0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Купих си шампанско с 23 каратови златни частици вътре в него
Цитат на: chattenoire84 в Януари 22, 2013, 20:28:26 pmКупих си шампанско с 23 каратови златни частици вътре в него И?! Това за пиене ли е?
Разбира се, че се пие, но преди това го прецеждаш, за да не глътнеш златните стърготинки! А, тях ги събирам, да ги дам на златаря си като материал за сватбените халки.
Поръчал ми е торта, записал ми е час за фризьор и е направил резервация за вечеря
За събота, което е планирано не съм го направила аз, а моя мъж го прави за мен и да го похваля естествено Поръчал ми е торта, записал ми е час за фризьор и е направил резервация за вечеря
На мен пък ми купиха силиконови зърна, че гърдите ми крещяха от болка
Здравословно хранене, промяна на режима плюс два вида спорт редувам зимни кънки с водна аеробика, утре ми е първата тренировка по водна аеробика стискайте палци!
Аз ли какво направих днес за себе си???Ами ходих на 3-тият си час в курса по грим...Това е моя сбъдната мечта и всеки ден ще се боря да вървя нагоре и нагоре в тази сфера...Да Вени темата ти провокира у мен много положителни емоции...Благодаря ти...Цитат на: chattenoire84 в Януари 30, 2013, 21:03:03 pmЗдравословно хранене, промяна на режима плюс два вида спорт редувам зимни кънки с водна аеробика, утре ми е първата тренировка по водна аеробика стискайте палци! Стискам палци...