0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Какво направих днес за себе си
« Отговор #140 -: Октомври 06, 2012, 19:18:08 pm »
ееееее, страхотна темичка  :D

chattenoire84, ти ми върна надеждата. аз за 4 години качих 20 килограма и сега се опитвам кротичко да ги навия да се разкарат  :lol: и затова много ми хареса как си свалила 5 кг за кратък период от време :) супер :) продължавай в същия дух :)

jasmin_veni, аз също съм с доста мазна и оттам - проблемна кожа. какви са тия масла, за които говориш :) а за бръчки от типа миически ползвам пластири против бръчки виктория - слагаш под очите и седиш 30 минути, още от първия път при мен имаше много добър ефект.

днес за себе си направих следното: обух едни дънки отпреди 2 лета и се изкефих, че ми стоят свободно (все пак тогава съм била по-малко килограми). облякох новия си винтидж тишърт, нахлузих любимите си обувки-бързоходки и излязохме с мъжа да се порадваме на циганското лято :) чувствах лека и небрежна, все едно отново съм на 20 :) беше страхотно :)
*
« Отговор #141 -: Октомври 06, 2012, 21:39:46 pm »
Аз днес направих най-невероятната разходка из нашата красива родина. Тръгнахме раничко, и вече в 10 часа бяхме на Ропотамо, невероятна разходка с лодка... После Приморско и последва още една разходка из Странджата и след 20 мин ходене пеш се озовахме пред Беглик таш  - Уникално е, дъхът ти спира. Попадаш в един друг тайнствен свят на траките....След това посетихме Созопол, Аркутино и пак обратно към Несебър. Не бях със съпруга си, а с човека които вече 10 години изживява заедно с мен всяка болка по пътя към моята мечта за дете. И за първи път от толкова години усетих, че живея и дишам свободно, без страх.
« Отговор #142 -: Октомври 06, 2012, 23:49:46 pm »
Стоека, понякога не тези, на които сме се обрекли законно могат да разберат всяка наша болка. Великата любов и великото приятелство семейство не създава, затова винаги остава ненакърнено и затова с такъв човек можеш да бъдеш 100% ти самата.
[/url][/url]
*
« Отговор #143 -: Октомври 07, 2012, 09:11:01 am »
stoeka71, благородно ти завиждам за разходката по Ромопотамо. На мен водата ми действа много успокояващо и понякога ходех на Ариана да си поседя на бордюрчето, пък ако имаше и патици...
Вчера бях на любителско културно събитие - 7 часа музика, стихове, приятели.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #144 -: Октомври 07, 2012, 22:55:26 pm »
jаsmin_veni, съгласна съм с теб! Моят съпруг след последният ни неуспешен опит вече не желае да разговаря с мен, служебни въпроси и отговори, всеки си живее собствен живот и така вече 9 месеца. А на мен ми омръзна да бъда вечно сама, на всички празници с роднините пак сама, а уж съм омъжена :(

За да не е спам - позволих си цял ден да обикалям с приятелки в двата мола в Бургас.
*
« Отговор #145 -: Октомври 08, 2012, 11:07:58 am »
Аз пък от днес съм отпуска и смятах да си я изкарам сама - по женски, но за днес си имам компанийка  :lol: на младежите им се почивало още  :lol:
« Отговор #146 -: Октомври 08, 2012, 11:10:58 am »
за днес плана е следният....ще поседя малко в магазина(правя се,че работя) и в 14 ч съм на козметик(уауууу) после сигурно към 18ч ще ида да се видим с Доки и да ми свали конците от тумбето
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #147 -: Октомври 08, 2012, 21:01:43 pm »
Кеф, свалила съм още едно кило, успях да се епилирам и продължавам с тренировките на Спартак :D
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #148 -: Октомври 09, 2012, 16:05:23 pm »
А аз ще се възползвам от хубавото слънчице и ще направя една хубава разходка , оправям си грима , прическата и след малко излизам ... / може в душата да ми е мъчно и тежко / но на външен вид да го докарам

