0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
Re: Моята Графика -погледнете!
« Отговор #140 -: Октомври 25, 2011, 20:38:57 pm »
Душичките ми мили!Благодаря Ви! Съжалявам, но следобяд изведнъж не знам какво стана....получих страшно главоболие,стана ми много лошо и сега вече се моля не за + тест а да не ме боли корема и главата!Много ми е лошо и затова ме съм на линия. Дано утре да съм по добре, за да мога да Ви подкрепа и аз във форумчето.Влезнах само да Ви съобщя скръбната вест! :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
« Отговор #141 -: Октомври 25, 2011, 20:48:24 pm »
Много съжелявам Диди  :oops: но нищо нов месец нов късмет  osi_9
« Отговор #142 -: Октомври 25, 2011, 20:50:17 pm »
Съжалявам, много за теб, Дидке!  :( Дръж се! Скоро всичко ще отмине и пак ще си отново на линия! Нов цикъл, нов късмет! Знам, че е трудно, но с болката ще отминат и лошите мисли. И скоро пак ще има ловен сезон! С теб сме, мила! Почивай си сега и дано скоро болката да отшуми!  :grouphug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #143 -: Октомври 25, 2011, 21:01:17 pm »
Диденце,много съжалявам слънчице :bighug:. Ех да знаеш само колко те разбираме всички .Толкова се надявахме  заедно с теб ,миличка. Кураж. Починете си малко с милото и след няколко дена отново на линия. Много те гушкам сладка :balk_21: :balk_21: :balk_21:.
« Отговор #144 -: Октомври 25, 2011, 22:15:24 pm »
Ееееех Диденце  :balk_146: съжалявам мила.....толкова много се надявах.....нищо нов месец нов късмет.Спокойно и си почини слънце.Чакаме те на линия! :bighug: :bighug: :bighug: :cuddle: :balk_21:
« Отговор #145 -: Октомври 25, 2011, 23:44:56 pm »
Всеки следващ месец е ново начало! Дано този сбьднеш мечтата си!
« Отговор #146 -: Октомври 26, 2011, 08:41:15 am »
Ееееех Диденце  :balk_146: съжалявам мила.....толкова много се надявах.....нищо нов месец нов късмет.Спокойно и си почини слънце.Чакаме те на линия! :bighug: :bighug: :bighug: :cuddle: :balk_21:
Жалко, миличка, но какво да се прави... Следващият месец ще се молим повече и ще стане, ще видиш! Силно те гушкам :bighug:
« Отговор #147 -: Октомври 26, 2011, 08:58:35 am »
Диди , този месец ще е нашия - вярвам в това  osi_9 Да си отива  :witch:, че като го хвана милотоооо...да му мисли  :heartbeat: :heartbeat: :bed: :balk_56: Заредила съм се отсега с енергия, вяра и много любов, която да дам на любимия....и ще дойде и моят най-прекрасен ден съвсем скоро! Смело напред и нагоре!  :balk_21:
*
« Отговор #148 -: Октомври 26, 2011, 09:06:58 am »
Всички ще бъдем мами,едни по-рано,други малко по-късно ,не се отчайвай мила . Нов цикъл, нов късмет!
 :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21:
*
« Отговор #149 -: Октомври 26, 2011, 09:12:15 am »
Съжалявам Диди!Другият месец ще успееш,ще видиш.
 :grouphug2:
*
« Отговор #150 -: Октомври 26, 2011, 09:21:02 am »
 :( Много съжалявам, сладкиш!  :(  :bighug:
« Отговор #151 -: Октомври 26, 2011, 09:33:45 am »
Специално искам да ти честитя именния ден,а за "другото" хич да не ти пука нали сме се записали за КОледа
 :kiss: :drunk:
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #152 -: Октомври 26, 2011, 09:37:15 am »
Диденце, дано днес си по- добре! Много добре знам как се чувстваш!В момента дори не знам какво точно да ти кажа, за да те накарам да се почувстваш по- добре! Знам само, че всички сме заедно и се подкрепяме и че рано или късно и нас ще ни споходи щастието!  :balk_21:
И аз искам да ти честитя именния ден! Весело празнуване! Подкрепям морско момиче! Коледа наближава с всеки изминал ден!
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #153 -: Октомври 26, 2011, 11:30:17 am »
Здравейте сестрички! Много Ви благодаря за всичко което сте ми написали! Добре ми се отрази наистина подкрепата Ви! Днес в сравнение с вчера ми е по-добре! Поне се отказах да си режа главата, която така ме болеше и от нищо не ми минаваше.Благодаря Ви, че Ви има и сте до мен! Не съм се отказала разбира се и даже си поръчах тестове за овулация, поне да не се мъчим много в леглото и да не намразваме секса с моя :D, на годинки сме все пак ха ха ха! Дано всички по-скоро сбъднем мечтата си! :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: yahoo_17 :balk_81: :balk_21:
*
« Отговор #154 -: Октомври 26, 2011, 11:51:26 am »
 :(  ех  мили4ка  бях  сигурна  4е  това е  твоя месецр.,много  съжалявам :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #155 -: Октомври 26, 2011, 11:54:56 am »
Честит имен ден, Дидке! :band:
 Весел празник ти желая! Радвам се, че главоболието ти е изчезнало, защото сега може доволно да празнуваш!  :wink: А тестовете за овулация са наистина полезни! С теб съм! Дръж се, защото ловния сезон идва!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #156 -: Октомври 26, 2011, 15:06:48 pm »
Честит имен ден мила , аз ти пожелавам много здраве , щастие и любов и най вече най прекрасния подарък   :bfp: :cloud9: preggo ylinfant :babbycarrage: :babyflips: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #157 -: Октомври 26, 2011, 15:10:29 pm »
4естит   имен  ден,мила нали  знаеш  какво   ще ти пожелая  от  все  сърце :babyflips: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #158 -: Октомври 26, 2011, 17:23:08 pm »
  Диденце честит имен ден :balk_5:. Желая ти... Толкова късмет, колкото не можеш да понесеш, толкова щастие, колкото не си предполагала, че може да имаш, толкова здраве, колкото не си очаквала и толкова поводи за усмивки, че да хванеш мускулна треска на лицето!  Много те цункам миличка :balk_21:
« Отговор #159 -: Октомври 26, 2011, 22:44:01 pm »
Честит имен ден!С пожелания за упоритост,за да следваш мечтите си;смелост - да ги осъществяваш;търпение, за да ги постигаш;и много любов,за да дава смисъл на всичко това!Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,вечерите с топлина, а годините с младост!