0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Мария
« Отговор #140 -: Ноември 21, 2011, 12:34:50 pm »
Благодаря ви момичета за подкрепата,наистина много мило.Ще почакам още седмица та да видим,все до седмица-две ще трябва тестовете да отчетат ако има бременост,поне така си мисля.А след това към 20 декември аз ще си дойда в Бг и ако съм бременна дай Боже ще правя изследвания и каквото е нужно.Единственото,което ме притеснява е да не е пък някоя киста или някакъв здравословен проблем.Какви са симптомите на кистите,някой знае ли?Всъщност от това се притеснявам да не ми има нещо,защото до сега не ми се е случвало никога преди...:)Още веднъж много благодаря за подкрепата момичета,добре че сте вие.Целувки
« Отговор #141 -: Ноември 21, 2011, 12:41:17 pm »
На мен ми откриха фоликулярна киста и имах много болки ниско долу в корема когато стана много голяма,но сега нямам никакви симптоми и мисля че се е спукала,болеше ме при  :heartbeat:,но ще мисля за нея чак след като видя резултата от теста иначе докторката веднага предлага противозачатъчни но как да ги пия ако има бременност така че не се притеснявай затова ами мисли за хубавото,че има вероятност да си бременна.... :D
« Отговор #142 -: Ноември 21, 2011, 12:45:31 pm »
Вале,а при киста БТ така висока ли е?Аз нямам никакви болки,единственото е,че вече ме наболяват гърдите,чак не мога да спя по корем,защото ги притискам и наболяват.
« Отговор #143 -: Ноември 21, 2011, 13:43:20 pm »
Незнам каква трябва да е БТ тогава....и на мен ми е интересно да разбера ако някой знае.Май с теб ще се окажем в едно и също положение...
« Отговор #144 -: Ноември 21, 2011, 13:47:27 pm »
Ужас!Никога преди не съм имала проблеми с цикъла,дано да не е това,а да съм бременна!!!Направо се ужасявам от подобна мисъл да ми има нещо...
*
« Отговор #145 -: Ноември 21, 2011, 16:17:53 pm »
Не е задължително да ти има нещо мила , понякога психиката играе лоши шеги, но пък ние ще стискаме здраво палци да си бременна. :crossfingers: :bighug:
« Отговор #146 -: Ноември 21, 2011, 16:21:01 pm »
Благодаря ви и аз стискам и на краката даже..:)
« Отговор #147 -: Ноември 21, 2011, 17:40:09 pm »
Миме ,стискам  :crossfingers:да си бременна сладка. Аз съм живият пример с киста . Погледни ми графиката от месец август. Ще видиш ,че т така и не се повиши изобщо и предизвикахме цикъла с дуфастон. След което кистата изчезна съвсем  малко след месечното кръвотечение. Не знам ,може при други момичета да е било различно,но при мен беше точно така. За това че  :balk_103: миличка. Успех :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_21:
« Отговор #148 -: Ноември 21, 2011, 18:27:16 pm »
Миме ,стискам  :crossfingers:да си бременна сладка. Аз съм живият пример с киста . Погледни ми графиката от месец август. Ще видиш ,че т така и не се повиши изобщо и предизвикахме цикъла с дуфастон. След което кистата изчезна съвсем  малко след месечното кръвотечение. Не знам ,може при други момичета да е било различно,но при мен беше точно така. За това че  :balk_103: миличка. Успех :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_21:
[/quote И аз така мисля,че не би трябвало БТ да е висока при киста,а и нямам никакви оплаквания и болки за киста,дано дано с тази Бт да съм бременна.Прегръщам те Маргич и чакам само хубави новини да знаеш...:)
« Отговор #149 -: Ноември 21, 2011, 18:32:13 pm »
 Благодаря ти Миме :balk_81:,но първо е твой ред да ни зарадваш preggo. Чакам с нетърпение :cloud: :bfp: :crossfingers: :bighug:.
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #150 -: Ноември 22, 2011, 09:59:41 am »
Моля те да ни зарадваш Мименце! За успокоение да ти кажа, че при предишната ми неуспешна бременност тестовете до наситени 2 черти ми почнаха точно така ....и чак към 33ден се наситиха. Дано и при теб стане така и се наситят скоро време! :bighug: :crossfingers: :bfp: :hug2:
*
« Отговор #151 -: Ноември 22, 2011, 10:01:32 am »
Миме,само позитивни мисли мила! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #152 -: Ноември 22, 2011, 10:06:49 am »
Стиснати палци за едно положително тестче!
« Отговор #153 -: Ноември 22, 2011, 11:25:19 am »
Момичета днес БТ пак е висока 37.15,ще изчакам за теста до 2 седмици закъснение и тогава пак ще правя!Днес ми е 8-9 ден от закъснението!Гърдите ме болят и ги чувствам тежки и горещи,това е единственото,което ми прави впечатление.Никакво гадене нямам или отпадналост за сега!Стискайте палци,според вас дали може да има друга причина за висока БТ и липса на цикъл,освен бременост!Прегръщам ви
« Отговор #154 -: Ноември 22, 2011, 11:35:19 am »
причина винаги може да се намери,но всички ние мнооого силно искаме тази причина да е едно бебче
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #155 -: Ноември 22, 2011, 12:11:31 pm »
Ох благодаря ви момичета,толкова много искам да видя тези две черти,ама ще чакам 2 седмици закъснение и тогава,ако все още не ми е дошло ще правя тест и ще отида на преглед!Молете се за мен.Прегръщам ви с цялото си същество и ви благодаря за подкрепата :)
« Отговор #156 -: Ноември 22, 2011, 13:43:36 pm »
А не е ли по-добър избор да пуснеш един кръвен тест, за да си наясно какво се случва, въпреки че дълбоко в себе си съм убедена, че ще видиш двете чертички. Успех, каквото и да решиш, стискаме палчета от сърце за  :bfp:
« Отговор #157 -: Ноември 22, 2011, 14:05:43 pm »
А не е ли по-добър избор да пуснеш един кръвен тест, за да си наясно какво се случва, въпреки че дълбоко в себе си съм убедена, че ще видиш двете чертички. Успех, каквото и да решиш, стискаме палчета от сърце за  :bfp:
Момичета аз и преди писах,но и сега ще напиша,че живея и работя в чужбина и по-точно в Арабска дуржава.Няма как да пусна кръвен тест,защото ако констатират бременност има голям шанс да поискат свидетелство за брак,а аз ще подписвам декември в България,т.е. в момента нямам такова.А без свидетелство,мога да си навлека големи поразии на главата,може и до полиция и затвор да се стигне.Ще чакам още седмица закъснение и тогава вече,ако БТ е все така хубава и висока ще действам.
« Отговор #158 -: Ноември 23, 2011, 12:26:49 pm »
Днес БТ е 36.95 падна,но цикъл няма....
« Отговор #159 -: Ноември 23, 2011, 18:12:04 pm »
 Кураж Мименце. С теб сме ,миличка. Дай Боже да ни зарадваш :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Щом я няма още :witch: ,значи имаш шансове. Цунки сладка :bighug: :balk_104: :goodluck: