0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 11
« Отговор #40 -: Октомври 12, 2011, 14:54:16 pm »
Момичета,
Имам един глупав въпрос. Забравих да попитам дали след биопсията мога да правя секс, а сега не ми е удобно да звъня точно с този въпрос :) Акушерките ми бяха казали, че поне седмица след това не трябва да се посещават басейни и т.н., за да се избегне риска от инфекция. Но не знам дали в този смисъл има ограничение и за секса. Ако някой знае, моля да сподели :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #41 -: Октомври 12, 2011, 15:22:23 pm »
Като правих биопсия не съм питала,но за всеки случай имахме въздържание.То след няколко дни дойде МЦ и така си минаха дните.А пък ако сте на зор се обади и питай  :balk_600:
« Отговор #42 -: Октомври 12, 2011, 15:26:52 pm »
Еви, на първата пункция имах подобен проблем със засегнат кръвоносен съд, до операция не стигнах, но към деня на пункцията имах кървене, което още тогава ме наведе на изводи....човек не може да предвиди всичко....
Тара, чакай сега кървенето е започнало преди пункцията или искаше да кажеш, че е започнало от пункцията до трансфера ? 8OТ.е. вероятно се случва, когато Доктора, който прави пункцията бутне явно не където трябва ... хмммм  :balk_159: много неприятно.
« Отговор #43 -: Октомври 12, 2011, 15:58:17 pm »
Момичета , помагайте !!
Къди , беше пуснала тема за  нещо от сорта ....  как да живеем след положителен тест , ама не мога да я намеря !?
*

iva17

• 915
« Отговор #44 -: Октомври 12, 2011, 16:07:23 pm »
daninka80, мерси за отговора. Не е толкова голям зор, ще издържим :)
« Отговор #45 -: Октомври 12, 2011, 16:09:47 pm »
Здравейте мили момичета!Аз съм съвсем нова както тук във форума ,така и в клиника"Малинов"!!!След изчитане на доста постове,както хубави,така и лоши,стигнах до извода ,че може би все пак ще намеря някаква утеха в това да се присъединя към вас,да си споделяме и да обменяме информация!Поздравления на всички,изминали трудния път,справили се с  всичко и вече се радват на своите слънца,и много успехи на всички останали и вярвайте,че всяка една от нас заслужава един ден да прегърне своето бебче(та)!!!С много търпение И усилие НИЕ ЩЕ УСПЕЕМ!!!
« Отговор #46 -: Октомври 12, 2011, 16:12:18 pm »
Момичета , помагайте !!
Къди , беше пуснала тема за  нещо от сорта ....  как да живеем след положителен тест , ама не мога да я намеря !?

Заповядай: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45803.0
« Отговор #47 -: Октомври 12, 2011, 16:13:43 pm »
Момичета , помагайте !!

Заповядай: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45803.0

благодаря!
*
« Отговор #48 -: Октомври 12, 2011, 16:36:25 pm »
Еви, на първата пункция имах подобен проблем със засегнат кръвоносен съд, до операция не стигнах, но към деня на пункцията имах кървене, което още тогава ме наведе на изводи....човек не може да предвиди всичко....
Тара, чакай сега кървенето е започнало преди пункцията или искаше да кажеш, че е започнало от пункцията до трансфера ? 8OТ.е. вероятно се случва, когато Доктора, който прави пункцията бутне явно не където трябва ... хмммм  :balk_159: много неприятно.

