0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Мария
« Отговор #20 -: Октомври 12, 2011, 15:48:12 pm »
Мисля че да,макар че на мен този месец ми показаха+ а според Т  О е била по-късно.Понеже за 1ви път ги ползвах мисля че не ги направих както трябва но ще видим този...
« Отговор #21 -: Октомври 12, 2011, 16:00:03 pm »
Не знам при вас как е момичета,но аз усещам,че вече заприличвам на маниак по отношение на овулация и тем подобни.Има ли нещо,което със почти 100% точност да каже кога е овулацията според вас?
« Отговор #22 -: Октомври 12, 2011, 17:49:29 pm »
Ще се радвам наистина ако получа още малко информация по графиката ми,мили момичета.Разчитам на компетентното ви мнение и опита,с който разполагате:)
« Отговор #23 -: Октомври 12, 2011, 18:30:54 pm »
  :welcome3:мила Мария.Пожелавам ти много скоро да се похвалиш с едно хуууубаво :bfp1:. И според мен графиката ти е много добра,а овуто е било 11-12 ден.Ще свикнеш  миличка,а и всички тук си помагаме и подкрепяме ,така че сте ти е много добре и ще научиш много неща. Много късмет  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #24 -: Октомври 12, 2011, 18:36:41 pm »
  :welcome3:мила Мария.Пожелавам ти много скоро да се похвалиш с едно хуууубаво :bfp1:. И според мен графиката ти е много добра,а овуто е било 11-12 ден.Ще свикнеш  миличка,а и всички тук си помагаме и подкрепяме ,така че сте ти е много добре и ще научиш много неща. Много късмет  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Мила Маргарита,прочетох във форума твоята история и само искам да ти кажа,че ме трогна до сълзи.Възхищавам се на силни хора като теб и съм сигурна,че ще успееш и съвсем скоро ще ни зарадваш.Бъди винаги така позитивна и продължавай все така упорито,ще стане,сигурна сам.Прегръщам те и благодаря за коментара на графиката ми:)
*
« Отговор #25 -: Октомври 12, 2011, 19:25:53 pm »
Мария, не се притеснявай толкова за овулацията, след още месец-два ще успяваш да я разгадаваш дори само по признаци. А и тя се мени като ден всеки цикъл, важното е да засечеш продължителността на Лутеалната ти Фаза - тя е константа.
И все пак дано не се налага да го правиш още дълго :wink:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #26 -: Октомври 12, 2011, 20:04:10 pm »
Здравей Оливиа,благодаря за коментара.Тази Лутеална Фаза е винаги константна и е 14 дни ли?И всъщност,всички тези температури над 37градуса ли са показател за тази Лутеална Фаза?
*
« Отговор #27 -: Октомври 13, 2011, 11:23:56 am »
ЛФ е фазата след настъпване на овулация, като температурата не е задължително да е над 37 градуса. Трябва да има разлика от около 0.4 градуса спрямо Фоликулярната Фаза - тази преди настъпване на овулация. Здравословната продължителност на ЛФ е 12-18 дни, като всяко отклонение от предпоставка за проблем. За нейната дължина, както и за овулацията нещата ще се изяснят след няколко месечни цикъла, ако си попълваш съвестно графиките. Ако все още не си чела информацията в библиотеката: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=164&Itemid=20
Успех!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #28 -: Октомври 13, 2011, 15:21:07 pm »
Благодаря Оливиа,ще прочета информациятя.:)
*
« Отговор #29 -: Октомври 14, 2011, 15:13:48 pm »
тази    графика   изглежда  много   добре :crossfingers:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #30 -: Октомври 14, 2011, 17:58:09 pm »
 Наистина страхотна графика Мария :balk_47:. Дай Боже да ни зарадваш тези дни с .Много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.Цунки :balk_104:
« Отговор #31 -: Октомври 14, 2011, 18:55:01 pm »
тази    графика   изглежда  много   добре :crossfingers:

Благодаря за мнението,а според теб кога е била овулацията?Поздрави:)
« Отговор #32 -: Октомври 14, 2011, 18:59:29 pm »
Наистина страхотна графика Мария :balk_47:. Дай Боже да ни зарадваш тези дни с .Много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.Цунки :balk_104:
Благодаря ти Марги,
Но мисля че няма как да ви зарадвам,тъй като всъщност ми е много постна графиката откъм действия.Невъзможно е според мен,но все пак по-важно е да разбера кога е имало овулация.А,момичета всъщност ако е имало овулация и тя е била да речем на 11-12 ден,това означава ли че другият месец пак горе-долу тогава ще има евентуална овулация?Много сте мили всички..:)
*
« Отговор #33 -: Октомври 14, 2011, 19:11:10 pm »
мила и аз съм  отскоро в този 4удесен  форум ,и за съжаление не мога да ти дам  информация :wink:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #34 -: Октомври 14, 2011, 19:28:00 pm »
И според мен е била на 12,по-скоро 13 ден.Би трябвало и другия месец да е по-същото време.За по-неопитните (като нас) по-полезни са тестовете за овулация.Те, в комбинация с БТ можеш да си определиш овулацията с няколко часа разлика :wink:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #35 -: Октомври 14, 2011, 20:23:31 pm »
Здравей! Според мен О е на 11-12 ден и графиката ти за сега е ОК! Стискам ти палци и скоро да се похвалиш с  :bfn:
« Отговор #36 -: Октомври 14, 2011, 22:43:41 pm »
Здравей! Според мен О е на 11-12 ден и графиката ти за сега е ОК! Стискам ти палци и скоро да се похвалиш с  :bfn:
Мила, първият път помислих,че случайно си се объркала, но това е картинката за отрицателен тест :( :wink:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #37 -: Октомври 14, 2011, 22:59:40 pm »
Мила, първият път помислих,че случайно си се объркала, но това е картинката за отрицателен тест :( :wink:
Съжалявам! Моля за извинение-като за първи ден във форума,мисля че ще ми простите! пожелавам на всички само :bfp: :bighug:
« Отговор #38 -: Октомври 15, 2011, 09:29:31 am »
Миме, като гледам графиката ти - май ще е последната! Дай Боже! Успех! :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #39 -: Октомври 15, 2011, 11:45:05 am »
Миме, като гледам графиката ти - май ще е последната! Дай Боже! Успех! :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Ама как така бе момичета,според мен е невъзможно,вижте само колко ми е постна графиката от към кексчета:)