ШЕЙНОВО не ти го препоръчвам въобще!!! Говоря от личен опит!!! Там беше първата ми операция от извънматочна бременност.... Всичко мина добре, лекарите СУПЕР ... но до другия ден! Когато ми обясниха, че по време на операцията нещо си се счупило и да не се чувсвам длъжна, но ще е добре ако мога да дам парите за него! Почти се бях навила, но исках да го дам като дарение (с подпечатена бележка за дарение - има ги навсякъде мисля), но те НЕ - искаха да дам парите на ръка на сестрата при изписването! Е не ги дадох и няма да ти казвам от тук на татък какви проблеми си имах! Дори след 5 пъти ходене и буквално скандали, така и не си получих епикризата! Но минало заминало! Старая се да не мисля за това. Но не казвам, че всички в Шейново са такива аз попаднах на тях - 4 доктори! Не желая да казвам имената им! Не от страх,... просто не желая да си спомням дори! Имаше един невероятен доктор, но и при него нещата опираха до пари
И въпреки казаното и преживяното от мен - 100% съм на мнение, че българските лекари са по- добри! Обръщат много повече внимание и следят пациентите си! Просто трябва да намериш такъв! Дано някое от момичетата ти даде по-полезна информация!
Късмет и до писане от мен