Хубава седмица и здраве за всички!
Коки, прочетох за тревогите ви около Боян от миналата седмица, съжалявам за неприятните емоции, които сте изживяли!
И ние посетихме спешния център в Окръжна лятото, когато Мона падна, сцепи брада и изпочупи кътници. Явно сме попаднали на по-нормални лекари, защото се отнесоха добре. Залепиха я, но аз не съм си и мислила, че в спешното някой ще се занимава да я шие, а и да имаше такава опция, бих била скептична относно шев в спешното по вечерно време. Ако беше през деня определено щях да търся вариант, различен от спешното, където да се направи прецизен шев и да няма белег, но уви беше вечер.
На авечер мал шанс, тя залитва и се удря в леглото точно на лепената рана, която се разтвори от удара. Нямах представа какво се прави, дали не трябва да се залепи повторно, затова пак към спешното. Реших този път да не разкарвам детето от Галата до Окръжна и да се доверя на новия, изцяло ремонтиран спешен център в Аспарухово - голяма грешка, какъв кретен беше дежурният там, не е истина
Освен, че с нищо не помогна, мързеше го и да гледа, камо ли да прегледа детето, но не го домързя пред ревящата Симона ( която през целия път беше ужасена какво е сторила и повтаряше непрестанно "сега ще зарастне ли раната, мамо, ще се оправи ли") да каже какви некадърници я били залепили и как сега ще й остане голям и грозен белег. Представете си как се разшириха от уплаха и без това наплашениете й очички - може ли да си такъв идиот да говориш така пред стресирано дете. Търпението ми преля и не му спестих какво мисля, но още ме е яд, че не подадох жалба! Да, едва ли ще има някакъв реален резултат, но поне щях да чувствам, че нещо съм направила. Затова приветствам, че не си се отказала от жалбата!
До Окръжна, на долното кръстовище, имало някакъв платен спешен център, но не сме ги посещавали и нямам впечатления.