0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Октомврийска надпревара за положителни тестчета :)
« Отговор #140 -: Октомври 13, 2011, 10:44:45 am »
Здравейте на всички. С малко закъснение честити  :bfp: чертички на Жоли и Яна. Лека и безпроблемна бременност и на двете пожелавам и много хубави бебчета накрая. :babbycarrage: :babbycarrage:
А покрай тези прекрасни закуски направо ме гони вълчи апетит.

Много се радвам за всички. Очаквам още повече положителни резултати до края на месеца.
Честно да ви кажа така ме мързи че вече не ме свърта и на работа.
Усмихнат ден на всички пожелавам  :)
« Отговор #141 -: Октомври 13, 2011, 14:41:49 pm »
Леле Титко прекрасна тортичка ммммм :balk_103:
« Отговор #142 -: Октомври 13, 2011, 18:44:43 pm »
Здравейте, момичета !

Доста отдавна не бях ви писала.Днес направихме втора спермограма на мъжа ми, този път в Клиника "Щерев".Очаквахме да е поне като предишната или дори по-добра (след 2 операции - варикоцеле и киста).Но не - резултатите са много лоши - има само единични акинетични сперматозоиди.Вероятна некроспермия..Във всички полета за брой на сперматозоидите имаше черти, тоест, че няма такива.Другите данни - 3.9мл, вискозитет - 0, pH - 9, левкоцити - не.Препоръчаха ни да изчакаме поне 7 или 10 дни въздържание и да повторим спермограмата.
Мислим вече, да се обърнем към фонда и чрез тази клиника да подадем документи, че след като проверих до края на този месец се викат номера, които са подали документи през Ноември 2010г.Та явно ще се наложи около 1 година да чакаме.Виждам, че вече няма какво друго да се направи.И с тези ми проблеми с TSH при мен, очевидно никога няма да стане по нормален начин.Освен това имам и друг въпрос - в Събота съм на преглед (във връзка с инициативата за безплатни прегледи на Зачатие и Щерев), та и аз бях една от късметлийките.Въпроса ми е да подам ли документи още тази седмица или да изчакам да мине прегледа.И може ли това подаване на документи да стане в рамките на 1 ден.Ще чакам да ме посъветвате как е най-правилно да постъпя.

Ето го и в табличен вид:

Възраст - 36 години
Дни на въздържание …..3,5
Втечняване…. празно поле (˂ 60 мин.)
Обем ….3.8 (2-6 мл.)
Вискозитет…. 0 …(0,1,2,3)
Ph….  9 …. (7,2-7,8)
Желатинови конгломерати….– не….
Цвят. прозрачен
Мирис. – б.о. ….
Аглутинати…. не ……. Тип.
Незрели кл. от сперматогенезата ……..
Левкоцити хоризонтална черта (3-5/поле)
Други..
Обща концентр-я на сперм.  хоризонтална черта (20x106  /мл)
Нормокин. Сперматозоиди (А+Б)  хоризонтална черта (˃ 50%)
А) бързи линеарни постъпателни движения….  хоризонтална черта
Б) бавни (ЛПД)  хоризонтална черта
В) хипокинетични хоризонтална черта
Г) акинетични  хоризонтална черта

Заключение: Наблюдават се единични акинетични сперматозоиди на цялото предметно стъкло.Вероятна NECROSPERMIA.
« Последна редакция: Октомври 13, 2011, 20:36:46 pm от Златен дъжд »

« Отговор #143 -: Октомври 13, 2011, 20:09:52 pm »
Златен дъжд, съжалявам за резултата. Аз нямам опит с подаване на документи за ин-витро, затова защо не попиташ в темата за АРТ:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=35459.0

Успех ти желая  :crossfingers:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #144 -: Октомври 14, 2011, 05:22:48 am »
Добро утро момичета и Рачо!
Хайде на масата-днес аз ви спретнах закуската.

Лек,спокоен и късметлийски ден на всички!

« Отговор #145 -: Октомври 14, 2011, 08:46:02 am »
Закуската е супер. Както ме гони вълчи апетит напоследък, мммммм. Лек ден на всички и дано слънцето се задържи по-дълго.

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #146 -: Октомври 14, 2011, 08:51:31 am »
Дано всички този месец имаме положителни тестчета! След година четене във форума и аз се реших да пиша и споделя мечтата си!Дано всички мечтаещи за дете имаме този късмет!
*
« Отговор #147 -: Октомври 14, 2011, 09:12:29 am »
Добро утро!!!
М..,че хубава закуска ни е приготвила Мария.

Лек и спорен последен работен ден за седмецата!! :D
« Отговор #148 -: Октомври 14, 2011, 10:33:45 am »
Здравейте отдавна не съм писала.Този месец се постарахме повече и с тестове за овулация,само БТ не съм мерила още ама си мисля,че няма да се справя...Сега от 3 дни ме боли кръста и вечер ми се гади,но подозирам,че повече си въобразявам от толкова много четене на симптоми и силното ми желание да е така (пък и е много рано за симптоми):( Ще се наложи да почакам чак до 22-23 поне за да разбера.Хайде,че дълго стана.Успех на всички  :bfp:  :goodluck: :bighug:
« Отговор #149 -: Октомври 14, 2011, 10:57:18 am »
Този месец се постарахме повече и с тестове за овулация,само БТ не съм мерила още ама си мисля,че няма да се справя... Ще се наложи да почакам чак до 22-23 поне за да разбера.Успех на всички  :bfp:  :goodluck: :bighug:
  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 Късмет и успех и на теб мила.И не се отчайвай и да си мислиш,че няма да се справиш.Хайде сега,хубав и усмихнат ден на всички  :D
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #150 -: Октомври 14, 2011, 13:52:12 pm »
Мария постарала си се както винаги
Успех момичета
*

dida771

• 1165
« Отговор #151 -: Октомври 14, 2011, 20:45:48 pm »
Здравейте отдавна не съм писала.Този месец се постарахме повече и с тестове за овулация,само БТ не съм мерила още ама си мисля,че няма да се справя...Сега от 3 дни ме боли кръста и вечер ми се гади,но подозирам,че повече си въобразявам от толкова много четене на симптоми и силното ми желание да е така (пък и е много рано за симптоми):( Ще се наложи да почакам чак до 22-23 поне за да разбера.Хайде,че дълго стана.Успех на всички  :bfp:  :goodluck: :bighug:
Успех и на теб! :bighug: Заедно ще се тресем до 22-23! Как само ни съвпадат циклите :wink: Дано имаме късмет и двете тоя месец :ask:
« Последна редакция: Октомври 14, 2011, 20:47:22 pm от dida771 »
« Отговор #152 -: Октомври 14, 2011, 21:34:04 pm »
Здравейте отдавна не съм писала.Този месец се постарахме повече и с тестове за овулация,само БТ не съм мерила още ама си мисля,че няма да се справя...Сега от 3 дни ме боли кръста и вечер ми се гади,но подозирам,че повече си въобразявам от толкова много четене на симптоми и силното ми желание да е така (пък и е много рано за симптоми):( Ще се наложи да почакам чак до 22-23 поне за да разбера.Хайде,че дълго стана.Успех на всички  :bfp:  :goodluck: :bighug:
Успех и на теб! :bighug: Заедно ще се тресем до 22-23! Как само ни съвпадат циклите :wink: Дано имаме късмет и двете тоя месец :ask:
Късмет и на двечките! Ще ви стискам палци, ама много :crossfingers: :crossfingers:  :crossfingers:
« Отговор #153 -: Октомври 15, 2011, 11:14:35 am »
Лелееее колко сте поспаливи!
А аз се надявах на закуска.......
Заповядайте от мен и да си почивате!
*

dida771

• 1165
« Отговор #154 -: Октомври 15, 2011, 11:24:45 am »
Много си миличка! Благодаря! И ти много да си почиваш и само :bed: :biglove:
« Отговор #155 -: Октомври 15, 2011, 11:39:24 am »
Здравейте момичета и Ra40 :)

В началото на миналата седмица ходих на лекар, за да видим дали имам ову или нямам. Прегледа ме и ми каза, че според него този месец ову липсва и ми назначи да си направя хормонални изследвания. Цикълът ми трябваше да дойде вчера и аз днес хей така си направих едно тестче, което се оказа  :bfp: :)
Отивам да си пусна и един кръвен, че немога да повярвам.

Успех на всички
П.П. Как така доктора не е видял ову-то ?!?
« Отговор #156 -: Октомври 15, 2011, 11:42:59 am »
Благодаря ви момичета,дано всички този месец имаме успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Аз снощи даже го сънувах и не едно,а две бебета :cheerleader: :roll: колко ме е страх да не се разочаровам пак...:(
*
« Отговор #157 -: Октомври 15, 2011, 12:09:50 pm »
Ели страхотна новина, стискам палци, ще бъдеш прекрасна мама.
Айде момичета ловния сезон е в разгара си. Една по една , ще се отпишем от тази тема.

Целуффффки и стискам палци силно!
« Отговор #158 -: Октомври 15, 2011, 12:14:41 pm »
Здравейте момичета и Ra40 :)

В началото на миналата седмица ходих на лекар, за да видим дали имам ову или нямам. Прегледа ме и ми каза, че според него този месец ову липсва и ми назначи да си направя хормонални изследвания. Цикълът ми трябваше да дойде вчера и аз днес хей така си направих едно тестче, което се оказа  :bfp: :)
Отивам да си пусна и един кръвен, че немога да повярвам.

Успех на всички
П.П. Как така доктора не е видял ову-то ?!?
Ели страхотна новина...честито миличка.
Аз само искам да попитам как стана тая прекрасна работа без  :heartbeat:
Николай е на 2г.4м.5д.
*

dida771

• 1165
« Отговор #159 -: Октомври 15, 2011, 12:38:30 pm »
Благодаря ви момичета,дано всички този месец имаме успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Аз снощи даже го сънувах и не едно,а две бебета :cheerleader: :roll: колко ме е страх да не се разочаровам пак...:(
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Дано!И мен ме е страх,и аз 2 дни подред сънувам бебета-много станаха съвпаденията ни май май!Дано е на късмет.

Нека всички да видим +++++тестчета! Моля ти се Боже!