Май няма грешка Миленка. Тази сутрин реших да си направя пак тест обикновен, който ако беше грешка на кръвния щеше да си е с наситена втора черта, но .....наистина хормона спада, защото втората черта е пак супер бледа. Станалото -станало! В понеделник имам среща с доктора. Ако до тогава не ми е почнало кървенето ще ми прегледа и ще предцени дали да изчакам организма сам да се изчисти или ще ми направат аборт те да ме изчистват......Единственото ми успокоение за сега е, че все пак тръбата пропуска, май няма да права в скоро време лапароскопията, а ще изчакам още някои друг месец да пробваме по нормален начин. А и ми казаха, че след аборт ще е още по-лесно забременяването следващите месеци......абе ще видим какво ще стане и какво ще каже доктора след срещата ни. За сега гледам да не мисля, да съм спокойна и положително настроена-не плача и не се тръшкам !!!! Продължавам напред до следващия път! Права си колекция от положителни тестове: от първата ми неуспешна имам Шуърчек, а от тази имам Престо. Вече съм готова да посрещна всичко и нищо няма да ме учуди и да ми направи впечатление......редовно си падам и ставам по пътя на живота! Трябва да сме силни момичета и само тогава можем да победим!