0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Какво направих днес за себе си
« Отговор #80 -: Септември 28, 2012, 23:55:48 pm »
Днес за първи път попаднах на тази тема. Много ми хареса, но за съжаление в момента няма с какво да се похваля. При първа възможност ще го направя. :D

хм, и аз така...
но темата ме накара да се замисля. Надявам се, в скоро време да ви се похваля  с нещо позитивно. :D

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #81 -: Септември 29, 2012, 16:35:14 pm »
Минах на скъпа диета, и имам много натоварване през деня, пазя си мерките от преди да започна програмата за отслабване, и сега всички дрехи ми стоят като чували.... :oops:
« Отговор #82 -: Септември 29, 2012, 17:14:50 pm »
Изкъпах се  :wink:  :lol: (е, добре де - това не значи, че не се къпя всеки ден - просто днес ми беше по-кеф, защото бебо е по-добре и съм по-спокойна и се киснах половин час, защото милото гледаше бебо и имах време, а не като вчера за 5-минути да не изтърва нещо покрай бебо като го оставям сам докато съпругът ми спи).
« Последна редакция: Септември 29, 2012, 17:19:17 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #83 -: Септември 29, 2012, 21:25:11 pm »
Минах на скъпа диета, и имам много натоварване през деня, пазя си мерките от преди да започна програмата за отслабване, и сега всички дрехи ми стоят като чували.... :oops:

A би ли споделила каква е тази скъпа диета?След като всички дрехи вече са ти големи,значи има ефект :D
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
« Отговор #84 -: Септември 29, 2012, 21:55:57 pm »

A би ли споделила каква е тази скъпа диета?След като всички дрехи вече са ти големи,значи има ефект :D

Аз се сещам само за една евтина такава - глад!
Сори за спама.
*
« Отговор #85 -: Септември 30, 2012, 01:23:38 am »

Аз се сещам само за една евтина такава - глад!
Сори за спама.

Е, скъпа/евтина, глад или не, каквато и да е 20 см от ханша си е егати разликата osi_15
и хапка да не лапнеш..... osi_10

и аз сори за спама, ама ако може сподели в някоя подходяща темичка :oops:

« Отговор #86 -: Септември 30, 2012, 22:16:23 pm »
яяяя, как се радвам, че се раздвижи темата.
Откакто я пуснах се обазавеждам редовно с някоя дрешка, макар и от Мания, почнах да ползвам базови и етерични масла вместо кремове, станах си пак 57 кг. (понякога варират гадовете).
Сдобих с ВВ крем от онзи ден...и от няколко дни с обожател 8)
Случва ми се за втори път откакто почнах темата, явно действа добре дори и малка промяна :lol:

Шат Ноар - може ли да завиждаме благородно :youwoman: Браво бе, 20 см. са си адски много!
[/url][/url]
*
« Отговор #87 -: Септември 30, 2012, 22:18:32 pm »
Не я слушайте Вени! Тя трябва да се обезкости, ако иска да махне 20 см от ханша.  :lol:
Явно обожателят има вкус.  8)

*
« Отговор #88 -: Септември 30, 2012, 22:23:48 pm »
Не я слушайте Вени! Тя трябва да се обезкости, ако иска да махне 20 см от ханша.  :lol:
Ха ха ха :) Факт!

« Отговор #89 -: Септември 30, 2012, 22:53:20 pm »
Ха ха ха :) Факт!

Цун беееее, ама кантара все играе +/- 2 кг :? Винаги съм имала комплекси на тази тема, от времето, когато като тийн бях бухтичка.

Айде сега сериозната (доколкото мога). Факт, че като се поглезим по женски и се чустваме по друг начин, привличаме други неща и създаваме друго впечатление.
Ще взема да намеря една снимка горе-долу около времето, когато пуснах тази тема и сега. Ами има разлика по-скоро в усещането, в начина по който поглеждам, в усмивката, не толкова във визията.
[/url][/url]
« Отговор #90 -: Октомври 01, 2012, 08:23:05 am »
А този ВВ крем добър ли е? Вчера се зачудих дали да го купя, но взех Есеншъл против бръчки  :D. На диета съм, за седмица свалих 3кг., днес отивам на фитнес - за първи път от почти две години. Дано пък и обожател се появи хахахаха.
*
« Отговор #91 -: Октомври 01, 2012, 08:46:45 am »
Е и аз да се включа, то не е за днес, но е за лятото  :lol:
2 пъти седмично около 2 месеца оставях мъжа ми да се прибира с децата в къщи, а аз ходих да играя волейбол (по около 2-3 часа). Досега бяха броени пъти, когато излизах сама.
« Отговор #92 -: Октомври 01, 2012, 12:45:19 pm »
КЪДИ, на мен ми хареса, взех на Гарние за мазна кожа, но ми изсушава доста. Отдолу слагам смес от базови и етерични масла, с които по принцип замених кремовете и става наистина гладко и хубаво лице.

Мими, ти къде играеш волейбол?
[/url][/url]
*
« Отговор #93 -: Октомври 01, 2012, 13:06:43 pm »
На работа, Вени  :D
Имаме игрище с мрежа и след работния ден оставахме с колеги да играем.
« Отговор #94 -: Октомври 01, 2012, 14:03:33 pm »

Искам и аз, пък :oops: Ама първо работа да има :lol:
[/url][/url]
« Отговор #95 -: Октомври 01, 2012, 14:22:58 pm »
Аз пак се къпах  8)  :lol: (30 мин. де, милото пак ме отмени за малко)... Волейбол - супер решение, ама милото хич няма да е съгласно да гледа бебо, може чак след 2-3 години, евентуално...
« Последна редакция: Октомври 01, 2012, 14:25:55 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #96 -: Октомври 01, 2012, 14:42:49 pm »

Искам и аз, пък :oops: Ама първо работа да има :lol:
Вени, пожелавам ти от сърце скоро да се похвалиш с хубава и удовлетворяваща те работа!
rosefromstars, аз едва тази година си позволих да си помисля да се откъсна в извънработно време от малчуганите, а са 4 вече... Не че мъжа ми нямаше да се справи, но просто аз исках да съм всяка възможна минута с тях. Така че ще имаш достатъчно време след някоя друга годинка  :wink:
*
« Отговор #97 -: Октомври 01, 2012, 15:39:09 pm »
Вече 2-ри месец ходя на фитнес с една мацка,после мохито или кафе според часа :)

Липсваше ми излизането по женски.....
« Отговор #98 -: Октомври 01, 2012, 16:36:44 pm »
аз нещо не мога да се амбицирам за фитнес, скучно ми е :(
[/url][/url]
« Отговор #99 -: Октомври 01, 2012, 20:19:26 pm »
Бях на комбинирана гимнастика на Спартак, води я една много готина мацка Тони, часовете са понеделник, сряда и петък от 11 до 12. Екстра ми дойде, много приятна тренировка, който иска да заповяда.