0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Мария
« Отговор #60 -: Октомври 31, 2011, 20:08:11 pm »
 Миме,много ти стискам палчета този месец да се похвалиш кукло :bfp:. Тези дни поработете по въпроса :bed: ,защото май овуто е наблизо някъде. Успех миличка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_21:
*
« Отговор #61 -: Октомври 31, 2011, 20:43:07 pm »
Миме,много ти стискам палчета този месец да се похвалиш кукло :bfp:. Тези дни поработете по въпроса :bed: ,защото май овуто е наблизо някъде. Успех миличка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_21:

:crossfingers: :crossfingers:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #62 -: Ноември 01, 2011, 08:25:12 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:И аз мисля, че О предстои! Започвай с упражненията и много късмет този месец и по-малко командировки!
« Отговор #63 -: Ноември 01, 2011, 15:05:20 pm »
Благодаря ви момичета,много сте мили.Искам да споделя,имам малко притеснение.За първи път този месец някак си температурата като цяло ми е по-ниска,а и вече е 15 ден от цикъла ми и няма рязко покачване на температурата както предишните месеци.Това нормално ли е според вас?При положение,че обикновено втората ми фаза от цикъла започва около 13-14 ден при цикъл 27-28 дни.Притеснено ми е дали е имало овулация,дали е инцидентно това или е признак на някакъв проблем...
А може би и самата овулация закъснява,уф не знам вече...Извинявам се,че ви тормозя с моите тъпи въпроси,но истината е,че живея и работя в чужбина и наистина нямам кого да попитам,добре че ви има вас за да не ми е толкова самотно.Прегръдки:)
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #64 -: Ноември 01, 2011, 16:31:37 pm »
Успех,миличка.Стискам палци скоро да се похвалиш  :bighug:
*
« Отговор #65 -: Ноември 01, 2011, 22:58:45 pm »
 :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #66 -: Ноември 02, 2011, 09:40:33 am »
Mария, нямаш причини за притеснение още:
 - овулацията може да е на по-къснен ден (при мен се движи от 12 до 15-ти ден, а този месец беше на рекордния 19-ти)
 - БТ може да се покачва плавно до 5 дни след овулация
 - може да имаш ановулаторен месец, което нормално се случва по един-два пъти в годината на всяка жена.
Продължавай си с наблюденията и ще тълкуваме след седмица :wink:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #67 -: Ноември 02, 2011, 17:23:27 pm »
Mария, нямаш причини за притеснение още:
 - овулацията може да е на по-къснен ден (при мен се движи от 12 до 15-ти ден, а този месец беше на рекордния 19-ти)
 - БТ може да се покачва плавно до 5 дни след овулация
 - може да имаш ановулаторен месец, което нормално се случва по един-два пъти в годината на всяка жена.
Продължавай си с наблюденията и ще тълкуваме след седмица :wink:
Благодаря за инфото.Само да попитам ако овулацията се мести всеки месец,то означава ли,че и цикъла варира.Имам предвид,ако овулацията да речем е на 12-ти ден този месец,и ЛФ е 14 дни,т.е. около 27 ден трябва да настъпи следваща менструация и ако да речем овулацията е на 15-ти ден + 14 дни ЛФ,значи менструацията трябва да настъпи на 29 ден,така ли излиза?Извинявам се за тъпия въпрос,но не ми е ясно .Прегръдки
« Отговор #68 -: Ноември 02, 2011, 17:27:49 pm »
 Миме ,успех и от мен сладка :balk_103: .И аз съм на мнение ,че т може да се покачи плавно. Утре ще видим. Дано е по-висока от днес :crossfingers:. Цунки миличка :balk_104: :bighug:
*
« Отговор #69 -: Ноември 02, 2011, 17:29:27 pm »
По книга -да така е.Само ,че не винаги нещата са така.Това неозначава ,че ти има нещо.Просто си е до организъм.
Късмет мила!! :grouphug2:
*
« Отговор #70 -: Ноември 02, 2011, 22:48:33 pm »
Миме по принцип е така както го обясняваш , но всичко е много относително и си зависи от организма.
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #71 -: Ноември 03, 2011, 09:44:28 am »
 :balk_46: yahoo_17 :crossfingers: :bfp: :bighug:
*
« Отговор #72 -: Ноември 03, 2011, 10:27:29 am »
...Само да попитам ако овулацията се мести всеки месец,то означава ли,че и цикъла варира....
Да, това е правилният начин да се случват нещата - ову варира, а ЛФ е константата, която добавяш след като засечеш ову.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #73 -: Ноември 03, 2011, 14:50:06 pm »
Миме ЛФ може и да е 16 дни не е задължително да е 14.Ако можеш да разбереш колко е тогава можеш да пресметнеш и кога ще ти дойде,но трябва да знаеш и кога е била О.Късмет мила :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #74 -: Ноември 03, 2011, 20:53:37 pm »
Момичета,БТ се покачва,май нямам повод за притеснения.Според вас кога е била овулацията???Преградки на всички
« Отговор #75 -: Ноември 04, 2011, 20:28:05 pm »
 Миме овуто може би е било на 14-ят ден според мен. Нещо не виждам  :heartbeat:обаче, или не ги нанасяш. Цунки миличка :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :goodluck:
*
« Отговор #76 -: Ноември 04, 2011, 21:18:46 pm »
Хей,Миме да увеличиш :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:,че ще има osi_6/тупа-лепа/

:crossfingers: :crossfingers: :balk_21:
« Отговор #77 -: Ноември 06, 2011, 12:15:58 pm »
Здравейте момичета,уф този месец голяма каръщина,пак се наложи да отскоча извън града за няколко дена и пак изтървах момента.само на 13-ят ден се отчетох,а сега някаква хрема и отпадналост ме е налегнала.Дано по-бързо да минава този вирус или каквото е.МНого странно,във фертилити ми дава че овулацията е била 16-ти ден,което според мен е грешно,ако все пак овулацията е била на 14-ти ден има някакъв шанс,макар и минимален:)Прегръщам ви момичета
« Отговор #78 -: Ноември 06, 2011, 12:26:25 pm »
винаги има шанс...даже и с едно  :heartbeat: стават нещата,ще видим по-късно този месец
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #79 -: Ноември 06, 2011, 13:08:09 pm »
Това сърчице си е на много хубаво място така че има шанс, ние все пак си имаме надеждата , вярвам че и ти . :bighug: