0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Октомврийска надпревара за положителни тестчета :)
« Отговор #160 -: Октомври 15, 2011, 12:55:02 pm »
dida771 наистина много съвпадения:) :) :) Дано в края на месеца да имаш с какво да се похвалиш!Успех! :bighug:
« Отговор #161 -: Октомври 15, 2011, 12:57:43 pm »
Здравейте момичета и Ra40 :)

В началото на миналата седмица ходих на лекар, за да видим дали имам ову или нямам. Прегледа ме и ми каза, че според него този месец ову липсва и ми назначи да си направя хормонални изследвания. Цикълът ми трябваше да дойде вчера и аз днес хей така си направих едно тестче, което се оказа  :bfp: :)
Отивам да си пусна и един кръвен, че немога да повярвам.

Успех на всички
П.П. Как така доктора не е видял ову-то ?!?
Ели страхотна новина...честито миличка.
Аз само искам да попитам как стана тая прекрасна работа без  :heartbeat:

Честито и от мен
« Отговор #162 -: Октомври 15, 2011, 13:04:36 pm »
Благодаря ви, момичета :)

По отношение на сърчицата  :heartbeat:- явно настройката ми е била такава, че не са се виждали :) Незнам дали и сега се виждат :)
« Отговор #163 -: Октомври 15, 2011, 13:26:38 pm »
Благодаря ви, момичета :)

По отношение на сърчицата  :heartbeat:- явно настройката ми е била такава, че не са се виждали :) Незнам дали и сега се виждат :)

много,много сърчица...ех как си го изморила милото,но резултата е налице
Браво сладурче,много се радвам за вас :stroller: :sucky:
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #164 -: Октомври 15, 2011, 13:43:14 pm »
Elisun Честито и от мен :) Лека бременност и много успехи :) С толкова много  :heartbeat: е нямало как да не стане :)))
Месеца върви супер, продължавайте все така, пускам малко вирусчета за останалите момичета  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

« Отговор #165 -: Октомври 15, 2011, 13:44:19 pm »
 Добър ден момичета и Рачо :balk_64:.Денят е започнал добре както виждам. Браво Ели :bfp:. Тормоза  си е заслужавал :balk_56:...Тихичко честито и от мен,миличка. Чакаме да потвътдиш официално :crossfingers:. Приятен уйкенд на всички :bighug: :bighug: :bighug:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #166 -: Октомври 15, 2011, 13:53:23 pm »
Тази графика на Ели я дадох за пример на моя мъж, да види какво значи тормоз като го карам да правим всеки ден секс!  :D :D :DДа разбере, че си заслужава спорта в леглото! Усилията се възнаграждават :bfp1:  Тихичко честито!
« Отговор #167 -: Октомври 15, 2011, 16:56:02 pm »
Elisun Честито и от мен!
Леки и безпроблемни  :cloud9: и много да се пазиш!
« Отговор #168 -: Октомври 15, 2011, 16:59:54 pm »
И от мен честито! Дано имаш едни прекрасни :cloud9: и едно прекрасно пухкаво и здравичко бебче на финала! :goodluck:
« Отговор #169 -: Октомври 15, 2011, 17:48:21 pm »
Здравейте, момичета!!!
Съвсем нова съм тук и днес за първи път влизам във форума. С приятеля ми правим опити едва от 2 месеца и мноооого се надявам да не чакаме дълго :)
Стискам палци на всички и дано скоро щъркелчето ни посети  :goodluck:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #170 -: Октомври 15, 2011, 18:11:57 pm »
Здравейте, момичета!!!
Съвсем нова съм тук и днес за първи път влизам във форума. С приятеля ми правим опити едва от 2 месеца и мноооого се надявам да не чакаме дълго :)
Стискам палци на всички и дано скоро щъркелчето ни посети  :goodluck:
:welcome3:Дано не се задържаш дълго време при бебеправещите!Много късмет и скоро да видиш  :bfp1:
« Отговор #171 -: Октомври 15, 2011, 19:14:29 pm »
Здравейте, момичета !

