Покрай миналата Нова година купих пакетчета козе и овче сирене на Роса от Кауфланд - оказаха се ужасно солено. Нямаха вкус на сирене.
Пак от Кауфланд съм купувала прясно мляко на MyDay. По принцип си беше добро, но на 2 пъти попадах на партида, което мирише на загоряло. И съседката каза, че й се е случвало. Наскоро имаха някаква промоция с подаръци и си бяха нормални на вкус млеката.
а по принцип сменя ли Хед енд шолдър-а с нещо друго веднага ми излиза пърхут и косата ми започва да се омазнява.
И като сме на вълна шампоани - най-отвратителния шампоан, който съм ползвала, е Wash and Go - два пъти съм купувала, и след като се убедих, че точно от него ми излезе пърхут, никога няма да си купя повече.
При мен се получи обратното. Ползвах "Head and shoulders" не си спомням кой точно модел "best-ever" или нещо от сорта (това преди 100 години) и бях много доволна. После го промениха и на втората опаковка започна да ми се лющи главата. Пробвах още веднъж после със същия ефект - в началото всичко е наред и постепенно започва пърхут.
Имаше преди няколко месеца промоция на нов шампоан на Нивеа. И с него се получи същото. Първата половина на опаковката бях във възторг, а после ц.
А с Wash and Go нямам проблеми.