0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #960 -: Юли 20, 2012, 23:09:39 pm »
Добър вечер на всички!Току -що се регистрирах и съм нова тук.На 37 години сьм.При мен цикъла  е  на 26-28 дни.При мен всеки цикъл протича със подуване на корема 4-5 дни преди да ми дойде-без всякакви болки.Дьржи ме 7-8 дни.Никога не ме болят гьрдите.Понякога имам и менструална мигрена-това е всичко.Този месец ми се случват необичайни неща.Мензиса ми дойде на 01.07.2012С мъжа ми малко на майтап решихме да си правим второ бебе(имаме момче на 10 години)Правихме го на 13 юли-почти съм сигурна че тогава бях в овулация-познавам по цервикалната слуз.От 14 до19 бях със подут корем,газове,оригване,болки вкрьста , гьрба и яй4ниците.Болките намаляха,но газовете и оригването продьлжават.Пояави ми се странен метален вкус.Понякога ме обливат горещи вьлни,имам страхотен апетит и сутрин ми е много гадно на стомаха.С леко разстроистжо сьм от 14 до сега.Имам и супер обострен нюх.Едвам се удьржам да не си направя тест,но мисля,4е е още рано,но щестото ми 4увство ми казва,4е маи сьм бременна.Има ли някои с подобни симптоми?Ще се радвам да споделите с мен!
« Отговор #961 -: Юли 21, 2012, 08:13:02 am »
И чувствителен уринен тест да си вземеш още няма да отчете...най рано би ти отчел на 26/07 при цикъл 28 дни. Ако си пуснеш кръвен тест ще разбереш веднага... но симптомите ,които имаш, много напомнят на бременност чувала за момичета с абсолютно същите симптоми като твоите ,особено металния вкус е много съмнителен . Ако искаш прегледай тази тема http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=8168.0 и виж за мацки с твоите симптоми , можеш да им пишеш на лични и да обмените опит.Късмет
« Отговор #962 -: Юли 21, 2012, 09:17:34 am »
Много ти благодариа!
« Отговор #963 -: Юли 22, 2012, 18:43:49 pm »
Ехо здравейте мацки:) При мен е голямото чакане. Днес в деня, който трябваше да ми дойде по моя си календар направих един тест престо, който се оказа отрицателен. Хм надявам се че е било рано тъй като овулацията ми беше късно сравнително този месец. Имам прерязващи болки в яхчниците чат пат, имах газове миналите дни днес е по-добре. Другото странно нещо е че имам кървави корички в носа от два три дни и обилно изпотяване ( реших дмес слвдобвд да си премеря базална температура, макар никога да не съм го правила следобед и беше 37,7 хмммммм... Странно ми се видя, но понеже този месец не черя темп сутрин не мога да преценя. Как мислите вие имам ли шанс?? :*

« Отговор #964 -: Юли 22, 2012, 19:11:56 pm »
Наистина не знам какво да ти кажа мила, ако беше бременна би трябвало теста да ти отчете вече, но пък наистина ову-то ти късничко... предполагам си знаеш , ако не издържаш да разбереш -кръвен тест, ако имаш търпение повторение след 2 дни  . Стискам ти всичките си палци   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:... дано се похвалиш скоро :cuddle:
« Отговор #965 -: Юли 22, 2012, 19:58:50 pm »
Ивелинка мерси за подкрепата. Успокоява ме от една страна къснаса овулация от друга че цикъла ми е по принцип 31 дни но последните месеци след абразиото (март месец) доста лавира от 29 до 32-3 дни така че да видим след ден два. Иначе мнения за самия престо имате ли?? Аз при неуспешната си бременнност установих наличие на такава с обикновен тест от тези към овулационните 5+1 и отчете. Сега взех престо?? Имате ли впечатления?

« Отговор #966 -: Юли 22, 2012, 21:43:46 pm »
Здравейте,
Днес ми е 36 ден от МЦ (средно ми е 31 дни, а иначе варира от 28 до 33).
Направих си тест и е отрицателен  :bfn1:  :balk_133:
Тестът е купуван преди около 2 години.
Ококоло 30-32 ден имах по-силни ПМС, но не ми дойде и сега нищо.
Пия едни чайове, които трябва да ми помогнат за менструалните болки. Може и от тях да ми се повлиява цикъла.
Така ми се искаш този път да имам две чертички.
Според вас имам ли някакъв шанс?
« Отговор #967 -: Юли 22, 2012, 22:03:10 pm »
47 Smiles, бих ти препоръчала да си купиш нов тест от аптеката. Изчакай още един-два дни и си направи пак тест. А може да си направиш и кръвен. Успех!

