0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графика pufpafka
« -: Октомври 15, 2011, 07:58:36 am »
Здравейте. Може ли да помоля, да хвърлите едно око на моята графика. Днес много леко ми зацапа и се чудя сега възможно ли е да е имплантация или да се чудя друго от какво ми е . Не съм получавала досега извън -менструални зацапвания. Кога да направя най-рано тест?
Много Ви благодаря предварително.

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=pufpafka
« Последна редакция: Октомври 15, 2011, 08:03:02 am от Pufpafka »
Re: Графика pufpafka
« Отговор #1 -: Октомври 15, 2011, 08:42:58 am »
Страхотна графика, Пуфче! Наистина изглежда като имплантация! Успех!  :goodluck: :bighug:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #2 -: Октомври 15, 2011, 09:59:34 am »
Страхотна графика, Пуфче! Наистина изглежда като имплантация! Успех!  :goodluck: :bighug:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Да и аз така мисля! Късмет!
« Отговор #3 -: Октомври 15, 2011, 10:07:20 am »
 Здравей Pufpafka :welcome3:.Да възможно е да е инплантационно зацапване,което ти пожелавам от все сърце :balk_103:. Напиши ни нещо повече моля те,за да  ни е по-ясно. Например колко ти е дълъг цикъла,кога къде и с какъв термометър измерваш  температурата си . Много късмет миличка  :crossfingers:и дано скоро те видим  едно хууубаво preggo :goodluck:
« Отговор #4 -: Октомври 15, 2011, 14:43:43 pm »
Цикъла ми е 29 дни, темп. Меря  сутрин в 7и25 с дигитален. Чудя се кога най рано да направя тест тъй като ако това кървене е имплантация, днес е още рано, а ако е от друго се чудя от какво е тъй като до сега не ми се е случвало извънменструално да кървя, цикъла чи е редовен, като най продължителен е бил 31 дни наи кратък 27, направо съмв питанка.
*

dida771

• 1165
« Отговор #5 -: Октомври 15, 2011, 16:09:14 pm »
Паника в никакъв случай-вредиш си! Мисла, че след 6-7 дена е добре за тестче. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Графиката ти е много добра.
*
« Отговор #6 -: Октомври 15, 2011, 17:22:11 pm »
 :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #7 -: Октомври 16, 2011, 08:33:53 am »
Пуфи, добре дошла, миличка! Като гледам прекрасната графика, май май няма да се задършиш дълго при нас :):bfp: Успех!!!

« Отговор #8 -: Октомври 16, 2011, 11:13:34 am »
Благодаря искренно на всички за подкрепата и за топлото посрещане!
При мен въпреки перфектната графика, кръвотечението е по силно от вчера, все още слабо но го има. Надявам се да спре.

На всички вас пожелавам един хубав и усмихнат, макар и студен ден. Отново ви прегръщам и много много ви благодаря за подкрепата, получавам я точно когато съм леко наплашена и имам нужда, дори само от думи  :wink:
« Отговор #9 -: Октомври 16, 2011, 11:25:42 am »
Здравей Пуфи и добре дошла при нас,но дано не се задържиш  дълго тук,а се преместиш в темата за мамите.Пожелавам ти още този месец да видиш  :bfp:.
Сложи си графиката в подписа за да ти излиза след всеки пост.Успех  :goodluck: :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #10 -: Октомври 16, 2011, 21:13:32 pm »
Добре дошла мила , дано бързо се наредиш в темите за бременни , дано зацапването утре вече изчезне и температурата да си остане все така висока :crossfingers: :bighug:
« Отговор #11 -: Октомври 16, 2011, 21:58:43 pm »
Може да си пуснеш кръвно тестче в някоя лаборатория за успокоение, ако искаш. Успех!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #12 -: Октомври 17, 2011, 08:00:09 am »
При мен тази сутрин нещата изстудяха, тем. рязко падна от 37 на 36,7 и май вървя към ранна менструация, макар и да липсват пмс  :(

Момичета, в този студен ден ви изпращам топли прегръдки и ви желая лека, работна седмица :bighug: :bighug: :bighug:

*

dida771

• 1165
« Отговор #13 -: Октомври 17, 2011, 10:35:56 am »
 :bighug: :bighug: :bighug: Съвет от мен: никакво разстройване,защото от първия ден на МЦ започва да расте и да се развива новата яйцеклетка и за да е хубава и качествена трябва де е заредена само с положителна енергия! Това зависи от теб и настроенията ти. Вяра,надежда и любов!
*
« Отговор #14 -: Октомври 20, 2011, 16:30:51 pm »
Пуфка, още мъничко и вещицата си отива и започвате! Късмет този месец!
« Отговор #15 -: Октомври 22, 2011, 15:05:33 pm »
Момичета, днес съм последен ден с лелката и и стягам багажа.....смятам да я изпратя на дъъълга почивка някъде  :balk_177:

Надявам се този месец всичко да е наред, тази седмица съм на преглед, ще си правя колпоскопия и микробиология, и ако всичко е наред другата събота и неделея  :pleasantry:

Благодаря на всички за подкрепата  :bighug: :bighug: :bighug:
Хубава Събота и Неделя ви желая момичета
*

dida771

• 1165
« Отговор #16 -: Октомври 26, 2011, 13:05:54 pm »
Дай Боже всичко да е наред и много късмет! :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #17 -: Октомври 26, 2011, 13:49:10 pm »
Дано всичко е наред мила и още този месец ни зарадваш.
« Отговор #18 -: Октомври 26, 2011, 20:02:11 pm »
Да се отчета аз от днешният преглед- много съм доволна, намерих си май моята лекарка в Бургас и ще и кажа името защото съм много доволна от това как ми обяснява и колко внимание ми обърна- д-р Ковачева. Предишното ми посещение при лекаря беше в частна клиника при д-р Стоянов. Тогава ми каза имаш някакво възпаление и раничка ще правим цитонамазка. Направихме го и излезе 2ра група  и само каза- ами тогава действайте всичко е наред и ние почнахме. Сега след това зацапване и ранно идване на менструацията или по-скоро си беше някое не закрепило се ембрионче реших че ще сменям лекарката. Днес отидох при нея тя ме разпита хубаво, успокои ме прегледа  ме и каза, че никаква раничка няма и влагалишната ми среда е много добре и няма нужда да се прави отново цитонамазка и колпоскопия да разраняваме мястото, при се че няма 6 месеца от предишната. Гледа ме и на 4д, каза че тръбите са проходими. Което много ме учуди как видя и тръбите, верно че изображението беше с много добра резолюция, видя се хубав голям фоликул, толкова хубаво се вижда  и си струваше парите, само наистина се чудя възможно ли е да установи с тези изображения че тръбите са проходими  :balk_161:

Пусна ми и изследване за мико и уреаплазма и след 10тина дни съм пак при нея. Дано всички резултати са добри. А до тогава ще гоним яйчицето, сега вече си го познавам много добре и си го имам и на снимка и хич няма да го изпусна този път :pleasantry:
« Последна редакция: Октомври 26, 2011, 20:03:59 pm от Pufpafka »
« Отговор #19 -: Октомври 26, 2011, 22:13:04 pm »
Браво Пуфи радвам се много че тази докторка ти е вдъхнала довери е и че си доволна от нея и най-вече изследванията са чудесни!Хайде захващайте се за работа  че набилажава О :pleasantry: :crossfingers: :goodluck: :bighug: