Здравейте на всички!Не съм болна!
Може би и други като Фани се чудат на температурите ми......аз също съм малко объркана. Предишния ми цикъл беше 25дена с подранила О на 11-12ден/не типично за мен, но от време на време ми се случва/. Така на 25ден имах направен тест с появила се бледа втора черта,но и зацапване. На 26 ден пак тест с появила се втора бледа черта и шарене, което в 2часа на обяд изведнъж премина в кръвоизлив с много болки /в кръст и корем/и съсираци.........така всъщност състоянието ми се определя като БИОХИМИЧНА БРЕМЕННОСТ. Предполагам, че пак хормоните са ми разбалансирани и затова Т е такава и този месец май ще съм в почивка. Имам болки в ляв яйчник, който ми е важния и който 3месеца по ред ми овулира, но и болки в матката-май наистина ми трябва почивка, защото за 3 месеца 2неуспешни зачевания......На 11-12ден ще отида все пак да се прегледам, да разбера какво е положението. Мислех да си бия прегнил на 17-18мм фоликул и да вземам дуфастон или утрогестан, но ще е добре да го отложа, то може и този месец да не е лява О. Сега само искам да разбера, че не съм получила някакво възпаление или нещо от тези две случки за толкова кратко време. Друг проблем е, че няма прегнил, но се надявам да си намера поне за другия цикъл. Това е при мен и от мен! Знаете какво Ви пожелавам и се моля за всички Вас! Късмет!