Здравейте момичета,
За първи път пиша в тази тема,но ви чета редовно.Накратко за мен- имам 3опита ин витро,от които втория за малко беше с + резултат.И сега след третия неуспешен реших докато решим как да продължим с борбата за детенце ,за да не се измъчвам ,че нищо не правя да си следя стриктно овулацията, да си записвам всички данни в овулационния календар и да действаме в подходящите дни,пък....знае ли човек какво му е отредил този горе:)Цикъла по принцип ми е 23-24 дни,като последните два ми бяха на 21 ден и на 25ден.Последната менструация ми беше на 30.06 , днес мие вече 30ден и цикъл няма.От 10 дни имам всякакви симптоми-пробождане в яйчниците(предимно десния),тежест ниско долу,главоболие,подуване на корема,газове,чувствителност на гърдите-основно зърната и ги чувствам натежали,умора и сънливоат,събуждане през ноща и рано сутрин за пишкане ,понякога леко гадене и заради всичко това вчера реших да си направя един кръвен тест,но според него няма бременност- резултата 0.1.И се чудя какво всъщност се случва- на мен никога не ми е закъснявало толкова,освен в месеца след процедура.Вие какво мислите,някой да има идея?