Лелелеееее какво начало на темата....
Здравейте и от мен момичета и
Рачо.
Фови честит рожден ден с малко закъснение мила. Да си жива и здрава и дано този месец получиш най-желаният подарък.
Кайли честити чертички, лека и безпроблемна бременност ти желая.
Бебееееееееееее, на такъв прекрасен, искрен, добър истински човек като теб трябва да се случват само хубави неща и сиииилно се моля този път вече всичко да е наред.Прегръщам те силно и вярвам, вярвай и ти
Марийче, толкова си мила, благодаря че ме мислиш и ... ето ме да се отчета. Имам си две проходими тръби
Както казва
Дракончето - красива и от вътре
Драконче, честит хубав резултат и на теб! Относно бебеправенето след ЦС, понеже и аз четох темата и там пишеше какви ли не глупости попитах в клиниката и там ми казаха точно както са ти отговорили тук - така че ловуваааааай и дано хванете яйчицето
% -а на спонтанните забременявания е много по-висок след ЦС. В тази връзка и ние ще се съсредоточим в лова.
Петенце, може ли да ме клюфнеш в "ловуващи" ?
В събота отново съм при Д-р Персенска, да видим резултатите от спермограмата и до къде е стигнало моето до понеделник 12мм-во фоликулче. Някак си си мисля, че може то да е късметлийското ми- дано да е така. Малко дълго стана затова изчезвам и до скоро.
П.П Този месец ще е суперски да знаете