На днешния ми преглед ми казаха, че вероятно имам полип в матката.На него вероятно се дължи лекото кървене последните 2-3 седмици.Бях се подготвила и носех всичките ни изследвания.Доктора ги погледна и според него с тези резултати сме за ИКСИ.По нормален начин няма как да стане.Имаме всички документи, с изключение на уролог че сме за инвитро.Прегледах досиетата на докторите в сайта на клиниката и избрах д-р Таня Тимева.Надявам като дойде момента, да ни одобрят и бързо да ни дойде реда, както и разбира се опита да е успешен.Искаше ми се да бяхме стигнали до този момент да подадем документи още миналата година и вече да ни идва реда...

Честито на виделите 2 чертички и успех до края... :D
« Последна редакция: Октомври 15, 2011, 19:16:13 pm от Златен дъжд »

*
« Отговор #172 -: Октомври 15, 2011, 19:14:41 pm »
Честито Ели и от мен!!Леки оставащи месеци и на финала едно /две/ :D прекрасно и пухкаво бебо!! :bighug:
*
« Отговор #173 -: Октомври 15, 2011, 19:31:49 pm »
Хе,хе,Елеее,браво!!! Чакам с нетърпение и кръвния да потвърди ,че ще си мама!!! :lol: това си е чудо,момичета!! това трябва да се случи на всички ни!! :D :D
п.п. абе,не ни тормозите ,споко,ама си е затормозяващо,все пак!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #174 -: Октомври 15, 2011, 20:48:30 pm »
Честито и от мен Ели, леко бременеене ти пожелавам
*
« Отговор #175 -: Октомври 16, 2011, 00:28:33 am »
Привет на всички  :)
Аз не съм се вясвала тук от доста време и днес като влязох направо ахнах  :lol: Много  :bfp: много нещо! Браво момичета, страхотно раздвижване в темичката :lol:
Ето и малко от нашите двойни вирусчета, дано ви прихванат до една!!!  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Рачо, ако не е неудобно да попитам... Защо опитвате през месец, а не всеки месец?  :oops:

« Отговор #176 -: Октомври 16, 2011, 13:09:04 pm »
Ааааааа така не може!До сега се оправдавахте с хубавото време!А сега в този студ -какво ще е оправданието,че ви няма!
Нито закуска, нито кафенце - ужасттттт !!!!!!
Хайде поне обяд да има, че умрях от глад  :hungry: :hungry: :hungry: :hungry: :hungry:

Дано поне се занимавате с нещо важно -  :heartbeat: :bed:
Лек ден!
« Отговор #177 -: Октомври 16, 2011, 13:18:28 pm »
sismondi, благодаря за обяда  :hungry:
Днес за съжаление дойде лелката  :witch:  :(
При нас заваля вече и първия сняг  :stuuud:
Лек и ползотворен ден!

*
« Отговор #178 -: Октомври 16, 2011, 14:32:57 pm »
Хе хе,дойде времето на питателните "вълчи закуски",та макар и за обяд!!! :lol: :lol:да благодарим на Сис за добрата грижа. В този студ  и сняг/както се разбра/ има ли нещо по -хубаво от чаша червено вино??? :wink:
Гальонди,не че не опитваме ,ама за така му викам! Смисъл,"ненаблягаме"!!! :lol: :lol:
Ами така се случи,просто сме с една тръба,от около година вече!! Позната история,предполагам!!
Стойте си по къщите на топло! До мъжете си!
Е,не че аз още в 5.30 ч не хукнах за риба и още в 9ч.си бях у дома мокър до кости! Тъпа работа,че и без риба! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #179 -: Октомври 16, 2011, 14:39:45 pm »
Благодаря ти Sismondi за питателния обяд :)

И да ви кажа резултата ми от чхг е 182 :)

Желая ви ден изпълнен само и единствено с положителни емоции  :)  и :bfp: