0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моята Графика -погледнете!
« Отговор #480 -: Януари 18, 2012, 11:48:40 am »
DIDYNKA   VQRVAM 4E  VSI4KO 6TE   NARED  :bighug: :bighug: :kiss:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #481 -: Януари 18, 2012, 12:35:36 pm »
Еййййй Диди, айде успех на прегледа и те чакам с новини  :goodluck: :goodluck: С тебе съм  :balk_21:
« Отговор #482 -: Януари 18, 2012, 13:22:02 pm »
Дай Боже всичко да мине ОК! ... и смятам да му се доверя!
Диди, ще мине всичко наред, не се притеснявай  :bighug: Бъди смела и вярвай  :bighug: Цуфки и пиши като се върнеш!
*
« Отговор #483 -: Януари 18, 2012, 14:27:40 pm »
Миличката ми,пожелавам ти всичко да е наред при чичо Доктор,положителен резултат от цветната снимка и скоро след това най-хубавия положителен резултат,който всички чакаме с нетърпение :bfp:Важното е,че си взела нещата в свой ръце,а ако си помогнеш сам и Господ ще ти помогне!Успех миличка :bighug: :goodluck:

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #484 -: Януари 18, 2012, 18:01:11 pm »
Сладурки! Благодаря Ви !!!!!! С Д-р Матев се уговорихме да направим цветната снимка във вторник към 13.00ч. на 9 ден от месечния цикъл. Така сега започвам да чакам деня и часа на истината! Молете се за мен, че достатъчно изстрадах в тоя моя живот във всяко едно отношение! Знаете, че аз също  не спирам да се моля за всички тук и да ви стискам палци за всичко!
« Отговор #485 -: Януари 18, 2012, 18:15:35 pm »
Стискам силно палци и съм с теб Диде.Всичко ще се нареди.
 :balk_104: :balk_104: :balk_21: :balk_21: :balk_602:
« Отговор #486 -: Януари 18, 2012, 18:16:03 pm »
Супер поне бързо ще знаеш положението  yahoo_33 много се радвам че попадаш при правилния доктор и че ти си спокойна  :cheerleader: :cheerleader: :balk_21: :balk_69: :balk_81:
« Отговор #487 -: Януари 18, 2012, 19:29:50 pm »
 Диденце  всичко ще е наред миличка :balk_103:. Пожелавам ти го от все сърце.Знаеш колко си те обичкам и ще се моля за теб :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Аз съм сигурна и много пъти вече се повтарям ,че това ще е нашата година preggo. Много те гушкам слънчице :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_21:.
« Отговор #488 -: Януари 19, 2012, 08:05:43 am »
Диде, с теб съм! Ето, че изминаваш още една крачка към Целта - цветната снимка! Браво! Знаеш ли, че при някои хора, след като си направят това изследване, после веднага виждат  :bfp: ! Дай Боже и при теб да стане така! Успех, миличка! Дръж се!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #489 -: Януари 19, 2012, 08:56:10 am »
Сладурки! Благодаря Ви !!!!!! С Д-р Матев се уговорихме да направим цветната снимка във вторник към 13.00ч. на 9 ден от месечния цикъл. Така сега започвам да чакам деня и часа на истината! Молете се за мен, че достатъчно изстрадах в тоя моя живот във всяко едно отношение! Знаете, че аз също  не спирам да се моля за всички тук и да ви стискам палци за всичко!

Винаги можеш да разчиташ на моята подкрепа и ще си в мислите ми!  :bighug: Бъди спокойна, всичко ще се нареди както трябва, не се притеснявай. Бебо ще дойде  :bighug: Пожелавам ти го от дъното на душата си! Гушкам те и цуфки! И пак, не се шашкай, вярвай и ще стане!  :bighug: Това изморява, наистина, но си заслужава, повярвай ми!  :balk_104: :balk_104:
« Последна редакция: Януари 19, 2012, 08:58:53 am от karmen-kosara »
« Отговор #490 -: Януари 19, 2012, 09:07:48 am »
Сладурки! Благодаря Ви !!!!!! С Д-р Матев се уговорихме да направим цветната снимка във вторник към 13.00ч. на 9 ден от месечния цикъл. Така сега започвам да чакам деня и часа на истината! Молете се за мен, че достатъчно изстрадах в тоя моя живот във всяко едно отношение! Знаете, че аз също  не спирам да се моля за всички тук и да ви стискам палци за всичко!

