0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моята Графика -погледнете!
« Отговор #200 -: Ноември 06, 2011, 13:35:32 pm »
Давай Дидка  :pleasantry: :goodluck:

« Отговор #201 -: Ноември 06, 2011, 19:52:38 pm »
 Диденце,успех сладуранке :crossfingers:. Много се надявам за вас този месец :bfp:. Цунки :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_104:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #202 -: Ноември 07, 2011, 11:28:52 am »
Сега след като Ви погледнах всички, че вчера нямах как....да Ви кажа какво става с опитите ми да правя тестове за О. На 12ден права тест в 15.30ч, до 5мин ми излиза тестовата но по-бледа от контролата /-/ въздържанието от пиене не бе много строго; на 13ден се мъча да не ям и пия и пак права тест, но вместо по бързо да ми се поеви втората черта и по- наситена - става обратното!? В същия ден имам много симптоми за О, засилва ми се ЦС и болки в кръста, циците, боцкания...за всеки случай  :heartbeat: :bed: късно към 00.30ч и сутринта Т ми е по- висока !? Знам че ОТ са ми към края на годност, но пак се чуда и мая какво е това.....Днес пак ще направа тест и ако изобщо не ми отчете втора черта значи, че май е имало по-ранна О, така ще си го тълкувам /ще видим и Т как ще се движи де/. Ако може някой да ми коментира всичко това /предположения поне/ ще съм му много благодарна!  МНОГО КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ БЕБЕПРАВЕЩИ И В ОЧАКВАНЕ НА +++++ ТЕСТОВЕ!
« Отговор #203 -: Ноември 07, 2011, 22:28:07 pm »
Дидони да не би О да е хванала късния влак :ask:.Кога им изтича срока на годност?Я да видим и сутринта как ще е Т.Стискам много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #204 -: Ноември 09, 2011, 09:21:31 am »
Мила я вземете наредето още някое сърчице , за по сигурно.
« Отговор #205 -: Ноември 09, 2011, 10:29:20 am »
Браво Диди  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: са си на мястото.  :goodluck: :crossfingers:
« Отговор #206 -: Ноември 09, 2011, 19:27:03 pm »
Много стиснати палчета и от мен!
« Отговор #207 -: Ноември 09, 2011, 22:48:46 pm »
 Дидка,отново съм на линия сладуранке такава :balk_103:. Имах малко проблем с влизането във форума ,но сега всичко е ОК. Браво сладка, :heartbeat:е точно на място. Хайде този месец вече ще е ваш :bfp1:. Успех миличка :crossfingers:. Много те цункам :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_21:
*
« Отговор #208 -: Ноември 09, 2011, 22:53:32 pm »
Ихуу,браво Дидка.Стоскам палци миличка  :crossfingers: :bighug:
« Отговор #209 -: Ноември 09, 2011, 22:54:20 pm »
Еееееее най-после :balk_46: :balk_46: :balk_46: Хайде муцка сложете днес и утре по едно  :heartbeat: иииииииииииииии :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :pleasantry: :bfp: :babyflips: :bighug:
« Отговор #210 -: Ноември 10, 2011, 09:16:01 am »
ЕЕЕЕ най накрая О-тестовета се предадоха! :bed:

знаеш какво да правиш....
Николай е на 2г.4м.5д.
*

dida771

• 1165
« Отговор #211 -: Ноември 10, 2011, 09:43:01 am »
Здравейте на всички! Да най-накрая ОТ ми излезна + и то веднага, с по наситена тестова черта !? Вече си имах сърце в графиката и днес възможно по рано ще гледам да направим още едно усилие, защото мисля, че утре вече ще е късно! Сутринта още нямам никакви усещания, но забелязах промяна в зърната на гърдите, които са станали по чувствителни и малко по-големи. Каквото е късмет и да Ви кажа така съм се успокоила и хич не ми пука. Провя каквото трябва а да става квота ще. Да не ме е яд, че аз съм бездействала.....Много Ви благодаря за подкрепата и пожеланията! Да сме живи и здрави, прави и корави!  :bighug: :crossfingers: yahoo_17 :balk_50: :balk_64: :balk_602: :balk_69:
*
« Отговор #212 -: Ноември 10, 2011, 10:44:11 am »
А така мила!!Виждаш ли каква графика се заформя само!Още някое :heartbeat: :heartbeat: и резултата няма да закъснее!

:crossfingers: :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #213 -: Ноември 10, 2011, 15:35:18 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #214 -: Ноември 10, 2011, 15:54:08 pm »
 osi_9 :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :pleasantry:
« Отговор #215 -: Ноември 11, 2011, 19:15:39 pm »
 Дидинка ,много късмет слънчице. Графиката ти е супер :balk_602:. Откъм :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: я карате много добре,значи не остава нищо друго освен да видим   :bfp1:след няколко дена. Успех миличка :bighug: :crossfingers: :balk_21:
« Отговор #216 -: Ноември 12, 2011, 20:05:50 pm »
Хайде Дидониииииии Т е супер :balk_46:,продължавай само така.Дано сме имали лява О и да имаме още този месец  :bfp:.Стискам много палци миличка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :babyflips: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*

dida771

• 1165
« Отговор #217 -: Ноември 13, 2011, 09:10:49 am »
Късмет на всички ловуващи! Аз закрих ловния сезон и почвам великото очакване на резултата от него! Съжалявам, че тези дни не мога много да Ви пиша, но съм страшно заета.Наглеждам Ви при всяка възможност.Много късмет на всички! :bighug: :crossfingers: :balk_64: :balk_602:
« Отговор #218 -: Ноември 13, 2011, 11:40:37 am »
Дидче, успех с чакането! И аз чакам с теб! Ще е страхотно този месец да видим твоите  :bfp::goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #219 -: Ноември 13, 2011, 12:13:05 pm »
Диди  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: