0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графика на Tralala
« -: Октомври 05, 2011, 16:17:48 pm »
Здравейте на всички ...  :wink:
Много се радвам че попаднах в този форум, защото досега всички са изключително мили и разбиращи към мен :)

Отдолу съм сложила моята графика. За тези, които тепърва ще се включат трябва да поясня че съвсем от скоро (да не кажа от този месец) аз и мъжът ми се замислихме по-сериозно за дете. Затова и графикът е малко разпокъсан ... с измерена температура само през последните 3 дена.
Тъй като на господина му се налага да пътува много често в командировки извън страната този месец сме имали възможност само за една вечер заедно ... 1-2 дена след края на цикъла ми  :?

Моля за вашите мнения и въпроси. Всеки отговор е добре дошъл  :)
Дали има шанс да е станало нещо този месец ... Или по скоро не ?
Благодаря на всичкииии много, много  :bighug:

Re: Графика на Tralala
« Отговор #1 -: Октомври 05, 2011, 16:38:42 pm »
Честита темичка от мен. Пожелавам ти още на първия месец да успеете и да не ти се налага да мериш повече БТ и да следиш графики.
« Отговор #2 -: Октомври 05, 2011, 16:57:41 pm »
Мерси много Pianoto :)
Аз погледнах и твоята графика, но ти нямаш такива ниски стойности като моите.
Според теб дали 36.3; 36.4 е прекалено ниско за да има бременност ?

Не се притеснявай да ми отговориш откровено :)
« Отговор #3 -: Октомври 05, 2011, 17:43:06 pm »
 Здравей  Tralala  :balk_64:.Честита темичка. Пожелавам ти много скоро да се приместиш при бъдещите майчета. Първо моля да напишеш  на всеки колко дни е месечният ти цикъл средно и второ с какъв термометър ,къде и колко  минути мериш б.т. Температурата наистина е ниска,за това питам,а и според мен овулация още сигурно не е имало,ако съдя по температурата ти.Напиши все пак  това, което те помолих ,за да ни е по ясно. Все пак ,мисля че ще се включат и по-компетентните момичета.Много късмет миличка :bighug: :bighug: :goodluck: 
« Отговор #4 -: Октомври 05, 2011, 17:44:26 pm »
Зависи каква е температурата през фоликуларната фаза. И мойте не бяха високи,но 36.4 и 36.3 ми се вижда доста ниско.Продължавай да мериш и то ще си покаже :wink:
« Отговор #5 -: Октомври 05, 2011, 17:56:40 pm »
Цикълът ми е средно на 32 дена (но никога на по-малко от 30).
Меря температурата с нормален термометър (живачен) във влагалището.

Последния път когато имахме възможност да прекараме време с мъжа ми, беше преди 10 дена, на 7-ми ден от цикъла ми. (да не кажа че беше един ден след като ми беше свършило) 

Незнам дали има вероятност тогава да съм била в овулация  :?
Затова исках да питам тук дали тази температура показва нещо ... и виждам че повечето момичета са на мнение че още е нямало овулация  :(
« Отговор #6 -: Октомври 05, 2011, 18:04:55 pm »
Зависи от температурата в следващите два дни, но мисля, че може да е днес или утре...и аз мисля, че предстои :wink:
« Отговор #7 -: Октомври 05, 2011, 18:06:19 pm »
Ами след като цикълът ти е на 30  и повече дена,значи е нормално да не е минала овулацията още,тоест да предстои тези дни. Температурата ще покаже.Погледни графиките на другите момичета ,за да видиш как изглеждат и че цикълът има двуфазност. През втората половина т. е винаги по-висока ,като достига и надминава 37 градуса. Надявам се да сме ти били полезни миличка. Ако нещо не разбираш ,питай. Всички момичета са много мили и винаги ще помогнат с каквото могат.  :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #8 -: Октомври 05, 2011, 18:11:15 pm »
Благодаряяяяяяя ви страшно много за отговорите ... :)
Ще продължавам да попълвам таблицата и в следващите дни, за да видим какво ще се очертае.

