Всяка година, вече три по ред, събираме в началото по 50 лв., за помагала, моливи, пастели, цветни блокчета и т.н. По 10 лв. за вода и чашки, обикновено към март отново по 10 лв., всеки месец носим пакет мокри кърпи, салфетки, сапунче, руло тоалетна хартия и руло домакинска хартия. И честно да ви кажа, като ги разделих тия 50 лв., ми то се пада по 5 лв. на месец за всичките тия пособия, че то една кутийка цветни моливи струва толкова. Не казвам, че задължително трябва да се дава, но както джам каза, ако не им купим ние няма да имат, защото ни е скапана цялата система. А и на фона на 500-те лв. дето плащам всеки месец за ДГ на Елена, защото за нея няма място в държавната, защото майка й баща й плащат вече 15г. всеки месец по една кошница пари за осигуровки и данъци, защото детето е със 70% и то реален... няма смисъл да продължавам, много ми е мъчно последните няколко седмици...
А относно покупките, не мисля, че тук някой от нас харчи безумни пари за децата си, че другите чак да се депресират. Моите деца изкараха лятото със сандалки за по 7 паунда. Ели от както се е родила цифром и словом да има 10 неща купени. А за обувки и ботуши за Деси предпочитам да са качесвени, защото след това и Елена ще ги носи. Вместо да дам 2-3 пъти по 50 лв.
Относно дрешките да е жива и здрава леля мини и онлайн разпродажбите, за 100 лв. ги обличам за сезон