0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на Мария
« -: Октомври 11, 2011, 21:15:23 pm »
Здравейте,
Много се радвам,че и аз съм вече част от този прекрасен форум.Накратко,меря си БТ анално вече втори месец,но първият пътувах доста и не бях много редовна в меренето.Вече втори месец меря и бих помолила,ако е възможно,някой от вас да погледне графиката на последния ми цикъл,за да каже,имало ли е овулация и разбира се,ако е възможно-кога е била.Защото откровено споделям,наистина ми е доста трудно разгадаването на графиката и по-точно дните на овулация.Предварително Ви благодаря мили дами.Желая на всички щастие.
Re: Графиката на Мария
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2011, 21:35:31 pm »
Здравей! Добре дошла и се надявам бързо да се изнесеш от тази темичка и да се преместиш в темата на бременните  :crossfingers: Графиката ти не се вижда, следователно няма какво да коментираме. Провери в "настройки" дали си я направила видима.
« Отговор #2 -: Октомври 11, 2011, 21:49:38 pm »
Опитвам се да я прикача,но нещо не ми се получава.А,иначе в настройките съм дала отметки за показване на графиките,но защо не са видими не знам!Може ли някой да помогне с идеи или упътвания как става показването.Предварително благодаря:)
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2011, 21:55:45 pm »
Ще се пробвам отново,дано да стане...   http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2011, 22:50:06 pm »
 :welcome3: Мария!Дано бързо се изнесеш от тук :).С каквото можем ще помогнем.Сложи си графиката в подписа за да се вижда всеки път когато пишеш и да не се налага да копирваш постоянно! Успех пожелавам ти най-скоро да гушнеш най-сладкото бебече! :goodluck: :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #5 -: Октомври 12, 2011, 01:05:53 am »
Здравей миличка.Добре дошла.Дано не се задържиш много тук,и по-скоро се преместиш при бременните вече момичета  :D :D :D
« Отговор #6 -: Октомври 12, 2011, 06:00:28 am »
 :welcome: Марийке! Добре дошла и дано това да ти е първата и последната графика! За да ти се покаже графиката трябва да копираш линка в подписа си, а не в полето за писане. Успех!
« Отговор #7 -: Октомври 12, 2011, 09:47:33 am »
Момичета,мисля че се справих с прикачването на графиката,ще се радвам на коментари.Благодаря ви:))
*
« Отговор #8 -: Октомври 12, 2011, 10:00:30 am »
Мария ,  :welcome_1: миличка
*
« Отговор #9 -: Октомври 12, 2011, 11:38:33 am »
здравей  мила,пожелавам ти  бъзо  да се  преместиш,при  preggo   моми4ета     :)
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #10 -: Октомври 12, 2011, 12:08:21 pm »
Здравей, Мария! Вероятна овулация на 10/11 ден от този цикъл, за предишния е по-трудно да се определи, защото липсват температури. Препоръка: направи си графика и в http://www.fertilityfriend.com/ - ще ти помогне с разчитането, защото се изчислява автоматично след нанасяне на данните.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #11 -: Октомври 12, 2011, 13:45:18 pm »
 :welcome3: , миличка! Дано бързичко да отидеш при бременлийките!
« Отговор #12 -: Октомври 12, 2011, 14:16:13 pm »
Здравейте,направих си графика и във fertility.com.
Сега ще се опитам да я прикача.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/

Благодаря предварително за всички коментари и за милото посрещане на всички дами във форума.Прегръдки
 :balk_48:
« Отговор #13 -: Октомври 12, 2011, 14:21:03 pm »
Добре дошла и скорошно преместване във форума на бременните!

« Отговор #14 -: Октомври 12, 2011, 14:21:55 pm »
Извинявам се,всъщност това май е графиката във fertilityfriend.com
http://www.fertilityfriend.com/home/3837c3

ще се радвам на коментари,благодаря ви момичета,страхотни сте :D
*
« Отговор #15 -: Октомври 12, 2011, 14:30:29 pm »
И според мен О е била на 13 ден. Мисля, че графиката е много добре, но нека и другите момичета да си кажат мнението.
« Отговор #16 -: Октомври 12, 2011, 14:33:21 pm »
И аз така мисля 12,13 ден.Другата графика от фертилити не се вижда.Късмет Миме. :goodluck: :bighug: :crossfingers:
« Отговор #17 -: Октомври 12, 2011, 15:12:00 pm »
Ох, момичета,много ми е трудно да разбера,точно кога е овулацията.Навсякъде е различа информацията по изчислението и.В този сайт показва,че трябва да е била между 13 и 14 ден,във fertility показва 11-12 ден,а всъщност температурата показва трето нещо,направо вече се обърках кога е.Дано все пак да я има де,това е по-важното.А,да попитам,ако сега примерно установя с ваша помощ,разбира се,че е била около 12-13 ден,това означава ли,че другият месец пак ще е тогава?Благодаря ви момичета и пак да отбележа,колко много се радвам,че ви има и сте толкова отзивчиви и готини :D
« Отговор #18 -: Октомври 12, 2011, 15:29:43 pm »
Най-добре е да започнеш с тест за О,да следиш симптомите и после сама ще се ориентираш кога е,в различните сайтове дава различни стойности.Т показва че е имало О и кога е била.Чрез Т можеш да се ориентираш кога е била О а не кога е.Макар че и по нея когато падне Т можеш да се ориентираш че предстои скоро....Пробвай с тестчета. :bighug: :goodluck: :crossfingers:
Ииииии около предполагаемите дни да има :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :bed: :bed: :bed:
« Отговор #19 -: Октомври 12, 2011, 15:41:47 pm »
Благодаря ти Миленка,горе-долу ми стана ясно.А,тези Ову тестчета надежни ли са?