Уффф, блейка съм, точно така от пункция към момента на трансфера имах предвид
« Отговор #49 -: Октомври 12, 2011, 17:47:27 pm »
Искам да попитам нещо,извинявам се  ако въпроса не е точно за тук ,нонезнам къде точно трябва да го задам! Моля ако има пациентки на клиниката от Хасково нека ми пишат на ЛС! Благодаря
*
« Отговор #50 -: Октомври 13, 2011, 12:51:33 pm »
Момичета, знам, че може да си навлека гнева на модовете и някои от вас да си кажат "тази пък какво е тръгнала да ни пробутва"
Пак се връщам на гонала за който писах вчера. Количеството е кажи речи за цяла стимулация, момичето го дава на половин цена от тази в клиниката.
Нямам смелост да я питам защо иска да се отърве от него, след поредица неуспехи спря да пише, дано да е заради нещо хубаво....за съжаление не може да си позволи да го подари, а и всеки трезво мислещ би разбрал.

Ако някой се самофинансира и има гонал предписан, ще му легне на половин цена цялата стимулация.
*
« Отговор #51 -: Октомври 13, 2011, 13:27:44 pm »
iva17 - ползвайте презервативи!!!  :wink:
Тара - пиши и в бг-мама, ако нямаш нищо на против. Така възможността да се помогне на момичето е по-голяма!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

iva17

• 915
« Отговор #52 -: Октомври 13, 2011, 14:03:42 pm »
Здравейте момичета,
Само да споделя с вас, че днес ми звънна д-р Стаменов, каза, че не е много добър резултатът от биопсията ми, тъй като клетките били по-малко от необходимото и ми каза да отида на 10-12 ден от цикъла си, защото трябва да ги увеличим, преди да правя опит със замразените си ембриони. От една страна даже съм доволна, че се откри нещо, колкото и странно да звучи, защото сега има поне една причина за многократните ни неуспешни опити. Искрено се надявам след като се оправят тези показатели следващият опит да имаме успех.
« Последна редакция: Октомври 13, 2011, 15:42:35 pm от iva17 »
« Отговор #53 -: Октомври 13, 2011, 15:24:06 pm »
Тарче, аз ще самофинансирам опит, но още не знам с какво ще ме стимулират ...

Ивче, след лекарството и следващата биопсия, ти пожелавам така чаканият успешен опит !!!
« Отговор #54 -: Октомври 13, 2011, 15:30:26 pm »
Здравейте момичета! Преди няколко дни ми беше пункцията- 1 яйцеклетка, защото съм на естествен цикъл. На следващия ден ми се обадиха, че се е оплодила, а на още по-следващия, че е започнала да се дели. Оттогава вече 2 ден не ми се обаждат от клиниката, за да разбера дали е замразен ембриона. Исках да ви питам, как мислите, дали аз да им звъня да ги питам, или да изчакам те да ме потърсят?
« Отговор #55 -: Октомври 13, 2011, 17:38:18 pm »
kameloth , ако ги събирате на ЕЦ сигурно е замразена. Но за твое спокойствие се обади и попитай, не се терзай! Стискам палци.
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

« Отговор #56 -: Октомври 13, 2011, 18:32:23 pm »
miletka77 , благодаря ти за отговора! Планът беше да се замрази. Просто ми е притеснено дали ембрионът се е развил нормално, за да бъде замразен, а ми беше неудобно да звъня аз. Но ще се обадя утре, ако пак нямам информация. Аз отскоро съм пациентка на клиниката и все още не съм много наясно с порядките там.  :oops:
Стискам палци и на теб! Дано след седмица имаш повод да се похвалиш с  :bfp1:
« Последна редакция: Октомври 13, 2011, 18:34:40 pm от kameloth »
« Отговор #57 -: Октомври 13, 2011, 18:34:44 pm »
Сутринта звъни направо на спешния. Мисля, че сутрин е при ембриолозите, винаги от него ми се обаждат да ми кажат как се делят или дали ще замразяваме Е.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #58 -: Октомври 13, 2011, 19:04:09 pm »
обеди ха мисе днес дами съобщят резултата от биопсията ми е добър.Стартирам ЕЦ+ЗЕТ
П.П.Благодаря за номера на др.Шефкетова :lol:
« Отговор #59 -: Октомври 13, 2011, 19:27:05 pm »
Браво!!!
Стискам палци за успех!

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."