Мише, не се ядосвай. И на най-добрите се случва. Един изпит е 50 % късмет и 50 % знания. Така, че не си мисли, че грешката е в теб.
Няма да забравя, на един изпит от 28 въпроса бях научила 26. Всеки си тегли билетче с два въпроса и трябва да пише и по двата. По единя дори да е ужасно изчерпателен, не става. Да беше една доцентка пред пенсия. Падна ми се един от двата въпроса които не бях чела
и и казах, ако ще устно да пита на целия материал, или да ми намали с 1 оценката и да ми смени въпроса, нтц. Запъна се и каза, че нейната политика е такава, че компромис не прави...
Колегите умряха от смях. Другите чели недочели там, драснали нещо, вързаха тройките, а аз си получих двойката. На следваща дата си научих и двата въпроса и си взех изпита, ама не е там въпроса
Та щом зависиш от някой друг в момента, не се знае накъде ще го отвее вятъра и как ще се развият нещата, стискай зъби и смело напред.
На мен вчера ми набоцкаха последния АБ. Ако не се скова пак де. Дано това да ми е.
За сметка на това цяла нощ не съм спала, събудих се в 3:30 и станах в 5. Сега си варя чай от маточина, малко да ме поотпусне. Вчера водих Моника на профилактичен преглед за очичките. Както и предполагах, Далекогледство 0.9 и 1. Тъпото е, че при децата няма как да не разширяват зениците
. Споням си на кумата детенцето, тя милата нищо не виждаше 3-4 дни. Кошмар. Записахме час за 1 ноември, ще си взема болничен и ще си остана с нея в къщи.
Имаме ли профилактични прегледи по касата за деца под 5 годинки и на каква възраст трябва да се правят. Нещо бях чела по въпроса, но не помня със сигурност. Искам малко да и натрия сол на главата на педиатърката, защото подхвърлям за такова направление да не кажа от 1-2 ако не станаха и 3 години и все и е някой по-спешен... Трябвало да има повод за такова, а тя не виждала
. Аз съм с далекогледство 0.5- 0.75 и точно след 10 минути четене или работа на компютъра се изморявам и не мога да работя. Така съм изкарала целия ученически период с главоболие...ама никой не се е сетил. Сега работя само с очила и няма проблем, карам по няколко часа... Моника е същата, ако не бях упорито магаре... и после децата били разсеяни и не си задържали вниманието дълго...