Добър вечер на всички!Току -що се регистрирах и съм нова тук.На 37 години сьм.При мен цикъла е на 26-28 дни.При мен всеки цикъл протича със подуване на корема 4-5 дни преди да ми дойде-без всякакви болки.Дьржи ме 7-8 дни.Никога не ме болят гьрдите.Понякога имам и менструална мигрена-това е всичко.Този месец ми се случват необичайни неща.Мензиса ми дойде на 01.07.2012С мъжа ми малко на майтап решихме да си правим второ бебе(имаме момче на 10 години)Правихме го на 13 юли-почти съм сигурна че тогава бях в овулация-познавам по цервикалната слуз.От 14 до19 бях със подут корем,газове,оригване,болки вкрьста , гьрба и яй4ниците.Болките намаляха,но газовете и оригването продьлжават.Пояави ми се странен метален вкус.Понякога ме обливат горещи вьлни,имам страхотен апетит и сутрин ми е много гадно на стомаха.С леко разстроистжо сьм от 14 до сега.Имам и супер обострен нюх.Едвам се удьржам да не си направя тест,но мисля,4е е още рано,но щестото ми 4увство ми казва,4е маи сьм бременна.Има ли някои с подобни симптоми?Ще се радвам да споделите с мен!