0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #980 -: Юли 24, 2012, 14:45:57 pm »
Благодаря за подкрепата и помощта.
На изследването само пише: пред менопауза:под 1; пост менопауза: под 7; мъже:под 2
Обадих се по телефона и ми обясниха, че засега е положителен теста, но е много рано (около 3 седмица) и казаха да отида отново след две седмици. Преди това нямало смисъл.
Вие ми казвате да отида след два дни. Как да постъпя
По това което аз знам кръвния тест се повтаря за да се види дали се удвояват стойностите.А е рано за да се види каквото и да било на УЗ.След две седмици, ако всичко е нормално би трябвало(мисля аз) да се види околоплодно сакче.
Според мен резултата е положителен и стискам палци да е такъв за цели 9 месеца :wink:

« Отговор #981 -: Юли 24, 2012, 15:08:53 pm »
МОмичетааааааааааааааа сега си направих едно тестче най обикновено от 1,80 :) И на първо четене резултата беше "-", но сега като го поглеждам, има съвсем бледа бледа втора чертичкаааааааааааааааа. Единственото което ме притеснява е че излезна 30тина мин след указаното време, ама пък си е там. Остава ми да се моля и утре сутрин пак да си пусна с първа урина...  Според вас дали е възможно или е някоя изпарителна чертаааааааа :((((((?????? :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #982 -: Юли 24, 2012, 15:15:12 pm »
МОмичетааааааааааааааа сега си направих едно тестче най обикновено от 1,80 :) И на първо четене резултата беше "-", но сега като го поглеждам, има съвсем бледа бледа втора чертичкаааааааааааааааа. Единственото което ме притеснява е че излезна 30тина мин след указаното време, ама пък си е там. Остава ми да се моля и утре сутрин пак да си пусна с първа урина...  Според вас дали е възможно или е някоя изпарителна чертаааааааа :((((((?????? :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

По принцип след 30 мин не е актуален резултата. Ако до 10 мин не излезне 2 черта значи е отрицателен.
« Отговор #983 -: Юли 24, 2012, 16:08:42 pm »
Уф, сигурно вече не искате да ме слушате, но аз днес пак прокървих-2-3 капки кафеникава течност. Имам слаби бодежи в яйчниците и кръста. Това ме притеснява. не е ли рано да търся лекар.
Нещо не се усещам много еуфорично като други, които имат +. По-скоро доста  притеснена и незнаеща.
*
« Отговор #984 -: Юли 24, 2012, 16:36:47 pm »
Уф, сигурно вече не искате да ме слушате, но аз днес пак прокървих-2-3 капки кафеникава течност. Имам слаби бодежи в яйчниците и кръста. Това ме притеснява. не е ли рано да търся лекар.
Нещо не се усещам много еуфорично като други, които имат +. По-скоро доста  притеснена и незнаеща.
Не е рано, звънни бързо на гинеколога ти и му кажи, че имаш положителен кръвен тест и че имаш зацапване. Бодежите са абсолютно нормални, живот и здраве ще ги имаш до към 7г.с-8г.с  :wink: 

lozenec_girl Дано е станало, стискам палци  :ywoohoo:

