0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

piera

• 896
  • Keen on boots
без оргазъм
« Отговор #20 -: Юни 11, 2006, 20:22:16 pm »
Цитат
Ами представителките на ромското население винаги ли стигат до оргазъм???А не съм чула някоя от тях да има подобни на нашите проблеми...
Че какво им пречи на ромките да стигат до оргазъм?  8O  Това,че може би не знаят как се нарича,не означава че не го изпитват....А и роми,българи,италианци и американци-нали сме устроени по един начин....
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
без оргазъм
« Отговор #21 -: Юни 11, 2006, 20:39:51 pm »
Цитат
Че какво им пречи на ромките да стигат до оргазъм?  Това,че може би не знаят как се нарича,не означава че не го изпитват....А и роми,българи,италианци и американци-нали сме устроени по един начин....

Опитах се да кажа следното - по- ниско интелигентните забременяват точно защо незнаят какво е овулация,  спермограма , оргазъм и тем подобни термини и не си задават въпроса защо става или нестава.
*

piera

• 896
  • Keen on boots
без оргазъм
« Отговор #22 -: Юни 11, 2006, 21:46:45 pm »
Лейди,разбрах те много добре какво имаш в предвид.Моя коментар беше относно постинга на Карелия за представителките на ромките...(ама като не мога да слагам цитати... :oops:  :oops:  :oops: )
*

lady_11

• 3217
без оргазъм
« Отговор #23 -: Юни 11, 2006, 21:57:40 pm »
Ох , и аз не съм спец  на цитатите , но по стъпки, като знам е следното:
1. Copy на цитата, от постинга;
2. Paste в полето "нов отговор"  за твоя постинг;
3. Маркираш цитата;
4. Натискаш Quote
5. Понеже " Проверката е висша форма на доверието", преди да си изпратиш постинга , натискаш "преглед" - ако всичко е ок ти излиза цитата, ако не - повтаряш от 1 до 4 или си търсиш грешката...
*

piera

• 896
  • Keen on boots
без оргазъм
« Отговор #24 -: Юни 11, 2006, 22:00:16 pm »
Цитат
2. Paste в полето "нов отговор" за твоя постинг;
3. Маркираш цитата;
4. Натискаш Quote
5. Понеже " Проверката е висша форма на доверието", преди да си изпратиш постинга , натискаш "преглед" - ако всичко е ок ти излиза цитата, ако не - повтаряш от 1 до 4 или си търсиш грешката...

Много благодаря :)Успях! :D Даже поправих и предишния си пост :D
*
без оргазъм
« Отговор #25 -: Юни 11, 2006, 22:05:29 pm »
Цитат на: lady_11
Ох , и аз не съм спец  на цитатите , но по стъпки, като знам е следното:
2. Paste в полето "нов отговор"  за твоя постинг;
3. Маркираш цитата;
4. Натискаш Quote

Че що толкоз сложно си го правите , в горния десен ъгъл над всеки пост си има "цитат" , натискате там и е готова работата :roll:
*

lady_11

• 3217
без оргазъм
« Отговор #26 -: Юни 11, 2006, 22:10:24 pm »
При мен не става Тигра, колкото и да се старах по лесния начин.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
без оргазъм
« Отговор #27 -: Юни 11, 2006, 22:40:10 pm »
да не всеки път става!! :lol:
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
без оргазъм
« Отговор #28 -: Юни 12, 2006, 08:13:19 am »
Цитат на: piera
Че какво им пречи на ромките да стигат до оргазъм?  8O  Това,че може би не знаят как се нарича,не означава че не го изпитват....А и роми,българи,италианци и американци-нали сме устроени по един начин....

Не бе мила,не искам да останете с впечатление за нотки на расизъм.Далеч съм от тази мисъл.Просто разсъждавам за тезата,че при оргазъм е по-голяма вероятността за забременяване.Нищо повече. :wink:
*

piera

• 896
  • Keen on boots
без оргазъм
« Отговор #29 -: Юни 12, 2006, 10:27:05 am »
Разбирам те-и аз нямам предвид расизъм.Просто съм сигурна,че ромките стигат до оргазъм много по-вече пъти,отколкото ние с обременените си от знания и мисли мозъци.Просто нямат психическа бариера и са много по-освободени и си правят кефа....
без оргазъм
« Отговор #30 -: Юни 12, 2006, 11:04:16 am »
А бе стига бе, ами пречките за забременяване като запушени тръби, липса на сперматозоиди в еякулата, некачествени яйцеклетки, проблеми с антитела, и още много такива?

Според мен оргазмът допринася горе долу колкото висенето в поза свещ след акт. Само при малък брой от хората проблемът е такъв, че се увеличават шансовете така.
Благодаря ти, Бени!