А някой може ли да каже колко дена преди самата овулация (средно) се появява цервикалната слуз? Защото искам да почна да следя и този признак :) Да съм в пълна бойна готовност, когато се върне другата ми половинка :)
« Отговор #9 -: Октомври 05, 2011, 18:13:44 pm »
Различно е при всяка жена,но обикновено 2-3 дни преди самата овулация (поне при мен е така) :)
« Отговор #10 -: Октомври 05, 2011, 18:20:54 pm »
Значи момичета продължавам с мерене на температурата и с наблюдаване на другите признаци :) Горе долу покачване от какъв порядък трябва да очаквам, за да знам че навлизам в овулация? 36.6 - 36.7 ?
« Отговор #11 -: Октомври 05, 2011, 18:29:00 pm »
Покачи ли се температурата , да кажем с 0.3 -0.4 ,това значи ,че овулацията е минала, а не че навлизаш в нея :)Ако имате възможност сложете по едно сърчице тези дни :wink:
« Отговор #12 -: Октомври 05, 2011, 18:38:57 pm »
И все пак моята температура е прекалено ниска за налична бременност в момента нали ?  :?
Просто искам да съм сигурна че съм разбрала всичко правилно, за да съм по подготвена следващия път
« Отговор #13 -: Октомври 05, 2011, 19:58:54 pm »
Да. Но, пак ти казвам...нищо не се знае. И още нещо - мери температурата не във влагалището, а в дупето  :cul2: - по-точно е и ще видиш, че и  :bbt: ще е по-височка там.

И тук ти пожелавам успех и скоро да се махаш от тук (да отиваш към бременните теми)  :P
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #14 -: Октомври 06, 2011, 11:28:53 am »
 :welcome3: и от мен Тралала,честито ти темичка.Да както казва Драгони мери Т в :cul2: най-точно е,но според мен да започнеш от следващия цикъл защото ще даде голяма разлика :goodluck: :bighug: :crossfingers:
*
« Отговор #15 -: Октомври 06, 2011, 16:04:38 pm »
 :welcome: Tralala и дано не се задържаш много време тук  :goodluck:
« Отговор #16 -: Октомври 06, 2011, 16:32:46 pm »
Благодаря ви много на всички ... Страшно сте мили   :bighug:

Аз днес разгледах много графики на момичета, но още ми е трудно да се ориентирам.
Засега няма да сменям мястото, на което измервам температурата, защото веднага ще се смени кривата.
« Отговор #17 -: Октомври 06, 2011, 17:28:13 pm »
 Права си мила,този месец измервай така ,но следващият ще е много по-добре да мериш в дупето,защото там е най-реална темпетаурата. То може и да не се наложи да чакаш другият месец ,ако с милото ти успеете да хванете яйчцетo,де :eggsperm:. Дано :crossfingers: . Много късмет от мен. :bighug: :goodluck:
« Отговор #18 -: Октомври 06, 2011, 17:43:52 pm »
Най-добре е да започнеш с О тестовете защото така ще разбереш кога ще ти е О,а с Т можеш да разбереш дали е имало О и кога (т.е след като е минала О).Когато направиш тест за О и ти е + това означава че О ще настъпи след около 12 до 48 часа.Успех.Кога ще си дойде половинката?
« Отговор #19 -: Октомври 06, 2011, 17:53:41 pm »
Да права си ... Ще мина днеска през аптеката да проверя какви тестове за О има  osi_17
Иначе, Милото няма да яви поне до средата на другата седмица  :?
Явно този месец ще изпуснем момента ... но точно ще имам време да събера повече информация за другия :)

Иначе на всички стискам страшно много палци .... И само  :bfp:  да се виждат този месец  :bighug: