0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моята Графика -погледнете!
« Отговор #560 -: Февруари 11, 2012, 08:31:23 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:хайде да видим днешната Т
какво предвещава.Аз залагам на  :bori_012: :bfp: :bfp:
Гушкам те :bighug: :bighug: :bighug:

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #561 -: Февруари 11, 2012, 09:33:23 am »
Благодаря на всички, че Ви има! Да сте живи и здрави! Всичките Ви мечти и желания с лекота да Ви се сбъдват! Аз съм под голямо напрежение тези дни.....толкова много се моля и тайничко се надявам и при мен да се случи чудо и да спрат мъките ми...,да се отърва от операции и евентуално лоши резултати......не знам вече..... На дена на влюбените ще съм или много щастлива или супер нещастна, че ще хода пак по болници! Каквото е писано знам, че ще стане! Няма и да се откажа и да спра да преследвам мечтата си!
« Отговор #562 -: Февруари 11, 2012, 09:52:56 am »
ей това е моето момиче....само така Дидка!Аз съм с тек каквото и да стане
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #563 -: Февруари 11, 2012, 09:58:42 am »
Само така миличка  :bighug: :bighug: Ще видиш че там горе има някой и точно когато най-малко очакваш ще сбъдне мечтата ти  :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
« Отговор #564 -: Февруари 11, 2012, 10:11:57 am »
 Ех Диденце ,успя да ме разплачеш . И аз съм така тези дни миличка и ви чета и вас и ми става много болно ,че трябва да минем през всичките тези изпитания,а в същото време знам ,че всички сте прекрасни момичета и винаги ще имам едно голямо"ЗАЩО?".Обаче ние сме силни и няма да се даваме :balk_103:! Нали? Всички заедно ще успеем. Много те гушкам сладка и да знаеш ,че твоето Чудо ще дойде preggo :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :balk_104:.
« Отговор #565 -: Февруари 11, 2012, 12:30:38 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :heartbeat:
Ще стане,винаги се получава,когато силно вярваш и го искаш..ще стане :*
*
« Отговор #566 -: Февруари 11, 2012, 12:43:14 pm »
 :bighug: :bighug: :crossfingers: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #567 -: Февруари 12, 2012, 10:52:52 am »
Диде,графиката изглежда страхотно :D Кога ще се престрашиш за тест? :crossfingers:
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #568 -: Февруари 12, 2012, 11:08:46 am »
Диди  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #569 -: Февруари 13, 2012, 10:51:02 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Ако знаеш колко силно ги стискам тези палци :wink:
Късмет миличка!Чакам да ни зарадваш

« Отговор #570 -: Февруари 13, 2012, 10:56:54 am »
Дидка....включила съм на програма "стискане" и се моля от цялото си сърце и душа.Страх ме е да си го помисля,а толкова много ти го желая(и на себеси,де)
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #571 -: Февруари 13, 2012, 13:05:52 pm »
Дидинка,успех сладка друго не искам да казвам :balk_87: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Много те гушкам миличка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_21:
*
« Отговор #572 -: Февруари 13, 2012, 23:28:30 pm »
 :youwoman: :youwoman: :youwoman: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #573 -: Февруари 14, 2012, 06:54:26 am »
Здравейте момичета! Господ да помага на всички ни! Не знам как е възможно и що е това!?  :bfp:!? С една загубена дясна тръбичка при първото ми забременяване миналата година и с резултат от цветна снимка - запушена лява тръба в края до яйчника,трудно пропуснала и до там......в дните, в които събираме пари и се готвим за лапароскопия.....получих отново положителен тест! Честно да Ви кажа, няма да се зарадвам на 100% докато не разбера, че ембриончето е на правилното място. Продължавам с молитвите и надеждите, нещата този път да са ОК! Моля Ви да продължите да ми стискате палци и да се молите за мен до установяване, къде ще е този път ембриончето! Стискайте ми палци!
« Отговор #574 -: Февруари 14, 2012, 08:17:06 am »
Диде, Честито! Чудото те е споходило! То, затова му се вика ЧУДО!  На ехографа ще се види, ако е вътрематочна бременност, мила! Успех!  :youwoman: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cloud9: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #575 -: Февруари 14, 2012, 08:43:21 am »
повярвай ми разплаках се от вълнение....толкова много се радвам.Малко по-късно ще ти звънна по телефона за да се порадваме заедно.Дидка,сега вече знам,че няма невъзможни неща....браво на теб и на Венци  :youwoman:
Само недей да се притесняваш-всичко ще бъде наред
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #576 -: Февруари 14, 2012, 09:00:27 am »
Тихичко честито Дидка!Браво ти успя.Много се радвам за теб  :bighug: :cheerleader: Дай Боже всичко да е наред и да можеш да се радваш спокойно на  preggo
« Отговор #577 -: Февруари 14, 2012, 09:07:20 am »
 :ballons: :bfp: :party: :party: :party:
Не се притеснявай всичко ще бъде наред .От тук нататък само щастие  и много любов :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #578 -: Февруари 14, 2012, 09:09:44 am »
УРАААА  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: На днешния ден на най-готиния човек се случват най-готините неща  :balk_21: :balk_21: :balk_47: :balk_602:
« Отговор #579 -: Февруари 14, 2012, 09:29:53 am »
Браво Дидонка  :youwoman: страшно много се радвам,получи най-хубавия подарък за днешния ден.Не се притеснявай всичко ще е наред!!!Лелеееееее много се кефя,направо съм на седмото небе  :dance2: :bellydance: :music22:.Браво браво и пак браво.Сега отивам на даскало а по късно те искам на линия!!! :youwoman: :youwoman: :youwoman: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
И пак честито  :bfp: :babyflips: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: