Аз пък не искам да си напускам държавата и не мисля, че в друга държава ще ми подарят къща, работа за тройни пари и ще ме галят по главичката всеки път в който отида на лекар. И там хора, както и тук. Може да има някои предимства, но да започна всичко на ново, щото Пена днеска била на горе с трибуквеника, няма как да стане. По скоро ще ликвидирам Пена
. Плюс това обичам да се поставям на мястото на човека срещу мен. Опитвам се да отгатна мислите и чувствата му. За случая на Мини и Лиско не говоря изобщо, там ми идва да ги натикам в миша дупка. Но не забравяйте, че монетата винаги им адве страни и вина няма само единя спорещ.
Ето пример, вчера една колежка се разпеняви, нямала да гласува за сегашното правителство, не че ме бърка за кой ще гласува... Ама на отговора защо, ми отговори, че и секнали едни нелегални благинки и тя затова беснее. Еее викам, то има закони за всички, ти с какво си по-специална. Обърнаха ми гръб, аз съм лоша и не разбирам как се чувства...Признавам се за виновна.
Един клиент и той, няма да гласувам за бате Бойко. Що питам с интерес аз? Ами само магистрали прави, що не ни вдигна пенсиите
. На него магистрали не му трЕбвали на село. Дреме му, че София се поотпуши и се оправиха пътищата. На него на село магистрала не му трябвала
. А тия като нас, дето се бутат цял ден и минават 30 км за 2 часа, да пасат трева. Изобщо на тия неща се гледа малко по-мащабно, а не на мене тука не ми изнася, дай са да обвиним цяла България, правителството и, политиката и, народа и и т.н. Един индивид е виновен и е редно да понесе последствията за действията си. Пишете жалби, стойте му на главата, докато не си свърши работата, карайте му се и изобщо, не се давайте така лесно. Вярно, че когато на човек му се събере му идва повече, но това е живота. Непрекъсната борба. Желая ви здраве и по-малко отрицателни емоции. Аз си харесвам държавата. Обичам си народа и искам да съм тук, с тях и да вървим към по-добро. В друга държава на разходка, това би ми донесло положителни емоции. А тук с моя си народ и с мойте си близки и приятели, ще се борим за една чиста, красива и нормална за живеене държава. Така ги чувствам нещата аз.
Здраве и усмивки желая.