0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Какво направих днес за себе си
« Отговор #100 -: Октомври 01, 2012, 20:29:22 pm »
Да Ви раздвижи човек малко темичакта.  :lol: Свалят се 20 сантиметра от ханша и това е факт, завиждайте ми, но има хора около мен, които могат да го потвърдят, това е диетолога ми и приятелите ми  8). Ссега сериозно, свалила съм си 5 килца за 20 дена, при правилна диета и движение. Ако щете ми вярвайте! Когато човек намалява обемите, образува мускулна маса, която изгаря излишните мазнини при правилна тренировка и хранене. Така, че продължавайте да не ми вярвате мацки... аз обаче, ще си купя по-тесни дрешки след още две седмици, защото тези, които имам ми стоят като чували. Човек като има различна обмяна на веществата, и ако правилвно му се зададе програмата за отслабване, защо да не намали обиколката от ханша си, при втората седмица съм смъкнала по-малко, отколкото при първата. Така и ще намалява, за да не се "обезкостя"!
*
« Отговор #101 -: Октомври 01, 2012, 22:10:06 pm »
Никой не е казал, че не ти вярваме или ти завиждаме. Просто жените имаме различна структура. Това е. И не мога да разбера защо приемаш всичко толкова навътре. По-скоро закачката ми беше към Вени, която познавам лично и мога да кажа, че е страшно слаба, а иска още да отслабва.
Аз днес пък ходих на маникюр. И откакто ме зариби една колежка с шел лак, друг лак не признавам. Стои по две седмици и няма обелване. Веднъж дори чистих банята с него. И това издържа.
http://www.cnd.com/salon-services/what-is-shellac/
« Последна редакция: Октомври 01, 2012, 23:11:08 pm от blue_sky »

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #102 -: Октомври 01, 2012, 22:59:02 pm »
Ох, зариби ме, лоша Блу  :lol:. Избягвам да се лакирам, понеже каквото и да сложа, трае само няколко часа. Тия лакове само в салонни условия ли се прилагат?

П.П. 20 см могат да се отнемат само от обиколката на къдриците на Вени  :lol:.
*
« Отговор #103 -: Октомври 01, 2012, 23:10:18 pm »
Предполагам, че ако си купиш лаковете и лампата, на която се пекат, можеш и сама вкъщи. Но понеже на мен и двете ми ръце са твърде леви, такива експерименти не си правя.
Специално за теб: http://www.cnd.com/find-salon
« Последна редакция: Октомври 01, 2012, 23:14:51 pm от blue_sky »

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #104 -: Октомври 01, 2012, 23:19:06 pm »
 :flower: Че това го правели до нас  :lol:. Мерсии!
*
« Отговор #105 -: Октомври 01, 2012, 23:21:56 pm »
Супер.  :D
Да си призная, че на хубавото лесно се свиква. Всичко си имам в моя квартал и много се кефя.  :D

« Отговор #106 -: Октомври 01, 2012, 23:26:46 pm »
Блу, и аз имам една моя приятелка, която е кожа и кости и все си мисли още да отслабва, та знам за какво говориш  :wink: Преди години и аз бях хърба, но всичко си ядях без да ми се лепи.., но в един кофти момент нещата се обърнаха срещу мен и... последствията бяха, че качих 30 килца отгоре, сега ми трябва да сваля още 15 и ще съм си екстра, за моите годинки... и структура трябва да съм около 60 килограма, може и 55, но ще ми коства много... търпение и дисциплина.
А, иначе последната полезна глезотийка е, че най-накрая си направих очила с фотосолар и сега като пече това отвратително слънце не ми е неприятно, не свивам очи и се родих :) А рамката ми отива много, един мой бивш съученик от гимназията, ми каза че това е най-хубавата рамка, която е виждал върху нослето ми. А този човек изобщо не обича да прави комплименти. :oops:
*
« Отговор #107 -: Октомври 01, 2012, 23:32:39 pm »
Ходила ли си на ендокринолог? Тест за диабет правила ли си? То и аз не съм същите кила като преди 15 г., но качване на 30 кг изведнъж говори за някакъв здравословен проблем.
Сега няма да си ги мерим (килограмите). В България носех блузи и пуловери XL, а в Западна Европа влизам в М. Различни стандарти.  :lol:

*
« Отговор #108 -: Октомври 01, 2012, 23:35:29 pm »
chattenoire84 аз пък съм слаба, ям си като прасе каквото искам и мразя спорт...завиждай сега  :lol: И преди да скочиш - пиша го просто като илюстрация колко безсмислено си се наострила в предишния пост. Това е спам-тема за релакс, не се впрягай.

Блу и ЕЛ - хубав лак, но след 10-тото нанасяне ви прави ноктите...леш казано на чист български жаргон. На лесното - лесно се свиква, ама и двете си знаете, че обикновено си има "дребен шрифт" в него.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #109 -: Октомври 01, 2012, 23:39:09 pm »
Jbrul, душице, въобще не завиждам, даже се радвам, че си си добре с килцата. Надявам се и аз да си се оправя, за да се чувствам не чак толкова пухкаво котенце :)
*
« Отговор #110 -: Октомври 02, 2012, 00:15:44 am »
Джей, тогава няма да го правим твърде често, ама все пак си е хубаво ...  :)

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #111 -: Октомври 02, 2012, 00:17:21 am »

Блу и ЕЛ - хубав лак, но след 10-тото нанасяне ви прави ноктите...леш казано на чист български жаргон. На лесното - лесно се свиква, ама и двете си знаете, че обикновено си има "дребен шрифт" в него.

Ама лоша та лоша  :lol:! Те мойте нокти с поглед се чупят и без това  :?.

П.П. Мерси за предупреждението  :flower:.
*
« Отговор #112 -: Октомври 02, 2012, 00:22:29 am »
Аз пък съм си взела едно масло за чупливи нокти специално, че и моите не са от най-хубавите.
Спирам, че обърнахме темата на чат.

« Отговор #113 -: Октомври 02, 2012, 00:24:37 am »
Значи, кератинът е в по-малки количества в организма ти. Хубаво е да вземеш витаминки, които съдържат така ценното вещество, както и витамин К. Друга тайна, която ще споделя за здрави нокти е следната веднага щом изтриете старият лак за нокти, веднага да ги покриете с нов лак, докато са още почти "мокри" от лакочистителят. Моите ги режа веднъж на 2-3 месеца. Поне не се оплаквам от това, но понякога стават толкова дълги, че трябва да ги отрежа. Мажи ги също със масло за нокти и кожичките около тях. Мий съдовете с ръкавици, защото препаратите също много увреждат, така или иначе крехките нокти. Лака помага и против гъбички. А този, който се изпича с ултравиолет - трябва да не се прекалява с него, нищо че е издръжлив, но все пак УВ не е шега работа, но пък наистина със седмици не се бели.
« Отговор #114 -: Октомври 02, 2012, 00:32:29 am »
На мен пък почват да ми растат ноктите като гъби :) и здрави и хубави, щом започна да пия фолиева киселина... явно на мен това ми липсва.
Скоро си спомних, че докато бях бременна имах прекрасни нокти и коса и ми светна, че може да е от това. Започнах да пия пак и всичко си дойде на мястото. За съжаление напоследък не съм много редовна и това даде отражение.
Блу, ти не усещаш ли разлика откак си бременна?

*
« Отговор #115 -: Октомври 02, 2012, 00:42:38 am »
джиджи, косата ми определено е по-хубава. Ноктите са си същата калпава работа.

шат ноар, имам си миялна. Не мия чинии на ръка. Благодаря за другите съвети! Ще гледам да последвам поне част от тях, че за другата част ме мързи, а и съвсем скоро няма да имам и кой знае колко време.  :)

*
« Отговор #116 -: Октомври 02, 2012, 09:05:26 am »
Друга тайна, която ще споделя за здрави нокти е следната веднага щом изтриете старият лак за нокти, веднага да ги покриете с нов лак, докато са още почти "мокри" от лакочистителят.
Това е абсолютна грешка. Ацетона, който се съдържа в лакочистителя разгражда ноктите, ако не се измие. Най-добре е след почистване, измиват се ръцете със сапун, нанася се подхранващ крем за ръце и нокти и задължително под лака се слага подхранваща основа, заздравител и т.н. Винаги съм била с изключително твърди нокти, имаше преиод обаче, когато се цепеха и благодарение на тази схема и това премахнах. От около 2 год. под лака ползвам 4 в 1 с минерали на Орифлейм, прекрасно е. На който съм го препоръчала е изключително доволен.
« Отговор #117 -: Октомври 02, 2012, 09:13:43 am »
Извинявам се, че се намесвам, ама сте на път да развалите тази хубава тема със заяждане и коментари в стил "кой е по-по-най-начетен"! Вижте заглавието на темата, ако сте го забравили! Не може ли да просто всяка да си сподели хувата емоция и нещото, което е направила за себе си и да не се влиза в дебати? Така би било много по-приятно и за споделяне и за четене от останалите!
*
« Отговор #118 -: Октомври 02, 2012, 09:23:05 am »
hope-love, заповядай, сподели!

Аз пък благодаря за съветите на момичетата!  :)

« Отговор #119 -: Октомври 02, 2012, 09:26:28 am »
Споделяла съм, когато има какво. Иначе ми е приятно да прочета вдъхновения пост на някоя от вас, когато е доволна, че е направила нещо за себе си. За това и влязох днес в тема - да прочета. Исках само да напомня, че за съветите за грижите за себе си, за козметика и пр. си има други теми. Или греша?
« Последна редакция: Октомври 02, 2012, 09:33:28 am от hope-love »