0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
Re: Моята Графика -погледнете!
« Отговор #600 -: Февруари 17, 2012, 16:08:18 pm »
Момичета давайте мнение защото ще получа инфаркт! Възможно ли е при повторението на кръвния тест стойността да е 19.7 при положение че преди 2дни стойността беше 30.79!!!!!!!!!!!!!????????????? как е възможно вместо да се удвои да спада!!!!!????? Надявам се да е грешка в лабораторията-обадих им се да повторят изследването. Т си ми е висока  та даже днес е с покачване, нито ме боли нещо , нито  зацапване ????? просто ще откача 8O    ТТ също си е висока 37, а БТ 37.25-37.30-сутринта
*

dida771

• 1165
« Отговор #601 -: Февруари 17, 2012, 16:12:47 pm »
Момичета давайте мнение защото ще получа инфаркт! Възможно ли е при повторението на кръвния тест стойността да е 19.7 при положение че преди 2дни стойността беше 30.79!!!!!!!!!!!!!????????????? как е възможно вместо да се удвои да спада!!!!!????? Надявам се да е грешка в лабораторията-обадих им се да повторят изследването. Т си ми е висока  та даже днес е с покачване, нито ме боли нещо , нито  зацапване ????? просто ще откача 8O    ТТ също си е висока 37, а БТ 37.25-37.30-сутринта
  Даже на повторението на теста ми е отчело 18.95

Немога повече....... всичко отива по дяволите

В понеделник доктора ще ме прегледа! Обадих му се и ми каза че може да е мисед аборт. :(

Снощи сънувах ужасен сън и май лошото ще излезе.
« Последна редакция: Февруари 17, 2012, 16:21:42 pm от dida771 »
« Отговор #602 -: Февруари 17, 2012, 16:16:48 pm »
Само не се панирай, че да не направиш някоя беля, незнам какво може да означава това, но щом се чувстваш добре, значи не бива да очакваш най-лошото. Само спокойно!
« Отговор #603 -: Февруари 17, 2012, 16:27:18 pm »
Дано всичко е наред и мога само  да стискам палчета  :bighug:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #604 -: Февруари 17, 2012, 16:27:21 pm »
в същата ли лаборатория прави теста

« Отговор #605 -: Февруари 17, 2012, 16:27:34 pm »
Хайде стегни се малко,изчакай прегледа,не бързай с изводите, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да е ок :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Февруари 17, 2012, 16:41:48 pm от juliana83 »
*
« Отговор #606 -: Февруари 17, 2012, 17:39:50 pm »
мила  стискам пал4ета  вси4ко   да е   наред :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #607 -: Февруари 17, 2012, 19:36:28 pm »
Диди, стискам ти палчета мила :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: Дано всичко е наред...дано дано дано...моля се да е наред
« Отговор #608 -: Февруари 17, 2012, 20:22:17 pm »
 Дидинка,спокойно сладка ,може да е станала грешка .Ти нали се чувстваш добре?. Всичко ще е ОК ,миличка :balk_103:.Стискам силно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Цунки :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug:
« Отговор #609 -: Февруари 18, 2012, 08:53:51 am »
Ееееееееееееееееее ай стига бе бе бейби  :BangHead: :balk_146: :balk_146: :balk_146:.Не не и не не го вярвам.100% има грешка,не не може.............. :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

dida771

• 1165
« Отговор #610 -: Февруари 18, 2012, 11:17:56 am »
Май няма грешка Миленка. Тази сутрин реших да си направя пак тест обикновен, който ако беше грешка на кръвния щеше да си е с наситена втора черта, но .....наистина хормона спада, защото втората черта е пак супер бледа. Станалото -станало! В понеделник имам среща с доктора. Ако до тогава не ми е почнало кървенето ще ми прегледа и ще предцени дали да изчакам организма сам да се изчисти или ще ми направат аборт те да ме изчистват......Единственото ми успокоение за сега е, че все пак тръбата пропуска, май няма да права в скоро време лапароскопията, а ще изчакам още някои друг месец да пробваме по нормален начин. А и ми казаха, че след аборт ще е още по-лесно забременяването следващите месеци......абе ще видим какво ще стане и какво ще каже доктора след срещата ни. За сега гледам да не мисля, да съм спокойна и положително настроена-не плача и не се тръшкам !!!! Продължавам напред до следващия път! Права си колекция от положителни тестове: от първата ми неуспешна имам Шуърчек, а от тази имам Престо. Вече съм готова да посрещна всичко и нищо няма да ме учуди и да ми направи впечатление......редовно си падам и ставам по пътя на живота! Трябва да сме силни момичета и само тогава можем да победим!
« Отговор #611 -: Февруари 18, 2012, 11:30:48 am »
Диде, миличка, съжалявам... Ти си толкова борбена и силна! Браво! Все пак наистина тръбичката е пропуснала, което е супер! Значи има голям шанс пак да се случи Чудото! Дано това, което ти се случва сега, бързо да премине и скоро пак да се радваме заедно! Просто поняка има трудни момнти, които трябва да преминат, за да направят път на прекрасните моменти, които да останат! Дръж се, Диде, с теб сме!  :bighug: :bighug: :bighug: :grouphug2:
*
« Отговор #612 -: Февруари 18, 2012, 11:58:01 am »
мили4ка незнма  какво друго  да ти кажа ,освен  4е   вси4ки смес  теб :bighug: много те гушкам
« Отговор #613 -: Февруари 18, 2012, 13:00:34 pm »
Дидка,какво стане бе ?Направо съм шокирана....е това вече наистина не е честно.После ще ти звънна ,ако искаш малко да поговорим :(
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #614 -: Февруари 18, 2012, 13:45:22 pm »
е това вече наистина не е честно.:(
наистина не е честно.Просто нямам думи....
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #615 -: Февруари 18, 2012, 16:35:20 pm »
Ей момиче,недей отписвай бебо ,защото е и раничко още все пак :balk_77:. Т. си ти е супер ,няма кървене и за болки нищо не споменаваш ...Знам ли  вече и аз,но се моля  всичко да е наред и притесненията ти да са били напразни :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Гушкам те силно :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104:
« Отговор #616 -: Февруари 20, 2012, 17:32:27 pm »
 Диде,как си миличка :ask:? Надявам се всичко да е наред при теб :cloud:. Не пишеш тези дни,но виждам ,че т.днес е по-ниска.Хубавото е че не виждам болки и кървене.И си правя изводи че си добре. Много цунки сладка и пиши ,когато имаш възможност :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104:.
*
« Отговор #617 -: Февруари 20, 2012, 18:09:54 pm »
как  си  дидунка? :bighug:
*

dida771

• 1165
« Отговор #618 -: Февруари 20, 2012, 19:06:08 pm »
Момичета днес бях на преглед. Доктора каза, че тези дни организма ми сам ще изхвърли всичко и няма нужда от аборт. Разбрахме се да опитаме още 1-2 месеца с мъжа ми да бебеправим така без лапароскопия и евентуално после да е направим. Ние така си поискахме а и други ме посъветваха да не бързам с операция след това което се случи-та нали тръбата е пропуснала. За сега ще си чакам цикъла всеки момент да ми дойде - много ми е лошо днес, почна силно главоболие и леки пробождания ниско в корема......наближава края. Много Ви благодаря, че ме мислите и се притеснявате за мен! Знаете, че се моля за всички нас и ви желая целия късмет!
« Отговор #619 -: Февруари 20, 2012, 19:12:53 pm »
Пожелавам ти бързо възстановяване и всичко да се нареди добре. :bighug:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!