без оргазъм
« Отговор #31 -: Юни 12, 2006, 11:04:53 am »
Знам един сигурен начин да не получа оргазъм и той е: някой да ми каже, че трябва да го получа.
Не се съмнявам, че забременяването се подпомага в някаква степен с оргазма, но лекар да ми казва, че трябва... От лекари-гинеколози, които се опитват да навлизат в детайли в емоционалната ми сфера, бягам със всичка сила!
А и я си помисляте за нашите баби и прабаби, колко им е била половата култура и все пак май значително по-рядко са страдали от безплодие.
*

adi

• 7710
без оргазъм
« Отговор #32 -: Юни 12, 2006, 20:52:11 pm »
Аз мисля че всичко е божа работа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :balk_102:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
без оргазъм
« Отговор #33 -: Юни 12, 2006, 22:51:07 pm »
Ха, като стана дума за доктори дето навлизат в емоционалната сфера се сещам за един,който преди шест години ми откри хламидий ,след ,което ме погледна лукаво и с ехидна усмивка ме попита дали съм била и с друг партнъор откакто имам постоянен такъв. Казах,"не ,не съм" ,а той " а сигурна ли си ,че приятеля ти ти е верен,защото ,тази инфекция мъжът я предава от една жена на друга..."  :wink:
 Връзката ни беше още в началото и ми стана много неловко ,чудех се какво да кажа..."ами предполагам,че ми е верен" ,Абе с две думи опита се да внесе някакви подозрения,което ми направи страшно лошо впечатление. Ако бях някоя луда ревнивка ,представям си как щях да откача  :twisted:  Добре,че приех нещата спокойно /е,почти де/ :oops:
Нямат право да навлизат ,така в личното пространство,все пак това си е много деликатна и интимна сфера и трябва много такт ,когато се говори за тези неща,особено пък ако има и репродуктивни проблеми.
*

adi

• 7710
без оргазъм
« Отговор #34 -: Юни 13, 2006, 06:41:11 am »
Ели миличка то такива  малоумници има много!!!! :lol: Да ти кажа попа на изповед няма да ти задава такива въпроси! :lol:  :lol:  :lol:
без оргазъм
« Отговор #35 -: Юни 13, 2006, 09:17:13 am »
Цитат на: prascho
От лекари-гинеколози, които се опитват да навлизат в детайли в емоционалната ми сфера, бягам със всичка сила!

:good_post:  :cool:
Благодаря ти, Бени!

*
без оргазъм
« Отговор #36 -: Юни 13, 2006, 10:06:36 am »
:D
като става дума за лична сфера и за лекари. На последния ми преглед (след като обяснявам цялата история, прегледи, че година и половина се опитваме за дете...и т.н.) докторът ме пита: "А секс правите ли?". Аз отговарям със смях и с "Ами да - естествено, че правим, нали искаме дете!". А той: "Аз да си попитам, защото ми се е случвало да преглеждам, да обяснявам, да търся проблем и да се окаже, че двойката просто не пряват секс!". Просто паднах - и това в наши дни!
*
без оргазъм
« Отговор #37 -: Юни 13, 2006, 10:14:39 am »
А за жените от ромския етнос. Имам бивша съученичка - ромка. Има 5 деца и 10-15 спонтанни аборта. Веднъж ми разказваше за един от абортите (че станало набързо в тоалетната, даже не я било боляло). Аз разчуствана и казвам, че това е много тъжно, тя ме изгледа неразбиращо и ми казва: "Защо да е тъжно - така е трябвало да стане, няма да имам 20 деца я!" Каква психологическа травма, какво чудо, е как няма да е спокойна и да си роди 5 здрави деца. Просто си се представям ако се беше случило на мен, сигурно с месеци щях да страдам, а тя дори не знае точната бройка на абортите си! Така че и те имат проблеми, но не ги преживяват така, както ги преживяват повечето българки. Не казвам, че и сред тях няма по-интелигентни и по-чувствителни, но те си личат - имат по 2-3 деца най-много!
*
без оргазъм
« Отговор #38 -: Юни 13, 2006, 11:10:16 am »
Миризлива циганка в оргазъм....:drawing:
Alexandra
без оргазъм
« Отговор #39 -: Юни 13, 2006, 11:38:17 am »
Здравейте момичета!
И аз да се включа по въпроса с незнанието и забременяването. Освен, че имам познати, които никога през живота си не са знаели нищо за температура, овулация и прочие ама си имат деца, преди време моята лекарка ми каза, че проблемът ми е и в това, че много чета и искам всичко да знам. Каза че преди време едно момиче след три месеца брак отишло при нея и казала, че не може да забременее. Тя й направила обикновен преглед и й казала, че всичко е наред, тръбите са проходими  :wink: и т.н. нещо, което ние знаем, че е невъзможно. Само че след месец момичето вече била бременна. Самата лекарка ми призна, че този метод върши чудеса при по-неграмтни хора. Не че подкрепям заблуждението, но понякога и на мен ми се иска нищо да не знам и природата да си свърши работата :lol:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]