« Отговор #985 -: Юли 24, 2012, 18:24:25 pm »
Амммиии, относно теста за бременност. Докторите са ми казвали, че до 10 минути се отчита резултата, то го има и на упътването. Лично аз ползвам от онези американските, скъпички тестове с рекламата за това, че:"Теста е валиден, а Жоро е невинен"... И все пак е желателно да го направиш сутрин с първата урина, но видиш ли резултат в рамките на 10 минути, показващ това -  :bfn: , то значи че наистина е отрицателен, по скоро можеш да се съмняваш за положителен тест, който в пак в рамките на 10 минути отчете резултат  :bfp: , е желателно да се ходи на лекар. Един съвет от мен. Утре сутрин си направи още един тест и виж какво е положението, за да си на 100% сигурна. Но отчитай само 10 минути, каквото покаже това е, ако се съмняваш направи си консултация с доки. И все пак тайничко стискам палци за положителен тест!!! :bighug:
*
« Отговор #986 -: Юли 24, 2012, 18:43:12 pm »
Здравейте момичета! :)
Да се отчета - на прегледа в събота се видя околплоден сак в матката, имам си и снимчица на точицата :). Но е още рано и АГ ме вика след две седмици, за да се установи дали има ембрион и сърдечна дейност или е кухо яйце... и така, остава да чакам и да се моля всичко да е ок.
Стискам палци на всички очакващи така желаните  :bfp:
 :bighug:
« Отговор #987 -: Юли 24, 2012, 19:49:58 pm »
Стискам палциии!!!
« Отговор #988 -: Юли 25, 2012, 01:22:35 am »
Здравейте момичета,аз съм нова тук и се казвам Мария:)С мъжът ми се опитваме да забременея от 2г(но всичко го оставяхме на любовта и случайността ако мога така да се изразя),но вече от няколко месеца сериозно започнах да си следя овулацията,до преди този месец и по точно до преди 2-3 дена когато ми свърши овулацията или съм нямала О или не съм я измервала правилно,но този месец имах силно изразена ЦС и всичко свързано с Ову-то ми.Решихме,че най-накрая и нас ни е дошъл късмета и започнахме да работим за бебчо както пише в "дебелите книги"с тази разлика,че там пише,че опитите започват да се правят още първия ден след като ти отчете теста положителен,а ние започнахме от следващия,защото сестра му на мъжа ми така ми каза,че е забременяла.Иначе всичко останало,че трябва да се прави всеки ден в продължение на 3 дена и да се почине 1 ден и после пак за "последно" на 5-я ден си го направихме с тази разлика,че както казах пропуснахме 1-я ден от положителния тест.Имах 3 дена положителен Ову тест,а след това последните 2 теста бяха с бледа втора чертичка което според мен означава,че или ми е свършила овулацията или е на път да свърши.3 дена след това т.е на 23,07.2012г започна едно неприятно чувство което ме кара вечно да пишкам все едно някой постоянно ме натиска по пикочния мехур и аз го дължа на това,че през тези 10 дена през които си правих тестовете не трябваше да пишкам 4 часа преди самия тест за да отчете правилен резултат или като гледам какви са ми симптомите може и да е цистит:((вчера обаче забелязах,че започна на ми тече прозрачно леееееееко кафеникаво течение(което не е нормално за мен защото да,наближава да ми идва на 30,07,но обикновенно е по засилено и тъмно кафяво)та се питах възможно ли е толкова рано след опитите да се появят някакжи симптоми на бременност и ако си измеря БТ и е над 37 градуса ще ми отчете бременност или е прекалено рано и трябва да изчакам.

П.С:Съжалявам за дългото писмо,но исках да се запознаете с проблема ми:)Ще се постарая от тук нататък да съм по кратка и същевременно изчерпателна:)))
« Отговор #989 -: Юли 25, 2012, 07:48:56 am »
Ако до сега си мерила БТ,  а сега тя се е повишила  с 4-5 единици имаш право да се съмняваш за бременност, но ако не си мерила БТ , няма как да знаеш, защото тя може и по принцип да ти е 37... Изчакай още някой ден и си пусни кръвен или направи чувствителен уринен тест. По принцип може от самото начало да имаш симптоми , така че не се отчайвай
Късмет и  стискам палци
« Отговор #990 -: Юли 25, 2012, 11:12:54 am »
Благодаря много:)Тази сутрин си измерих БТ и е 36,7 дали не е малко рано да отчете ако съм бременна защото  днеска е 7-я ден след положителния резултат на Овулационния тест или би трябвало да покаже ако съм още от сега?

