Благодаря ви за пожеланията момичета!Дай боже да се оправи по бързо сестра ми.Дотогава все ще съм на тръни.
Както ви писах по горе в сряда трябваше да се реши гинекологичния проблем.Сестра ми се подписа, че отказва екипа от правителствена болница и дойдоха други лекари от МД.Екипа от лекарите почти единодушно искаха да отстранят матката.Обаче във вторник вечерта събралата се течност започна сама да изтича, изпадна и парчето плацента което създаде толкова проблеми.И отпадна нуждата от гинекологичните манипулации.Сега всеки ден идват гинеколозите и следят изкъсо нещата, правят промивки и т.н.
Обаче от няколко дни сестра ми отново е с главобол.Оказа се, че след толкова упойки, манипулации, лекарства и т.н организма и е много изтощен и в момента е станал склонен да произвежда тромбове и първия признак за това е главобола.И сега сутрин като я заболи главата и слагат разреждащи кръвта препарати, а вечер я наливат с плазми и куп други лекарства за да не получи кръвоизлив.Лекарите казаха, че цялата тази терапия която и е правена досега ще я повторят, но много бавно и постепенно и се надяват организма да заработи както трябва.Казаха, че ще е за 20 дни.Много искам вече да се минали да всичко да е забравено.
А като попитахме сестра ми за гадната д-р Румяна Христова какво да я правим, тя каза "да е жива и здрава".Да знаеш, че можеше да умреш заради некомпетентността на някой и да простиш трябва да си много добър човек.Ето такъв човек е сестра ми.Разбира се ще говорим пак на тази тема, но когато изпишат сестра ми.Лично аз не мога да простя.Може и да не съм права, не знам.Гадната д-р Христова ми съкрати живота не наполовината ами не знам на колко.......Но сега важното е сестра ми да се прибере в къщи жива и здрава.Ще ви пиша пак като имам новини.Благодаря на всички ви за подкрепата!