарката.Надявах се обаче да можем да бебеправим този месец,но при това положение няма да стане.
Кажете някоя от вас слагала ли е Полижинакс и колко време?
Предварително благодаря за отговорите и стискам палци в скоро време да се похвалим с 2 чертички!!!

Зависи от размера на гъбичната инфекция. Аз имах съвсем лека такава и ми го предписаха само за 6 дни. При теб може би се препоръчва точно поради това, че си приемала антибиотик и е възможно да са ти се появили гъбички. Не се притеснявай ако са ти го дали само за 6 дни, даже напротив :wink: Но за бебе - едва ли този месец. Мен като ми го изписаха ми беше 10 ден от цикъла и попитах за бебеправенето. Гинеколожката каза,че няма шанс,тъй като освен лошите гъби и бактерии и сперматозоидите не могат да оцелеят по време на лечението :?
« Отговор #2 -: Октомври 27, 2011, 07:16:44 am »
Жанинче,здравей!!Благодаря за отговора.
На мен ми предписаха едновременно да пия антибиотика(Цитерал) и да слагам Полижинакса.Ние обаче правехме опити за бебе преди това и затова трябваше да изчакам да ми дойде.От 1 ден на цикъла пия Цитерал,а Полижинакс-а го слагам от 4 ден(първия чист ден).Днес ще звъня на лекарката да я питам какво да правя.Предписаха ми ги,защото имам е. коли и Цитерала ми е изписан за 10 дни по 2 таблетки.Аз си мислех,че и двете са за тях,а ако съм те разбрала правилно значи Полижинакса е да премахне гъбичките,които се появяват от приемана антибиотика?
Видях графиката ти и много се зарадвах.Леко бременеене!!!!
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2011, 16:31:44 pm »
Жанинче,здравей!!Благодаря за отговора.
На мен ми предписаха едновременно да пия антибиотика(Цитерал) и да слагам Полижинакса.Ние обаче правехме опити за бебе преди това и затова трябваше да изчакам да ми дойде.От 1 ден на цикъла пия Цитерал,а Полижинакс-а го слагам от 4 ден(първия чист ден).Днес ще звъня на лекарката да я питам какво да правя.Предписаха ми ги,защото имам е. коли и Цитерала ми е изписан за 10 дни по 2 таблетки.Аз си мислех,че и двете са за тях,а ако съм те разбрала правилно значи Полижинакса е да премахне гъбичките,които се появяват от приемана антибиотика?
Видях графиката ти и много се зарадвах.Леко бременеене!!!!

В такъв случай Полижинакса също ти е предписан за бактериите,но понеже той е комбиниран продукт,би ти свършил работа за евентуални гъбички от антибиотика.Този месец има шанс да забременееш само ако се изчистиш добре и от бактериите (което със сигурност ще стане) и от Полижинакса (за което а необходими 2-3).Ако си с по-късна овулация може и да успеете да приключите с проблема преди да е настъпила :wink:
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2011, 10:28:30 am »
Надявам се,че ще стане.Обадих се на лекарката и тя каза да сложа последния (6 ) глобул в събота.В сряда съм при нея за изследвания.Овулацията би трябвало да е на 17 ден(този месец сикълът ми е 30 дни),ама до тогава резултатите няма да са готови.Много момичета не са доволни от Полижинакс-а,та се притеснявам малко.А не ми се ще да изпуснем и този месец.Вече почвам да се отчайвам - опитваме от януари и все нещо не става.
На вас колко време ви отне да си направите бебчо?Разбира се,отговори ако искаш!!!!
Чао и приятна събота и неделя.
« Отговор #5 -: Октомври 29, 2011, 11:13:28 am »
Надявам се,че ще стане.Обадих се на лекарката и тя каза да сложа последния (6 ) глобул в събота.В сряда съм при нея за изследвания.Овулацията би трябвало да е на 17 ден(този месец сикълът ми е 30 дни),ама до тогава резултатите няма да са готови.Много момичета не са доволни от Полижинакс-а,та се притеснявам малко.А не ми се ще да изпуснем и този месец.Вече почвам да се отчайвам - опитваме от януари и все нещо не става.
На вас колко време ви отне да си направите бебчо?Разбира се,отговори ако искаш!!!!
Чао и приятна събота и неделя.

Аз съм доволна от полижинакса. Ние пробвахме 4 месеца,но точно първия си го слагах и затова изпуснахме месеца :? Сигурна съм,че и при теб ще стане в най-скоро време :D