0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моята Графика -погледнете!
« Отговор #840 -: Юни 11, 2012, 10:20:05 am »
Диди може да е рано за уринен тест още така че не се отчайвай!Аз все още ти стискам палците да видиш  :bfp: чертички след 2-3 дни. :goodluck: :bfp: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #841 -: Юни 11, 2012, 10:24:56 am »
Мислех да не се ядосвам,ама ще запаля колата и ще дойда да ти хвърля една гора бой!!!Ти си знаеш защо!!!
Аааа и да не забравя,нали си знаеш.че те обичкам!
Николай е на 2г.4м.5д.
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #842 -: Юни 14, 2012, 20:09:32 pm »
Момичета, не ви изпускам от поглед и всеки ден ви следя как се справяте с бебеправенето :lol: Знайте, че всички правим повече от необходимото, но просто има и едно нещо като съдба и късмет......просто трябва на всяка да си й дойде времето, което само един Бог знае, кога ще е то!!!!
Та за мене да ви споделя как се развиват нещата:
 Днес си пуснах ФСХто и резултата е ОК-9.98mlU/ml.;
Запазих час за спермограма на скъпия за понеделник, миналата година беше ОК, дано и тази да е така, че той си е по живота и си хапва и пийва порядъчно съчетано с цигарки /и аз си пуша  :oops:/, но ще гледам да ги отказвам или поне да ги намаля драстично :(
Всичко това е защото днес си взех документи за Фонда, към които трябва да прибавя тези две изследвания + епикризи, които имам.
С бебеправенето си продължавам както и до сега, защото въпреки двете епикризи, че съм с една премахната и една запушена тръба имах забременяване с мисет аборт в 5г.с. така, че докато дойде време за инвитрото може и бебето да си дойде по някаква случайност и чудо :lol:

Та така са нещата при мен! На всички много много прегръдки, целувки и стиснати палчета за късмет в най-скоро време всички да са с +++++++++тестове!!!!!
« Последна редакция: Юни 14, 2012, 20:12:52 pm от dida771 »
« Отговор #843 -: Юни 14, 2012, 21:40:36 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:
Целувки и дано чудничка изненада да си имаш скоро.

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #844 -: Юни 16, 2012, 14:07:19 pm »
Диде, силно стиснати палчета и от мен мила  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
дано скоро чудото ви изненада и така плановете за инвитро да останат забравени  :bighug: :bighug: :bighug:
и аз се опитвам да откажа цигарите, ама те не се отказват от мен  :balk_149: в повечето случаи успявам да ги контролирам до 3-5 на ден, но ми се иска да ги спра на пълно. Дано скоро успеем да ги откажем, че на ред с планове за бебе никак не се връзват  :balk_163:

:balk_21: :balk_21: :balk_21: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*

dida771

• 1165
« Отговор #845 -: Юни 16, 2012, 14:29:06 pm »
Ах тези пусти цигари :oops: Мъча се да стигна пак до момента в който ще кажа -край! Така съм ги оставяла за по месеци, но с намаляне аз немога. Абе в скоро време ще е деня в който ще спра-усещам го! Сега трябва да почна и с някаква диета, че покрай бебеправенето последните две години си се отпуснах и ядене и пиене, когато и колкото си искам/мъжа ми е от ония дето всякак си ме харесва и не ми мрънка та да се ограничавам/. Ама ако се стигне до инвитро, ти искат нормално тегло, че шансовете са по-големи. Ще почвам диетка :lol: Какво стана сега :lol: няма да пуша, няма да ям.....егати живота! Пууууууу само мъки
« Последна редакция: Юни 16, 2012, 14:31:49 pm от dida771 »
« Отговор #846 -: Юни 16, 2012, 15:13:56 pm »
Цитат
Ще почвам диетка Laughing Какво стана сега Laughing няма да пуша, няма да ям.....егати живота! Пууууууу само мъки

еххехехх... :lol: в името на едно чудо сме способни да направим и невъзможното и да се жертваме...