Благодаря предварително:)
*
« Отговор #991 -: Юли 25, 2012, 11:21:48 am »
Много е рано 7 ден след О. Повечето тестове показват резултат ден-два преди предполагаемия ден на новия МЦ, но и това не е 100% сигурно. Най-сигурен метод е кръвен тест, но се прави най-рано 10 дена след О.
Пожелавам ти успех.

« Отговор #992 -: Юли 25, 2012, 11:36:49 am »
Да да,знам,че е рано за тест и даже в мноооооого редки случай се е получавало 1-2 дена преди определената дата за МЦ да ти отчете положителен резултат,аз питах дали е рано да ми покаже БТ да е над 37 градуса ако съм на 7-я ден от положителния тест:)
*
« Отговор #993 -: Юли 25, 2012, 12:41:23 pm »
Напълно е нормално. Погледни в тази тема и можеш да се ориентираш по вече бременни графики.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=9986.0

*

tonsi

• **
  • 101
  • Добре , че я има нея "НАДЕЖДАТА"
« Отговор #994 -: Юли 25, 2012, 12:51:10 pm »
Здравейте момичета! :)
Да се отчета - на прегледа в събота се видя околплоден сак в матката, имам си и снимчица на точицата :). Но е още рано и АГ ме вика след две седмици, за да се установи дали има ембрион и сърдечна дейност или е кухо яйце... и така, остава да чакам и да се моля всичко да е ок.
Стискам палци на всички очакващи така желаните  :bfp:
 :bighug:
всичко ще е наред само трябва да си спокойна :)
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #995 -: Юли 25, 2012, 12:52:37 pm »
Да да,знам,че е рано за тест и даже в мноооооого редки случай се е получавало 1-2 дена преди определената дата за МЦ да ти отчете положителен резултат,аз питах дали е рано да ми покаже БТ да е над 37 градуса ако съм на 7-я ден от положителния тест:)
нормално е бт да е над 37 докато не ти дойде мц на мен миналия месец в деня на мц ми спадна и бт
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #996 -: Юли 25, 2012, 12:55:06 pm »
Благодаря много:)Тази сутрин си измерих БТ и е 36,7 дали не е малко рано да отчете ако съм бременна защото  днеска е 7-я ден след положителния резултат на Овулационния тест или би трябвало да покаже ако съм още от сега?

Благодаря предварително:)
Рано е още по добре изчакай закъснение или пусни кръвен 10 дни след ов
« Отговор #997 -: Юли 25, 2012, 13:33:42 pm »
Опитвам се да съм спокойна,но искам по скоро да разбера за какво става дума(знаете как е):)Има време още докато ми дойде очаквам го към 30,07,а по принцип никога не ми идва точно на датата или да ми закъснява,винаги ми идва 7 дена или повече по рано от датата и сега след като останаха 5 дена до тогава,започвам да си мисля и надъхвам,че може да има нещо въпреки,че е рано:)Стискайте палци да има нещо все пак :)
« Последна редакция: Юли 25, 2012, 13:59:49 pm от kasmetliika »
« Отговор #998 -: Юли 25, 2012, 14:27:42 pm »
Сега се сетих,че не съм допълнила и попитала нещо в предишния си пост за базалната температура.Тази сутрин както вече казах си я мерих и беше 36,7,но съм си легнала снощи в 04:00ч(така де тази сутрин)и се събудих в 07:00ч сама(не ми се спеше повече и се чувствам бодра и до сега,а не е нормално за мен аз ако не спя по 8-9 часа все едно не съм лягала:))възможно ли е да не е отчела правилно заради това,че съм спала малко?
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #999 -: Юли 25, 2012, 14:37:55 pm »
с теб сме ,но според мен ако имаш спад на бт няма начин ,да не те обезкуражавам ,но нищо не се знае докато не дойде мц,а за бт трябва да си спала поне 3 часа, незнам вече и аз моята този месец е мн колеблива и се съмнявам че изобщо съм имала ов стискам палци за  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: