0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Октомврийска надпревара за положителни тестчета :)
« Отговор #220 -: Октомври 20, 2011, 14:09:03 pm »
Момичета вярвайте, на всеки двор изгрява слънце, дано милички успеете всички по-скоро
« Отговор #221 -: Октомври 20, 2011, 15:43:58 pm »

Аз ще стягам багажа-снощи бихме прегнила,утре в 10.00 е инсеминацията-дано да ни е последна.

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #222 -: Октомври 20, 2011, 16:56:36 pm »
Стискам палци момичета, maria_81  osi_9
« Отговор #223 -: Октомври 20, 2011, 20:30:15 pm »
Момичета, ние няма да подаваме документи.Мъжа ми не знам защо реши, че не иска да имаме дете чрез ин-витро.Според него щяло да стане по нормален начин.Като видя по-висок резултат на спермограмата и се промени.Според него е нормален, нямало защо да подаваме документи.Даже взе да ми обещава, че за Нова година ще направим една инсеминация.Това е засега.Нищо не мога да направя повече.Не знам какво му стана, че така се обърна на 180 градуса...

Към Мария_81 и Катрин_сл - Моля ви ако искате тук или на лични да ми кажете горе долу каква е сумата за една инсеминация, освен обявената в ценоразписите на клиниките.Например в клиника София на д-р Владимиров е обявена цена 340 лв.Колко още отгоре се дава.Да сме подготвени и да знам горе долу колко да приготвим.Пък дано като за нова година да е успешна...

Днес отделно бях на гинеколог във ВМА за второ мнение относно кървенето.Оказа се, че имам киста 3.2 см на десен яйчник.(O.D. - 32 mm).Доктора ми предписа Фемоден по 2 таблетки на ден за 10 дни и след като ми дойде и свърши, след 3-4 чисти дни да отида при него отново.Дано вече спре това кървене, че ми писна само да се тормозя от него...
« Последна редакция: Октомври 20, 2011, 21:02:05 pm от Златен дъжд »

« Отговор #224 -: Октомври 20, 2011, 20:53:59 pm »
Миличка, дано мъжът ти да има право, от сърце ви го желая :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #225 -: Октомври 21, 2011, 06:27:33 am »
Добро утро на всички!!!
Хубав петък!! :D
« Отговор #226 -: Октомври 21, 2011, 07:21:04 am »
Добро утро и вълшебен ден желая на всички  :)

Maria_81  УСПЕХ, мила стискаме палци, вярвай!  и скоро да ни зарадваш!

Златен дъжд дано мъжът ти да има право! Искоро да ни се похвалиш!

Слушах, че на 11.11.11г. е ден с много силна енергия :) и затова човек ако си повтаря желанията, които има през целия ден - то има много голяма вероятност да се сбъднат! :) Така че момичета и Ra40 сядайте да си пишете желанията, че 11.11.11г. идва :)

Хубав ден от мен
« Отговор #227 -: Октомври 21, 2011, 10:36:19 am »
Златен дъжд....Нищо не мога да направя повече.Не знам какво му стана, че така се обърна на 180 градуса...
напълно те разбирам миличка,дори понякога ми се струва,че се борим за различни неща(с милото).Ама толкова го обичам,че съм много податлива на манипулациите му :(аз съм се натъпкала с хормони и яйчниците ми ще се пръснат...а той бил изморен
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #228 -: Октомври 21, 2011, 10:51:42 am »
Добро утро ,

Мерси за закуската TITKO
Златен дъжд дано това решение на мъжът ти да е за късмет и всичко да се получи в най-скоро време :)  
Elisun
мерси, че сподели за този ден, имам само едно желание след този аборт, да ми дойде лелката и всиччко да е добре с изследванията за да започна скоро пак с бебеправенето.
« Последна редакция: Октомври 21, 2011, 10:56:54 am от mimasbg »
« Отговор #229 -: Октомври 21, 2011, 21:20:40 pm »
Лека вечер на всички
*
« Отговор #230 -: Октомври 22, 2011, 12:19:51 pm »
Здравейте момичета и момчета  :D
Златен дъжд, дано с инсеминация станат нещата, иначе много се радвам че резултата е по-хубав, дано всичко се нареди  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Мария 81 стиснала съм силно палците това да ви е последното инсе  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Елисън добре си е ЧХГ, бъди спокойна
Лионка колко остана миличка  :P :crossfingers:
Йоли ще ти дърпам ушите къде пак изчезна и отчет не даде за спермограмата, какво следва от тук нататък.... :wink: чакам новинки
Хайде вече 100% сини вирусчета, моя док. предния път недовидял  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Да си кажа и аз за нас, добре сме вече док. ми спря хапчетата, защото вече нямам контракции, определено се чувствам по-добре. Това е засега целувки на всички и УСПЕХ!!!
« Отговор #231 -: Октомври 22, 2011, 13:59:00 pm »
Еми милички щом няма зякуска поне за обяд да си хапнем!Какво ще кажете?

Приятен уикенд на всички!
« Отговор #232 -: Октомври 22, 2011, 14:01:47 pm »
Здравейте
Женя чакам вече всеки момент, ти как си, дано е лека бременността ти
Лек ден на всички
« Отговор #233 -: Октомври 22, 2011, 18:04:38 pm »
Ще опитаме, като съберем достатъчно пари.Пък аз моя успях да го убедя за документите.Само дано да го вземем документа.Ще ходим другата седмица до клиниката.После, като подадем документите вече е лесно.Ще чакаме и така.
Пък не пречи през това време да си опитваме и по други начини. :balk_602:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #234 -: Октомври 22, 2011, 18:20:14 pm »
Лиони, леко раждане ти пожелавам щом остава малко. Ще чакаме добрата вест :D.
Златен дъжд, знаех си, че ще успееш :wink:! Друго си е като имате нещо сигурно, на което да разчитате. А през това време ще си продължавате с опитите. Пожелавам ти успех!
*
« Отговор #235 -: Октомври 22, 2011, 20:19:45 pm »
Страхотен обяд ни е спретнала отново Сиси.Е  аз се включвам за вечера ,но нищо.
Лионлеко раждане!
 :D
« Отговор #236 -: Октомври 23, 2011, 10:25:18 am »
Добро утро милички!
Заповядайте на закуска,че да имате сили да гласувате днес.Защото вече е крйно време да изразим мнението си ,а не да позволяваме на накой друг да взима решения вместо нас!

Приятен ден!
« Отговор #237 -: Октомври 23, 2011, 10:33:31 am »
Уауууу благодаря-точно от това имах нужда! :youwoman:
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #238 -: Октомври 23, 2011, 10:38:51 am »
Добро утро момичета!!Сис,отново си се отчела с отлична закуска.
Забелязвам,че тук момичетата започват да влизат все по-рядко.Между другото да вземем да си направим отново тема "КОЛЕДНИ ЖЕЛАНИЯ"-какво ще кажете?!

Лек ден и да гласувате!!! :D
« Отговор #239 -: Октомври 23, 2011, 11:06:23 am »
Влизаме,влизаме -поне аз влизам но напоследък съм от проверяващите само... :lol:
Николай е на 2г.4м.5д.