Винаги можеш да разчиташ на моята подкрепа и ще си в мислите ми!  :bighug: Бъди спокойна, всичко ще се нареди както трябва, не се притеснявай. Бебо ще дойде  :bighug: Пожелавам ти го от дъното на душата си! Гушкам те и цуфки! И пак, не се шашкай, вярвай и ще стане!  :bighug: Това изморява, наистина, но си заслужава, повярвай ми!  :balk_104: :balk_104:
:good_post:
Така си е, Диде! 
:happy_birthday_1: Честито Зачатие Кармен!  :youwoman:
*
« Отговор #491 -: Януари 19, 2012, 11:39:19 am »
DIDKA   VSI4KI SME   S TEB  TI STISKAME  SILNO  PAL4ETA,VSI4KO   6TE  E  NARED  I KRAINIQ  REZYLTAT  6TE  E  :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*

dida771

• 1165
« Отговор #492 -: Януари 19, 2012, 11:43:45 am »
Да сте живи и здрави всички! Господ на всички да Ви помага! Възможно най-скоро до една от този форум да се преместим във темата за бременни и там да продължим задружието ни и подкрепата! Дай Боже тази година всичкия късмет да е с нас! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #493 -: Януари 19, 2012, 14:10:16 pm »
Вторник в 13.10 си готова.....цялата работа е за около 10минути.Дано да ти е отпушена и след снимката да се поразроши и после дамо леви овулации и накрая ....бебееее
Николай е на 2г.4м.5д.
*

dida771

• 1165
« Отговор #494 -: Януари 19, 2012, 16:50:50 pm »
Благодарности на всички Ви отново! Днес още по спокойна станах когото моето най-доверено медицинско лице и в същото време комшийка ми каза, че ще дойде с мен и ще присъства на манипулацията. Тя е супер перфикционист във всяко едно отношение. Дано успее да присъства наистина. Препоръчано ми е да съм под упойка, за да се избегне всякаква възможност за спазъм и грешен резултат. Ще правим каквото трябва а каквото е писаво да стане и да се случи-няма начин да се избегне.
« Отговор #495 -: Януари 21, 2012, 18:57:55 pm »
 Всичко ще е ОК сладката ми :balk_103:. Ще видиш как ще си имаш проходима тръбичка и много скоро ще забравиш всичките си мъки ,когато видиш :bfp: . Много те гушкам миличка :bighug: :bighug: :bighug: и да знаеш ,че духом съм с теб :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_21: :balk_21: :balk_21:.
« Отговор #496 -: Януари 23, 2012, 08:10:58 am »
Ей, Диди, какво се случва с теб? Как вървят нещата?
Стискам ти палчета и цуфки!
*
« Отговор #497 -: Януари 23, 2012, 08:50:11 am »
Миличка,стискам палци утре всичко да е наред с цветната снимка,чакаме да се похвалиш :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*

dida771

• 1165
« Отговор #498 -: Януари 23, 2012, 09:21:52 am »
Здравейте милички! Нямаше ме почивните дни и затова не бях на линия. Днес на обед ще се обаждам на доки, за да уточним утре в колко часа ще е цветната снимка. Много ме е страх и съм под голямо напрежение. По точно ме е страх от резултатите! Само как се моля да чуя- ПРОХОДИМА ЛЯВА ТРЪБА! Мисля, че и да съм имала грехове, вече трябва да съм ги изкупила......толкова гадни неща преживях в моя живот......крайно време е за хубавото и доброто! Дано и всички ни щастието и късмета ни сполети в най-скоро време! Заслужава ме го вече!
« Отговор #499 -: Януари 23, 2012, 09:47:12 am »
Спокойно бе Диди всичко ще е ОК :bighug: :bighug: така съм го поръчала утре  osi_9 osi_9