« Отговор #149 -: Октомври 10, 2012, 10:34:31 am »
Чувствам се добре-ходих на козметик и съм тотално оскубана.
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #150 -: Октомври 10, 2012, 20:15:25 pm »
Най-накрая се наканих да си направя маска на косата, че капе като есенен листопад :-(, пилинг на лицето и една дъъъъълга баня :-)

« Отговор #151 -: Октомври 16, 2012, 16:08:32 pm »
anni1981, поздравления за високия дух :)  :rainbow:

иванита, това с дългата баня и на мен ми е любимо, с разни дребни процедурки за разкрасяване :)  :wave:

« Отговор #152 -: Октомври 16, 2012, 16:24:30 pm »
stoeka71, мъжът ти сигурно се е затворил в себе си от разочарованието. моят има същата тенденция. като разбра, че проблемът е в него, направо беше като като смачкан минзухар. после се наду от криворазбрано достойнство. аз пък направо побеснявам от дуене и така ни започнаха едни скандали, не е за разправяне. и той накрая каза: да знаеш, всички тия караници са само от липсата на дете. и така се решихме да предприемем нещо сериозно по въпроса.

не знам какво да те посъветвам, за да изтръгнеш мъжа си от 'мумифицираното' му състояние. при нас действието раздвижи нещата. докога... не се знае...да не говорим, че и за мен е както казва jasmin_veni: някакси няма пълно разкриване в брака. и аз най-съкровените си неща най-често ги споделям с най-близката ми приятелка, не мога да ги кажа вкъщи. може би трябва да гледаме по-философски на живота. :kittenyarn:
« Отговор #153 -: Октомври 16, 2012, 17:14:57 pm »
Стоека, понякога не тези, на които сме се обрекли законно могат да разберат всяка наша болка. Великата любов и великото приятелство семейство не създава, затова винаги остава ненакърнено и затова с такъв човек можеш да бъдеш 100% ти самата.

Точно! Но, така пък - като властва разумът - СЕ УЧИМ на компромиси, смирение и любов към човека. Иначе, бурните чувства помрачават ума и се губим в един егоизъм или издигаме на пиадестал недостойните...
А, по темата - писах на спокойствие в нета ;)
« Последна редакция: Октомври 16, 2012, 17:31:29 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #154 -: Октомври 20, 2012, 11:54:00 am »
Слънчево съботно утро! 10.00 ч. - 10 обиколки на стадиона! Лелеее че зоооорр!
« Отговор #155 -: Октомври 20, 2012, 14:53:27 pm »
Слънчево съботно утро! 10.00 ч. - 10 обиколки на стадиона! Лелеее че зоооорр!

Леле, много бе! 11:30 "стречинг и проблемни зони" на Спартак :D
*
« Отговор #156 -: Октомври 21, 2012, 22:23:28 pm »
Днес не, но в петък излязохме по женски с приятелки. Резултатът - 3 бутилки шампанско и много приятна вечер:)

« Отговор #157 -: Януари 21, 2013, 15:10:36 pm »
не ми се ще да изчезне тази така хубава темичка. аз днес извадих изрезките от вестник на пълната програма каланетика, които са ми отпреди... я да видим, 20 години  :D :D :D все още помня почти всички упражнения, макар че ги зарязах преди около 15 години  :oops: ех, тогава правех всяка седмица по два пъти пълната програма и още два пъти кратката ... славни времена, както се казва. не знам защо, но ми се иска да ги възкреся  8) само като разглеждам тези пожълтели страници и се чувствам пълна с енергия и някаква нова жажда за живот  :)
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #158 -: Януари 22, 2013, 09:02:59 am »
Тази седмица госпожицата е на бабин дом и .... има време малко за мен. Та си подарих един масаж! :) Ей, сякаш раница ми свалиха от гърба! И успях да се наспя, което рядко ми се случва.
« Отговор #159 -: Януари 22, 2013, 17:09:23 pm »
yana-v  osi_9 много хубава идея ми даваш с масажа. сега отделих време да се разнообразя с преглед на сайтове за козметика, действа ми осежаващо :)