0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #860 -: Януари 01, 2012, 14:48:10 pm »
Честита Нова Година,момичета!
Дано новата 2012 година донесе на всяка от нас по едно ревящо вързопче!
*

rumi 84

• 215
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #861 -: Януари 01, 2012, 15:43:46 pm »
Честита 2012 година ,Пожелавам на всички момичета тази година да ни се сбъдне най голямата радост.
*
« Отговор #862 -: Януари 01, 2012, 15:56:56 pm »
Честита Нова Година,момичета!
Дано новата 2012 година донесе на всяка от нас по едно ревящо вързопче!
Аз,си пожелах поне две ревящи вързопчета,пък каквото даде господ.Честита да ви е 2012 година,да не се отървете от здраве и сбъднати желания...
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
« Отговор #863 -: Януари 01, 2012, 21:59:08 pm »
Честита Нова Година  и от мен!! Много сбъднати мечти, много здраве и много бебенца!!!

/Пу, заплювам си да сме поне 4-ма следващата Нова година!!/

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #864 -: Януари 02, 2012, 21:47:18 pm »
Честита Нова Година Момичета!
Пожелавам на всички да сме много здрави,
много усмихнати и изпълнени с много надежда!
Нека всяка една от нас има сили и търпение да дочака така желаната награда от Бог!
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
*
« Отговор #865 -: Януари 03, 2012, 00:08:33 am »
Честита Нова Година! С пожелание за много щастие и много успешни процедури! yahoo_17
« Отговор #866 -: Януари 03, 2012, 10:21:32 am »
Честита Нова Година!Желая ви много здраве и щастие !Дано тази година се сбъднат нашите мечти!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #867 -: Януари 03, 2012, 13:23:36 pm »
Честита Новата 2012 година, да сме живи да сме здрави и да се изпълнят нашите мечти! Касмет момичета, още повече бебчета за всички вас!:bori_023: yahoo_17 stork-boy
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #868 -: Януари 03, 2012, 14:22:51 pm »
Здравейте момичета,
Ето линк към днешното участие на д-р Стаменов в сутрешния блок на Нова ТВ по повод позицията на Светия синод срещу ин витрото и сурогатното майчинство:
http://www.novatv.bg/news/view/2012/01/03/25201/Богослов:-Неприемливо-е-когато-човек-се-меси-в-Божията-воля/
« Последна редакция: Януари 04, 2012, 08:50:21 am от lemon »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #869 -: Януари 03, 2012, 14:41:07 pm »
Момичета, от кога отново ще работи клиниката, че съм си загубила листчето с часа за преглед и да знам кога мога да звънна. Поне датата помня  :lol:
« Отговор #870 -: Януари 03, 2012, 15:39:38 pm »
Доколкото знам - лекарите са на работа на 9-ти, но секретарките на телефоните за записване на часове - още от 6-ти, така че от тогава можеш да звъннеш да провериш.
*
« Отговор #871 -: Януари 03, 2012, 15:54:14 pm »
Момичета, от кога отново ще работи клиниката, че съм си загубила листчето с часа за преглед и да знам кога мога да звънна. Поне датата помня  :lol:
От 9 януари работят.
*
« Отговор #872 -: Януари 03, 2012, 15:57:08 pm »
Момичета, моля някоя от вас да ми прати номера на мобилния на д-р Стаменов на лични. Бях се разбрала да му пратя sms и го направих, но тъй като нямам отговор още (може и да е заради ангажимента по Нова телевизия, знам ли), се чудя да не би да съм записала грешно номера.
*
« Отговор #873 -: Януари 03, 2012, 16:07:54 pm »
Изчетох и становището - наистина внимателно и малко ме ядоса. Мисля, че вътре има тези, които взаимно се изключват и си противоречат, а де не говорим, че има твърдения, които звучат като леми, а напълно са лишени от истинност. Например, че си избираме цвета на косата на детето. Е, те това определено ме изуми! Аз просто искам да стана майка и не ме интересува нито цвета на косата, нито цвета на очите на детето. Ако на него не му харесват, може да се боядиса като мен или да носи цветни лещи. Това в кръга на шегата. Но просто не мога да повярвам колко се отдалечава Църквата от наистина вярващите, каквито сме ние, с такива догматични становища!!! Да не говорим за изказа - архаичен и догматичен, а пък коментарът на богословката по Нова, за това да се моли жената Господ да ѝ даде дете, при положение че тя е без тръби, е те това просто е уникална глупост. Като няма тръби жената, яйцеклетката как да изпътешества до матката?! Просто ме уби тая жена. Браво и на доктор Стаменов и на Ваня! Мисля, че няма невярващи сред нас. А Църквата вместо да ни приласкае и подкрепи, точно по най-светлите празници да излезе с такова становище!!!
И как не разбраха, че АРМ е просто начин да се случи чудото Божие. Че дори и да ти трансферират ембриони, имплантация настъпва само ако Той реши и пак само по Неговата воля се ражда дете!
Извинявам се, ако звуча малко афектирано, но тъкмо гледах запис на предаването!
« Последна редакция: Януари 03, 2012, 16:26:05 pm от Bogi »
« Отговор #874 -: Януари 03, 2012, 16:20:56 pm »
Мен много ме разтрои този репортаж. Просто нямам думи. А какви са те, за да кажат кое е Божи дело и кое не. Нима Бог им го е казал? Не съм загубила нито за миг вярата си и не смятам, че това ще се промени, но такива думи ... просто много ме нараниха.
« Отговор #875 -: Януари 03, 2012, 16:22:32 pm »
hope-love, Bogi, благодаря ви за отговорите.
*
« Отговор #876 -: Януари 03, 2012, 16:28:17 pm »
Мен много ме разтрои този репортаж. Просто нямам думи. А какви са те, за да кажат кое е Божи дело и кое не. Нима Бог им го е казал? Не съм загубила нито за миг вярата си и не смятам, че това ще се промени, но такива думи ... просто много ме нараниха.
Не се разстройвай! Подписът ти е страхотен и Господ си е казал думата при теб! :D
*
« Отговор #877 -: Януари 03, 2012, 16:45:41 pm »
Честита Нова Година на всички!

Боги, не се ядосвай :) Те просто отклоняват вниманието от материалния лукс, който демонстрират.
Всъщност сега ми е смешно, защото отдавна не намирам църквата за опора и обединител на хората.

Не знам дали си спомняте преди години Людмила Филипова написа "Стъклени съдби" - изопачавайки естеството на АРТ процедурите, както сега Църквата. Тогава ми беше много обидно, госпожата се беше регистрирала тук, демонстрира съпричастност - много хора и повярваха  и изпратиха личните си истории, даже разиграва томболи с парични награди, накрая тя във всички медии си рекламираше романчето на гърба на всички двойки с репродуктивни проблеми.
Така, че тези болни мозъци от Църквата изготвили това становище, показват същото ниво, като въпросната госпожа.

п.с. стана дълго, има тема в "на кафето" по въпроса
*
« Отговор #878 -: Януари 03, 2012, 17:07:46 pm »
Не знам дали си спомняте преди години Людмила Филипова написа "Стъклени съдби" - изопачавайки естеството на АРТ процедурите, както сега Църквата. Тогава ми беше много обидно, госпожата се беше регистрирала тук, демонстрира съпричастност - много хора и повярваха  и изпратиха личните си истории, даже разиграва томболи с парични награди, накрая тя във всички медии си рекламираше романчето на гърба на всички двойки с репродуктивни проблеми.
Така, че тези болни мозъци от Църквата изготвили това становище, показват същото ниво, като въпросната госпожа.

Не знаех, но имах едно лично съобщение от някаква дама, което ми беше нещо съмнително като цяло. Беше ми написала нещо от рода - да ѝ напиша каква е моята лична история. Така и не ѝ отговорих.
« Последна редакция: Януари 03, 2012, 17:09:35 pm от Bogi »
*
« Отговор #879 -: Януари 03, 2012, 17:25:46 pm »
Момичета, моля някоя от вас да ми прати номера на мобилния на д-р Стаменов на лични. Бях се разбрала да му пратя sms и го направих, но тъй като нямам отговор още (може и да е заради ангажимента по Нова телевизия, знам ли), се чудя да не би да съм записала грешно номера.

Не съм го записала грешно! Вече проверих.