Аз съм решила по другия месец милото като замине и да се захващам здраво със спорт и диета, че покрай бременности, бебеправене и ядене се сдобих с 15кг от които 10 са ми излишни. И цигарите тогава ще оставям със сигурност, та с теб май ще си даваме взаимно кураж  :balk_185:

*

dida771

• 1165
« Отговор #847 -: Юни 19, 2012, 12:07:06 pm »
Здравейте момичета! Така и аз да Ви докладвам положението :D Днес излезна и спермограмата на скъпия и  8O не мога да повярвам 54% били бързоподвижните/миналата година бяха 47%/, а концентрацията 118мил. Това го научих по телефона. Сега скъпия хептен ще го удари на живот.....направо ме е страх като научи резултата как ще го контролирам за пиене и пушене! Сега остана само да чакам да изпратят документите във Фонда и да ми се обадят кой номер съм. По женски фактор ще кандидатстваме. Аз днес имам 1 кутия цигари, която смятам да ми е последната :lol: дано да успея да ги откажа проклетите цигарки. Много стиснати палци имате от мен и много късмет пожелавам на всички борещи се за бебче! Късмет момичета!
« Отговор #848 -: Юни 19, 2012, 12:36:59 pm »
Ееее ето това е резултат  :balk_602: :balk_47: :balk_46:
« Отговор #849 -: Юни 20, 2012, 18:24:58 pm »
 Дудунке сладка много стиснати :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен този месец слънчице. Дай Боже да видим вече и твоето  :bfp:. Цункам те много :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:.
« Отговор #850 -: Юни 26, 2012, 03:14:34 am »
Страхотни новини мила  :balk_46: :balk_46: :balk_46:
Хайде сега време е за едно хубаво  :bfp: :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #851 -: Юни 27, 2012, 12:51:15 pm »
 Дудунке ,много късмет миличка :crossfingers: :bfp:.Гушкам те :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104: :balk_104: :balk_104:
« Отговор #852 -: Юли 04, 2012, 15:57:37 pm »
Скъпа много ми харесва графиката ти и стискам палци като се върнеш да ме зарадваш със  :bfp: и след това с 9 радостни месеца на бременеене.Много целувки и стиснати палци
*
« Отговор #853 -: Юли 06, 2012, 08:43:48 am »
Дидка,много се надявам да се случи Чудото при теб този месец.Пожелавам ти го от сърце миличка!!!

« Отговор #854 -: Юли 06, 2012, 09:54:17 am »
Страхотна графика мила!Силно силно стискам палци да има в нея още този месец  :bfp: тестче  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

dida771

• 1165
« Отговор #855 -: Юли 06, 2012, 10:04:22 am »
Здравейте на всички! Съжалявам, че последния месец не Ви пиша и подкрепям както трябва, но имах много ангажименти и пътувания във връзка с обучения за новата ми работа. Иначе наистина и на мен ми е много странен този цикъл с тези зацапвания, болки по корема, с такъв спад и повишение на Т, да не Ви говоря от 3дни с какво гадно главоболие съм отзад в тила......
Дано по-скоро ни сполети това щастие да сме бременни вече и да ни спрат тези мъки и притеснения. Наглеждам си Ви всичките и се моля за всяка една по-скоро да сбъдне мечтата си!  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy :balk_64: :balk_602:
*
« Отговор #856 -: Юли 06, 2012, 12:53:11 pm »
Стискам здраво палци! :D
*
« Отговор #857 -: Юли 06, 2012, 13:12:05 pm »
 :youwoman: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #858 -: Юли 09, 2012, 08:22:52 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp:
Тук май ще има радост :wink:

*

dida771

• 1165
« Отговор #859 -: Юли 09, 2012, 09:16:14 am »
Здравейте сладурки! Хич не се надявам все още на +тест, защото при мен вещицата си идва и при Т 37,10, че даже и при Т 37,20 някой път. Също съм забелязала, че точно на 13 или 14ден след О ми идва, а днес ми се пада 12ден. До 2 дни ми се струва, че ще си ми дойде. Каквото е писано и късмет! Дай Боже на всички ни чудото на чедесата!