0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моята Графика -погледнете!
« Отговор #780 -: Април 18, 2012, 08:40:32 am »
И аз се моля, това да е имплантационно зацапване. И никакви негативни мисли,това не е спонтанен,това ще е едно малко мъниче което се захваща здраво сега,и което ще направи всичко възможно да си остане там, чу ли?
Много силно те гушкам ,миличка :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #781 -: Април 18, 2012, 09:01:42 am »
Дидко, пак започваш с негативизма..... стига де, помисли малко по-оптимистично! Аз мисля, че това е едно малко човече и ще видиш че сме прави. Гушкам те и бъди малко по-позитивна!
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #782 -: Април 18, 2012, 09:09:24 am »
Няма да се размине и този път.......кървенето се засилва :(  Ужасно е гадно да ми се случва това през месец. От другия месец ще вземам дуфастон след О, мисля, че това ми е проблема. Макар, че този месец на 7ми ден след О резултата му беше добър-22.53 при горна граница 27.
 Абе ще го преживея и това. Все някой месец ще стане.
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #783 -: Април 18, 2012, 09:37:43 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:почивай си повече и за всеки случай пий но шпа,може да ти дойде и пак да си бременна, :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #784 -: Април 18, 2012, 11:47:12 am »
 :hug2: :hug2: :bighug: :bighug:
« Отговор #785 -: Април 18, 2012, 11:48:44 am »
Ох дано да грешиш мила и резултата след 9 месеца да е едно слеадко пухкаво  :babyflips: :goodluck: :bfp: :crossfingers: :bfp: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #786 -: Април 18, 2012, 11:53:42 am »
Гушкам те сладур и много мисля за теб ,дано всичко е наред и скоро да си мноооогооо щастлива. :balk_21: :balk_104: :balk_21:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
« Отговор #787 -: Април 18, 2012, 13:17:30 pm »
мили4ка   гушкам те ,и  знам 4е 4удото  ще  ви  споходи :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #788 -: Април 18, 2012, 19:32:19 pm »
 Дудунке нов месец ,нов късмет цладуранка такава :balk_21:. Само напред :balk_103:. Този месец няма мърдане вече,ще хванете :egg: . Много  цунки миличка :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #789 -: Април 18, 2012, 21:18:55 pm »
Дидка....мога само да ти пожелая да си силна,а ти си такава.Искренно ти пожелавам да се задържи миличка :crossfingers:...

*

dida771

• 1165
« Отговор #790 -: Април 18, 2012, 21:24:09 pm »
Много Ви обичам! Все си викам край, писна ми и повече няма да следя нищо.....и като Ви прочета тука -се съвземам и продължавам пак на ново!!!!! Благодаря Ви, че Ви имам! Заедно ще успеем и ще се справим!
« Отговор #791 -: Април 19, 2012, 11:12:55 am »
Дудката ми тя. :balk_21: :cuddle:
« Отговор #792 -: Април 19, 2012, 14:45:49 pm »
Успех мила  :bighug:.Горе главата и само положителни мисли знам че е трудно,но щв успеем  osi_9
« Отговор #793 -: Април 20, 2012, 20:04:48 pm »
Мила, много съжалявам, че не се получило, но така е трябвало да стане! Сега смело напред и ще видиш как съвсем скоро ще се радваш на растящо коремче preggo! Успех  yahoo_17 
*
« Отговор #794 -: Април 21, 2012, 13:17:40 pm »
охоо    дошло   е  време   за лов :D  пожелевам   да е  успешен !!! :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #795 -: Април 24, 2012, 20:25:50 pm »
Дидка,милчика,каква е тази Т от теб,да не си настинала или термометъра да се  е повредил,много висока ми се вижда...може да звучи налудничаво,но защо не направиш един тест...чудеса се случват! :goodluck:

*

dida771

• 1165
« Отговор #796 -: Април 24, 2012, 22:09:00 pm »
Здравейте на всички!Не съм болна! :D Може би и други като Фани се чудат на температурите ми......аз също съм малко объркана. Предишния ми цикъл беше 25дена с подранила О на 11-12ден/не типично за мен, но от време на време ми се случва/. Така на 25ден имах направен тест с появила се бледа втора черта,но и зацапване. На 26 ден пак тест с появила се втора бледа черта и шарене, което в 2часа на обяд изведнъж премина в кръвоизлив с много болки /в кръст и корем/и съсираци.........така всъщност състоянието ми се определя като БИОХИМИЧНА БРЕМЕННОСТ. Предполагам, че пак хормоните са ми разбалансирани и затова Т е такава и този месец май ще съм в почивка. Имам болки в ляв яйчник, който ми е важния и който 3месеца по ред ми овулира, но и болки в матката-май наистина ми трябва почивка, защото за 3 месеца 2неуспешни зачевания......На 11-12ден ще отида все пак да се прегледам, да разбера какво е положението. Мислех да си бия прегнил на 17-18мм фоликул и да вземам дуфастон или утрогестан, но ще е добре да го отложа, то може и този месец да не е лява О. Сега само искам да разбера, че не съм получила някакво възпаление или нещо от тези две случки за толкова кратко време.  Друг проблем е, че няма прегнил, но се надявам да си намера поне за другия цикъл. Това е при мен и от мен! Знаете какво Ви пожелавам и се моля за всички Вас! Късмет!
« Отговор #797 -: Април 25, 2012, 10:33:35 am »
Стискам ти много силно палци миличка много скоро чудото отново да стане и този път да завърши с едно сладко бебче!Надявам се да няма никакви проблеми при теб и да е нещо инцидентно и всичко да е ОК! :goodluck: :pleasantry: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #798 -: Април 25, 2012, 15:09:07 pm »
Давай с една хубава почивка и после с нови сили с една прекрасна новина с добър финал.
 :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_105:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
« Отговор #799 -: Април 25, 2012, 21:12:03 pm »
Дидка,наистина е най-добре да си починете този месец,защото и организма ти има нужда от възстановяване и психиката също.Аз лично винаги пропускам месеца след такава случка.Дано всичко е наред при прегледа,посъбери силички сега и после пак на ловното поле  :pleasantry: докато не дойде заветния момент да си гушнем и нашите бебчета.Успех Дидка :bighug: :bighug: :bighug: