0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #860 -: Юни 25, 2012, 22:44:25 pm »
Да се включа и аз. С ПКЯ съм  правя тестове за овулация и така ми е по лесно да изчисля кога евентуално ще ми дойде , идва ми всеки месец засега , но ако тестовете са верни би трябвало вече да ми е дошло обаче не е  :?
От началото на годината Мц ми се движи от 27-29 дена до към 34 но днес ми е
3 3ден и няма нищо, имам два  :bfn: от миналата седмица, а днес като че ли ми зацапа
съвсем леко 1-2 капки тъмна кръв и така , няма друго. Ако до сряда не ми дойде ще ходя в четвъртак при док, да се надявам ли  :)
*
« Отговор #861 -: Юни 26, 2012, 00:01:48 am »
kamelia_1326, моля те, не пиши постинги с главни букви. Главните букви в Интернет пространството се приемат за крещене.

Атлантида, а теб моля да пишеш на кирилица. Ако нямаш подходяща клавиатура, ползвай Кредор (горе вляво).

Благодаря за разбирането и успех на всички!

« Отговор #862 -: Юни 26, 2012, 10:42:25 am »
mimasbg ,Благодаря за думите,явно ме разбираш! :D
f_27 и на кой ден ти е била овулацията?може да е била по късно?Някакви симптоми имаш ли?Най добре изчакаш малко да закъснее,чувала съм,че преди закъснението теста не отчита верен резултат!Стискам палци да не ти дойде!
*

tonsi

• **
  • 101
  • Добре , че я има нея "НАДЕЖДАТА"
« Отговор #863 -: Юни 26, 2012, 11:48:40 am »
Здравейте момичета,ов тестове показаха наличието на такава ,лекарката ми потварди че е имало ов всичко каквото  ми е казано го правим и остават 4 дена до датата за мц от вчера започнаха предменструалните симптоми бт още е висока вчера теста за бременност показа  :bfn: та мисълта ми беше дали е вазмойно да съм бременна и теста да не е отчел защото го направих по рано :) пожелавам ви много  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:
« Отговор #864 -: Юни 26, 2012, 12:05:41 pm »
tonsi,колко дни са минали от овулацията?
Какъв тест направи,нали тези за по ранно диагностициране на бременност са по специални и по скъпи?
Докато не ти дойде,има надежда,стискам палци след 4 дни да ни се похвалиш с две черти!
Най добре изчакай да ти закъснее и тогава с тестовете!
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #865 -: Юни 26, 2012, 12:09:11 pm »
Какъв тест направи,нали тези за по ранно диагностициране на бременност са по специални и по скъпи?
Докато не ти дойде,има надежда,стискам палци след 4 дни да ни се похвалиш с две черти!
10 дена някъде благодаря ти много за милите думи аз вече не ми се вярва щом започнаха и предменструалните симптоми http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1 ето ми я графиката
« Отговор #866 -: Юни 26, 2012, 12:18:46 pm »
 :D Моля нали затова сме тук!Все пак пише на места че тази температура трябва да е над 37 повече от 16 дни,на други места пише че трябва да се покачи само с ч единици,и аз незнам какво да ти кажа!Най добре да си чакаме,4 дни  са нищо!А и нали всички които са изпитали радостта да станат майки,е започвало с предменструалните синмптоми!Стискаме палци да не дойде и чакаме!
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #867 -: Юни 26, 2012, 12:35:33 pm »
10 дена някъде благодаря ти много за милите думи аз вече не ми се вярва щом започнаха и предменструалните симптоми http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1 ето ми я графиката
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #868 -: Юни 26, 2012, 12:38:08 pm »
 :balk_21:
:D Моля нали затова сме тук!Все пак пише на места че тази температура трябва да е над 37 повече от 16 дни,на други места пише че трябва да се покачи само с ч единици,и аз незнам какво да ти кажа!Най добре да си чакаме,4 дни  са нищо!А и нали всички които са изпитали радостта да станат майки,е започвало с предменструалните синмптоми!Стискаме палци да не дойде и чакаме!
дано :) благодаря
« Отговор #869 -: Юни 26, 2012, 13:15:30 pm »
Момичета, несериозно е да си правите тестове преди датата на М. Дори и да има бременност, то тя не може да бъде регистрирана с уриини тестове за бременност докато хормона на бременността Бета ЧХГ не достигне стойност около 50. А това обикновено става около датата на М или ден след нея. Дори най-добрите уринни тестове за бременност са с чувствителност от 20-30 нагоре. Това е най-просто обяснено! Ако толкова много ви се иска да разберете по-рано може да разчитате единствено на кръвен тест, който можете да направите най-рано на 10-11 ден от овулацията. Успех на всички, които чакат  :bfp:

tonsi, обикновено предменструални симптоми има и при наличие на бременност, такаче не се отчайвай докато не ти дойде!

f_27, надеждата никога не трябва да умира. Миналата седмица е било много рано за тест. Направи си нов утре сутринта! Успех!

*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #870 -: Юни 26, 2012, 14:26:21 pm »
Момичета, несериозно е да си правите тестове преди датата на М. Дори и да има бременност, то тя не може да бъде регистрирана с уриини тестове за бременност докато хормона на бременността Бета ЧХГ не достигне стойност около 50. А това обикновено става около датата на М или ден след нея. Дори най-добрите уринни тестове за бременност са с чувствителност от 20-30 нагоре. Това е най-просто обяснено! Ако толкова много ви се иска да разберете по-рано може да разчитате единствено на кръвен тест, който можете да направите най-рано на 10-11 ден от овулацията. Успех на всички, които чакат  :bfp:

tonsi, обикновено предменструални симптоми има и при наличие на бременност, такаче не се отчайвай докато не ти дойде!

f_27, надеждата никога не трябва да умира. Миналата седмица е било много рано за тест. Направи си нов утре сутринта! Успех!
Благодаря :)
« Отговор #871 -: Юни 26, 2012, 16:06:41 pm »
Tоnsi, предменструалните болки изобщо не изключват бременност. При мен ги имаше и то с пълна сила - болки в гърдите, около седмица преди да ми дойде, гадните бодежи в яйчниците все едно във всеки един момент ще ти дойде. Около датата на МЦ пътувах и се бях запасила с много превръзки, защото го очаквах всеки момент.
Направих първия тест едва на 2 ден от закъснението ( поне според мен де) и имаше една мнооого бледа 2-ра чертичка, която дори след известно време се изпари напълно от теста :(

Аз в събота 23.06 разбрах, че си имам   :bfp: :bfp: и съм много щастлива.

Така, че не го мисли изчакай спокойно без много да тормозих организма си от притеснения, за да не стане по-кофти.

Стискаме палци да чуем новината скоро.
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #872 -: Юни 26, 2012, 17:06:45 pm »
Честито мила много се радвам за теб дано от тук на татък всичко да е наред :) благодаря за милите думи  :balk_21:
« Отговор #873 -: Юни 28, 2012, 12:19:24 pm »
 :D привет момичета стискайте палци да не ми дойде,моля ви!!!!
« Отговор #874 -: Юни 28, 2012, 12:27:09 pm »
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Имаш много стиснати палчета от мен!

*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #875 -: Юни 28, 2012, 15:49:29 pm »
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Имаш много стиснати палчета от мен!
дано пожелавам ти го от сърце :)  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и да си следващата похвалила се с  :bfp:
« Отговор #876 -: Юни 28, 2012, 15:54:43 pm »
Дано благодаря за подкрепата!
« Отговор #877 -: Юни 28, 2012, 16:07:49 pm »
И от мен имаш много  :crossfingers: :crossfingers: osi_9
*

tonsi

• **
  • 101
« Отговор #878 -: Юни 28, 2012, 16:22:51 pm »
Дано благодаря за подкрепата!

моля :) нали за това сме тук и аз ще треперя на 3 юли дали ще ми дойде , а ти БТ мериш ли ,че гледам в графикатата ти няма записано :)
« Отговор #879 -: Юни 28, 2012, 16:53:48 pm »
Благодаря,mimasbg
не я меря бт,малко съм гадежлива,и не мога да я меря!
А някакви симптоми имаш ли,иначе на трети ще стискаме палци да не ти дойде!