« Отговор #968 -: Юли 22, 2012, 22:19:52 pm »
Благодаря, Танита! Ако не ми дойде до 2 дни ще взема нов тест.
Надеждата умира трудно ...
« Отговор #969 -: Юли 23, 2012, 07:43:09 am »
... Сега взех престо?? Имате ли впечатления?
Само веднъж съм го ползвала от опаковката в която има 2 касети, първата излезе дефектна,а втората отчете - резултат, защото си беше такъв. По принцип него го дават да е по-чувствителен , пък и е с скъпичък и би трябвало да е хубав. Аз си мисля ,че най обикновените са най-точни, аз се засякох 2 дни преди закъснение с тест от 0,60 лв . Късмет !
« Отговор #970 -: Юли 23, 2012, 20:59:53 pm »
Имам нужда от съвет, моля. Трябва да ми дойде на 28-29. Днес на обяд прокървих, но не като менструация. Няма болки, няма симптоми. Като се прибрах след работа направих един тест ClearBlue, който показа едва забележима втора чертичка. Какво да правя? Моля да ми дадете съвет има ли ми нещо
« Отговор #971 -: Юли 24, 2012, 00:32:06 am »
Имам нужда от съвет, моля. Трябва да ми дойде на 28-29. Днес на обяд прокървих, но не като менструация. Няма болки, няма симптоми. Като се прибрах след работа направих един тест ClearBlue, който показа едва забележима втора чертичка. Какво да правя? Моля да ми дадете съвет има ли ми нещо
Според мен има огромни шансове, щом толкова рано се появява втора бледа черта, на твое място бих изчакала още няколко дни и бих повторила теста....,а и  зацапването по средата на цикъла е симптом при много бременни. Много палци ти стискам, дръж ни в течение какво се случва с теб  osi_9
« Отговор #972 -: Юли 24, 2012, 07:07:15 am »
За съжаление ми дойде  :balk_145:
Отлагаме за друг път звездния миг ...
На Afroditas и на всички очакващи стискам палци  :bighug:
« Отговор #973 -: Юли 24, 2012, 09:22:32 am »
Още снощи спря зацапването. Цяла нощ не успях да спя от някакво странно усещане в областта на яйчниците. Не е точно болка като при менструация, незная как да го опиша. като пробождане, придърпване, незная. Сутринта не ме стърпя и отидох да си пусна един ЧХГ. Голя мъка,Кръвното ми беше 90/55 и не могат да ми вземат кръв. Цялата ми ръка е синя от дженлатене да търсят поне малко кръвчица .. хахаха. Дано поне да си струваше. Ще ви пиша като излязат резултатите. Честно, много се надявам, но не смея вече, а и това зацапване много ме изплаши
*
« Отговор #974 -: Юли 24, 2012, 10:33:49 am »
Afroditas
Стискаме палци!

Какво стана с МАP87? Как мина прегледа в събота?
« Отговор #975 -: Юли 24, 2012, 12:23:16 pm »
Резултат от ЧХГ- 10,17
Моля ви какво означава????????????
« Отговор #976 -: Юли 24, 2012, 12:36:21 pm »
 Afroditas, дай референтни стойности на ЧХГ-то.
И споко за сега. :oops:
« Отговор #977 -: Юли 24, 2012, 12:41:27 pm »
какво означава референтни стойности? Много се извинявам за недоумението, а може да се каже дори неграмотност в тази насока.
В реултатът пише само 10,17 mlU/ml.
« Отговор #978 -: Юли 24, 2012, 13:04:11 pm »
Трябва на изследването да пише реф. стойности, над колко е положителен. Коя стойност на коя седмица отговаря и тн. Обикновенно над 5 mlU/ml. е положителен, но все пак зависи лабораторията с какви стойности работи и би трябвало да ги отбележи,за да се ориентира пациента. На пикливите тестове чувсвителноста е над 25mlU/ml и сега би ти отбелязало отрицателен. Повтори кръвния след 2 дни, ако се удвоява стойността значи всичко е ОК. СТИСКАМ ПАЛЦИ :balk_103:
« Отговор #979 -: Юли 24, 2012, 13:36:21 pm »
Благодаря за подкрепата и помощта.
На изследването само пише: пред менопауза:под 1; пост менопауза: под 7; мъже:под 2
Обадих се по телефона и ми обясниха, че засега е положителен теста, но е много рано (около 3 седмица) и казаха да отида отново след две седмици. Преди това нямало смисъл.
Вие ми казвате да отида след два дни. Как да постъпя