0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Какво направих днес за себе си
« Отговор #60 -: Октомври 26, 2011, 17:25:35 pm »
:bighug: :cheerleader: момичета супер сте, моля за помощ - къде могат да се намерят ролкови кънки, не ролери?

Привет mecinka Ето един сайт, в който има и ролери и ролкови кънки. Надявам се да ти е полезен http://www.mybestwear.com/skeyt-roller-skates-c-266_365_367.html
« Отговор #61 -: Октомври 26, 2011, 22:05:46 pm »
еее и на ролери не съм се научила още, напролет ще е първата ми работа.
Аз днес изкарах 1 час на тренажора и правих упражнения. Хремата почти мина :)
Поръчах си разни ейвънски работи и сега им се радвам :lol: :lol:
[/url][/url]
« Отговор #62 -: Октомври 26, 2011, 23:17:38 pm »
:bighug: :cheerleader: момичета супер сте, моля за помощ - къде могат да се намерят ролкови кънки, не ролери?

Привет mecinka Ето един сайт, в който има и ролери и ролкови кънки. Надявам се да ти е полезен http://www.mybestwear.com/skeyt-roller-skates-c-266_365_367.html

:thankyousign: точно такива с 4 колелца търся, мисля да си направя подарък  :lol: само нещо не разбрах с размерите  :?

« Отговор #63 -: Ноември 05, 2011, 19:08:03 pm »
Въпреки че отиваме на РД тип at home и не се изисква кой знае какво облекло, се направих супер, мега hot с черна рокля, опушен грим на очите, тип ume femme fatale :D
И реших да заменя чоропогащите-страстоубийци с ... черни чорапи със силиконова лента.

Ще да умра от студ, обаче се чувствам тооолкова добре :lol:

Препоръчвам ви да опитате да излезете с пола и черни чорапи със силиконова лента, усещането е мноого различно :)
[/url][/url]
*
« Отговор #64 -: Ноември 05, 2011, 20:21:03 pm »
Аз днес целият ден прекарах с мъжът ми. Знам звучи странно, но от два месеца почти не се виждахме - занимавах се основно с политика, избори, срещи с избиратели.

Днес си направихме дълга обиколка в планината от св. Влас почти до Емона и обратно, после и на морето изкарахме близо два часа, ловихме риба на вълнолома на пристанище Марина Диневи - е отчетохме се само с две зарганчета, но... емоцията беше уникална!
Беше невероятен ден!
« Отговор #65 -: Януари 23, 2012, 09:34:19 am »
Отдавна никоя не се е похвалила с нищо.
За последните месеци аз:
си купих любимия парфюм (сама)
започнах да отделям време за книжки
запознах се с нови приятели
започнах да говоря за себе си повече и да предявявам и собствени желания

Това последното се оказа много полезно за възвръщане на усмивката :)
[/url][/url]
*
« Отговор #66 -: Януари 23, 2012, 21:56:27 pm »
В най-яката виелица в събота отидох да кисна в горещата вода в Панчарево. Мноооооого е приятно!
« Отговор #67 -: Януари 24, 2012, 11:36:55 am »
В най-яката виелица в събота отидох да кисна в горещата вода в Панчарево. Мноооооого е приятно!

Това в банята на Панчарево ли? Снощи си мислех, че имам нужда от минерална вана.
*
« Отговор #68 -: Януари 24, 2012, 12:36:55 pm »
Къди,няма да сбъркаш ако се решиш.Аз като живуща в Панчарево само мога да те посъветвам ако ти е по-удобно да идеш през седмицата няма толкова хора. :)

« Отговор #69 -: Януари 24, 2012, 13:38:32 pm »
Къди,няма да сбъркаш ако се решиш.Аз като живуща в Панчарево само мога да те посъветвам ако ти е по-удобно да идеш през седмицата няма толкова хора. :)

А индивидуални вани има ли? Имайки предвид, че в момента съм в майчинство освен да уредя една баба за половин ден. :D
« Отговор #70 -: Януари 24, 2012, 14:14:25 pm »
И аз току що се прибрах от минералната баня в село Баня.....направо е страхотно
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #71 -: Януари 24, 2012, 14:32:23 pm »
Мисля че има :).

« Отговор #72 -: Януари 24, 2012, 15:50:02 pm »
Купих си снощи преса за изправяне на коса и вече съмс права косааааааа :D
[/url][/url]
*
« Отговор #73 -: Януари 26, 2012, 20:40:42 pm »
В банята на Панчарево има индивидуална вана - 10 лв., а в Корали, което е точно преди Банята има и открит басейн, които работи и сега през зимата. В Корали индивидуалната вана е 15 лв.
« Отговор #74 -: Септември 28, 2012, 10:20:55 am »
Малко да поразбутам темата....
изправих си косата,сложих очна линия и съм просто красива...чувствам се добре
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #75 -: Септември 28, 2012, 10:27:41 am »
Днес за първи път попаднах на тази тема. Много ми хареса, но за съжаление в момента няма с какво да се похваля. При първа възможност ще го направя. :D
*
« Отговор #76 -: Септември 28, 2012, 10:42:11 am »
Днес успях да започна деня с 40 мин. пилатес и да потичам с кучето, въпреки пълната какофония, която ме е обзела напоследък :D
« Отговор #77 -: Септември 28, 2012, 19:10:46 pm »
Вчера ми направиха чисто новите очила и не мога да се позная - толкова съм хубава!!! няма как с висок диоптър съм и си ги правя поръчкови. Но рамката, въпреки че е черна и плътна не ми крие чертите изглеждам като някаква яка мацка... И взех да отслабвам!!! Махнала съм 20 сантиметра от ханша за 2 седмици!!!
*
« Отговор #78 -: Септември 28, 2012, 22:03:05 pm »
И взех да отслабвам!!! Махнала съм 20 сантиметра от ханша за 2 седмици!!!

СТИГА БЕ!! :o  Как стана таз работа????

И аз нищо не правя за себе си, но тази темичка ме поддтикна да се замисля за промяна  :)

« Отговор #79 -: Септември 28, 2012, 22:27:46 pm »
И аз нищо не правя, миналата седмица ходих на сешоар смисълът му беше от салона до нас, после трябваше отново да вържа косата си. Зарязах прически, високи обувки и поли.........ноооо ще дойде и моето време!