0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моята Графика -погледнете!
« Отговор #500 -: Януари 23, 2012, 10:51:40 am »
ПРОХОДИМА ЛЯВА ТРЪБА - точно тези думи ще чуеш!!! С теб сме, Дидеее  :bighug: :bighug:
« Отговор #501 -: Януари 23, 2012, 10:58:43 am »
ПРОХОДИМА ЛЯВА ТРЪБА - точно тези думи ще чуеш!!! С теб сме, Дидеее  :bighug: :bighug:
   :crossfingers: :crossfingers: няма шанс да бъде друго  :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #502 -: Януари 23, 2012, 13:00:45 pm »

VQRVAM     V TOVA   :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #503 -: Януари 23, 2012, 13:58:50 pm »
Момичетаааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!! Разплакахте ме със силната Ви съпричастност и състрадание и подкрепа и кураж и доброжелания........нямам думи с които да Ви благодаря, че Ви има, че сте с мен и за тази огромна сила и надежда която ми вдъхвате! Обичам Ви всички наистина, нищо че не се познаваме лично.....не знам но Ви чувствам като сестрички/даже със сестра ми не споделям и общувам толкова много/!!!!!!!!! Господ също не го познаваме лично, но го обичаме! Всички дано по-скоро сбъднем мечтите си и намерим утеха! Нямам думи, мисля, че каквото и да Ви кажа е много бледо спрямо това което чувствам!
*
« Отговор #504 -: Януари 23, 2012, 14:50:24 pm »
С ТЕБ СМЕ ДИДИ,КАКТО ВИНАГИ!!ВСИЧКО ЩЕ Е ОК!! :bighug: :bighug:
« Отговор #505 -: Януари 23, 2012, 18:11:21 pm »
И ние те обичкаме Диде и го знаеш :bighug:. Утре ще съм духом с теб . Всичко ще е ОК :balk_103:. Много те гушкам и  ще чакам с огромно нетърпение да споделиш какво е станало :cloud:. Цунка и горе главата :balk_21: :balk_21: :balk_21: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
« Отговор #506 -: Януари 23, 2012, 18:16:43 pm »
Мила, цялата възможна положителна енергия ти изпращам! Дано Господ е с теб и да получиш прекрасен резултат утре! А след това и положителен тест! Стискам ти палци!  :balk_21:
*
« Отговор #507 -: Януари 24, 2012, 12:05:46 pm »
MILA     TYK SM EI TE   O4AKVAME   S  DOBRITE   NOVINI :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #508 -: Януари 24, 2012, 13:49:34 pm »
Миличка много стиснати палци от мен,сигурна съм че всичко ще е наред,и скоро сама ще се убедиш в това като видиш двете чертички...........УСПЕХ и много ГУШКИ  И ЦУНКИ от мен......... :D
« Отговор #509 -: Януари 24, 2012, 13:54:24 pm »
13:49 ч. - вече процедурата е приключила и ЗНАЕШ!!! Толкова се надявам да си мнооого усмихната и щастлива в момента!!! И съвсем скоро да зарадваш и нас с хубавите новини  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #510 -: Януари 24, 2012, 14:05:11 pm »
 :bighug:ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ХУБАВИТЕ НОВИНИ!! :bighug:
« Отговор #511 -: Януари 24, 2012, 14:08:33 pm »
Дидкааа,какви са новините????
Николай е на 2г.4м.5д.
*

dida771

• 1165
« Отговор #512 -: Януари 24, 2012, 14:33:30 pm »
Здравейте момичета! ЦС мина и резултатите са нито лоши нито добри. Доктора ми каза, че тръбата пропуснала, но под много голямо напрежение, разтвора достигнал до яйчника и спрял. Смята, че между тръбата и яйчника може да има срастване от предишните операции. Тръбата също на едно място имала стеснение. Другата ми тръба не е била отрязана плътно до матката, оставено е малко удължение-рогче, което не е хубаво и евентуално там може да се получи пак извънматочна.Абе нещата са следните: Следващия цикъл като ми дойде му се обаждам и планираме лапароскопията. Смята, че има неща за коригиране и евентуална възможност да се оправят. В проценти към момента нещата са 50/50%. Каза, че мога да изчакам няколко месеца ако искам, да правя пак опити, но аз отказвам да си губя времето и още другия месец-лапароскопия! За сега нещата стоят така. Не ме болеше изобщо и не слагах упойка, усещах само напрежение. Благодаря Ви за подкрепата и стиснатите палци!
*
« Отговор #513 -: Януари 24, 2012, 15:07:51 pm »
Милата ми Дидка,хубаво,е че взе нещата в ръце,че тия хубави графики без резултат да не продължават така.Сигурна съм,че доктора ще ти помогне и нещата ще се оправят,важното е да се стигне до проблема,а вие точно това сте направили.Много успех от мен и давайте смело напред  :wink:

« Отговор #514 -: Януари 24, 2012, 16:02:43 pm »
Супер миличка много се радвам че има надежда  :bighug: :bighug: И аз си мисля че няма какво да чакаш,колкото по-рано толкова по-бързо ще се възстановиш  :goodluck: :goodluck:
« Отговор #515 -: Януари 24, 2012, 16:08:37 pm »
Диде, ти си героиня, миличка! Каквото и да става, давай все така в положителен дух и нещата ще си дойдат на мястото. Важното е, както казва Фани, че не се надявате на произвола на съдбата, а сте взели нещата в свои ръце - така те ще имат развитие, ще откриете и ще решите проблемите. Имай доверие на лекаря, той си знае работата! След лапароскопията ще имаш по-голяма яснота. А ние тук всички ще те следим и ще стискаме здраво палци твоето ходене по мъките да свърши по-бързо и да си гушнеш най-после бебчето!!  :bighug: :bighug:

П.П: Колко струва ЦС?
« Отговор #516 -: Януари 24, 2012, 21:36:53 pm »
Диденце мило съвсем правилно си се ориентирала сладка. Точно така :balk_103:. Направи Лапарото и ще видиш ,че много бързо след това ще имаш бебче.Важното е че има шанс слънчице. Всичко ще стане с малко помощ .Много цунки от мен  :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #517 -: Януари 25, 2012, 09:09:36 am »
Събуди ли се ,милоооо?
Николай е на 2г.4м.5д.
*

dida771

• 1165
« Отговор #518 -: Януари 25, 2012, 11:02:04 am »
ДА :D Днес съм добре. Още ме шари от ЦС. Нямам болки и дано по-скоро ми спре шаренето, за да направя последни опити за чудо този МЦ. Надеждата умира след човека! На всички много стиснати палци от мен. Аз малко по спокойно и кротко ще я карам до края на лапарото. После ще му мисля и притеснявам ако има за какво де. :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_64: :balk_602:
« Отговор #519 -: Януари 25, 2012, 11:23:04 am »
Еййй бонбон радвам се че си добре  :bighug: :bighug: Kъде ще ти правят лапарото ???