Привет и от нас! Отдавна не съм писала, та сега докато ви изчета
Гледам обсъждате есенните покупки. И аз съм на тази вълна. Предишната седмица също посетихме аутлета зад Метро, който и аз много тача. Повечето неща бяха за мама, щото след бременността и отглеждането на дете почти нямах никакви свестни дрехи за този сезон. Там има един мой любим детски магазин: Nucleo, мисля испански бяха дрешките - купували сме доста неща от тях, много са качествени и там могат да се намерят на доста сносни цени, а и мисля там е единственият им магазин в Бг. Също има един аутлет на Колев, където продават обувки и на други марки. Аз втора година купувам едни и същи ботушки на Primigi Добрич/. Много хубави, леки и удобни. Миналата година ги купих за 39 лв., а тази година купих същите за 35, само че с 3 номера по-големи. Излязоха много качествени.Вярно, нямат подплата отвътре, но са естествена кожа и с по-дебело чорапче вършат идеална работа. Ето такива са, само че тъмно сини:
http://kasida.bg/primigi-detski-boti-cecily-silver-290-9967.htmlНа тази марка по принцип съм виждала и обувки на доста по-високи цени, тия явно са от по-стари колекции и наистина са за без пари, открих ги в едно магазинче в Павлово, та ако се интересува някой може да проверя за модели и цени, имаше и доста симпатични за момченца. За по-дебела зима имаме едни гумени апрески на Колев, които мисля да ползвам и тази година ако ни станат. Иначе поръчахме от Sports direct маратонки, гумени ботуши, анцузи, които в БГ са на страшно надути цени и не си струва да се купуват. Засега съм улучвала номерцата. Тази сутрин тъкмо си реших да изпробваме новите гумени ботушки като времето беше идеално за целта, но ударих на камък - след дълги увещания как може да си скача в локвите, как ще й ходят на чадърчето и т.н.. нашата мома категорично отказа да ги обуе под претекст, че й били големи, отказа да си сложи шапката, щото била на бебето и т.н...тръгнахме по маратонки и с качулката на якето пак закъснели за яслата...Незнам има ли други деца, които постоянно "никат" нещо, но на мен вече ми идва в повече
Има неща, които с такъв мерак й купувам и дори отказва да ги облече...за парите да не говорим. Та така на път да я взема от яслата пак се охарчих за едно страхотно дъждобранче на mothercare, чорапогащник, подплатени лилави панталонки и една лилава шапка, която започнах да я убеждавам колко е хубава и как още там да си я сложи, всички деца излязоха да й видят шапката
, много смешно ми стана, и след като вече я убедиха колко е хубава си тръгна с нея. Иначе имаме и доста неща от миналата година, които ще ни стават /добре че не расте много бързо момата/, та минаваме с по-малко разходи при смяна на сезоните
Ох...аз имам един дерт, ама айде и тук да си кажа....Една приятелка ми се обади, че е болна от Хепатит А, а ние имахме контакт с нея преди около 2 седмици. Направо не мога да си простя, че миналата година, когато беше истерията с Хепатит А не сложих поне на Дара ваксина, но тогава й се събираха 2 ваксини в един месец и реших, че няма да я тормозя с трета
После мина истерията и аз забравих...Утре ще ходим да се изследваме и тримата, дано не сме се заразили...Само да сме здрави задължително ще се ваксинираме този път. Явно никой не е застрахован....
Ох...улях се този път. Лека и спокойна нощ ви желая! Бъдете здрави!
Лисо, кураж! Сигурна съм, че ще се справите! Много целувки на Никол и на теб!