0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Какво направих днес за себе си
« Отговор #180 -: Януари 31, 2013, 23:50:57 pm »
Ами междодругото в момента набирам модели,защото са ми необходими за обучението ми...Така,че ако желаеш с удоволствие...Ще ми бъде приятно да се запознаем...В една от моите темички съм описала всичко за това...Ето тук: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=45675.40 Незная дали е редно да пускам линк тук в тази тема...Извини ме ако съм згрешила...
« Последна редакция: Януари 31, 2013, 23:53:39 pm от М.М. »
*
« Отговор #181 -: Февруари 02, 2013, 21:33:58 pm »
Бях на маникюр, и после в Мола на кафе с приятелка. :)
« Отговор #182 -: Февруари 03, 2013, 15:07:21 pm »
Вчера си купих едни италиански зимни боти, чернички, велуренки доста скъпички  8O, обаче са по-удобни и по-леки от маратонки, страшно са красиви и елегантни, с тях ще бъда и на откриването на изложбата ми :) Така де, полека събирам дрешки, с които да се представя на хората в по-приличен вид :)
*
« Отговор #183 -: Февруари 03, 2013, 16:29:43 pm »
А аз посетих оказиона в ж.к. Дружба-1 (бивш Техномаркет) и повече от час се рових в стари книги от детските ми години. И си излязох с 3 стари книги оттам.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #184 -: Юли 09, 2013, 18:59:54 pm »
Днес си направих дроб сърма  :lol:
« Отговор #185 -: Юли 09, 2013, 19:04:00 pm »
Цял ден от кълка на кълка с една книжка в ръка и чаша бяло вино.
Искаше ми се да е нещо по-градивно, но това е положението  :lol:
*
« Отговор #186 -: Юли 09, 2013, 21:08:04 pm »
Страхотна среща с още по-прекрасни хора.Много хубав разговор, усмивката ми ще седи на лицето ми дълго време.Цигу, благодаря ти  :P

*
« Отговор #187 -: Юли 10, 2013, 00:11:14 am »
Както винаги след работа ходих на плаж... обаче толкова ми е скапано настроението, че дори и красивото море ме дразни.

Затова днес си позволих да си купя парфюм - Лейди милион на Пако Рабан, отдавна го исках и днес се реших. Божествен е!
« Отговор #188 -: Юли 10, 2013, 11:01:32 am »
Купих си дрешки за бременни, много са сладки!
« Отговор #189 -: Юли 16, 2013, 17:33:23 pm »
Здравейте момичета,
Прочетох темата до тук и се замислих, че от години не съм правила нищо само за себе си.
Освен да почета и пиша малко тук и си дремвам понякога на обяд с децата.
Вече съм се превърнала в една практична майка и жена. Преди си купувах обувки за по 100лв, а сега не. Сега излизам на пазар да си купя нещо, а се прибирам с покупки за децата :( Май трябва да си пренаредя деня и да си оставя един час, ама само за мен. Дали ще успея? Изпитвам вина и се чувствам като егоист ако правя нещо само за себе си. Все си казвам, че имам толкова работа с домакинство деца и т.нат. и че е грехота да не уплътня времето със задачи.
Май ще сменя стратегията... :)
« Отговор #190 -: Юли 17, 2013, 13:37:50 pm »
Снощи играх тенис и се уговорих да отида на корта отново утре! Два пъти в седмицата на тенис-корта за мене е лукс, който мога да си позволя рядко. Сега малчо е на село при баба, та имам възможност да отделя време за любимия си спорт след работа.
И понеже виждам, че споделяте и за покупки - днес в обедната почивка след като обядвах със съпруга ми /също рядко се случва/ набързо ошетах магазините. Резултата е потник и сандали на висок ток за мене и един потник /с напдис "Армани" :), забележете/ за детенцето.
Та мога да се похваля, че докато детето е във ваканция при баба, аз правя доста неща за себе си!
*
« Отговор #191 -: Юли 18, 2013, 07:57:47 am »
Моето дете също е ваканция на село при баба.
Ходих на маникюр, сложих си гел лак(колко практично, няма да се лакирам следващите две седмици  :lol: ). И понеже и брат ми е без дете в момента, излизахме да изпием любимата биричка навън в градинката зад блока. В тази градинка последните две години в кофата хвърлям памперси, но сега хвърлих кутия от бира  :D
Видях се с приятелки, с две думи оползотворих двете седмици без София добре.
Сега да се стягам, че ваканция чак догодина  :D

*
« Отговор #192 -: Август 01, 2013, 22:03:08 pm »
ЙОГА - 2 пъти седмично, вече 6 месеца  :)
*
« Отговор #193 -: Август 10, 2013, 14:21:33 pm »
Посока, къде ходиш на йога? Замислила съм да започна и аз :)

*
« Отговор #194 -: Август 11, 2013, 16:33:50 pm »
Амиии, организирали сме си в офиса след работа...
*
« Отговор #195 -: Август 11, 2013, 20:05:01 pm »
Амиии, организирали сме си в офиса след работа...

Отлична идея! И аз се присъединих към група за йога в работата, но ние се събираме в обедната почивка два дни в седмицата. Някои от колегите са опитни и определят последователността и продължителността на позите.

Много съм благодарна на колегите и на фирмата - имаме си спортна зала, малки съблекални и бани в сградата. Така дори без "човек на щат" и специален персонал се спортува лесно и удобно.

Иначе преди и след работа аз време нямам, все едно да открадна от детето си. Тичам с него по площадките и парковете, ако времето е добро, и това го броя два пъти - какво направих за детето и какво направих за себе си.
*
« Отговор #196 -: Август 11, 2013, 21:48:03 pm »
Ходих на зумба.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #197 -: Август 11, 2013, 23:26:51 pm »
Цигу, именно затова не съм започнала йога още. Не искам да отнеман от времето с детето. А много ми се ходи! А и нужда имам. :) Ще го мисля как да стане! :)

Иначе за протокола, тази седмица оставихме Ники на баба и за ена вечер и ходихме да пийнем с приятели! Добре разпуснахме! :)

*
« Отговор #198 -: Август 14, 2013, 21:39:54 pm »
Има йога-групи за родители с деца. Може да правите практиките заедно. :)
*
« Отговор #199 -: Август 17, 2013, 17:13:19 pm »
Моето дете също е ваканция на село при баба.
И моето - нали затова е ваканция. :D

Днес си позволих парче от любимата ми еклерова торта, изгледах два филма(комедии) ... и се смях с глас, чак до сълзи.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари