Здравейте на всички. Както виждате нова във форума и знам, че това, което ще питам (или по - точно споделя) сте го чували прекалено много пъти, но може би малко ще ми олекне. И така, със съпруга ми имаме една дъщеря на 4 години и сега опитваме за второ дете, може би от малко преди Нова година. От тогава и започнах да ви чета и съответно всеки месец да си въобразявам всякакви симптоми на бременност при един или два дни закъснение. Но този месец вече незнам какво да си мисля. Последния ми цикъл беше на 07.05. и дължината на цикъла ми е 33 дни. Не меря температура, а си гледам засега само календара на Зачатие (което знам, че не е много правилно, но може би тайно се надявам да стане без да се вманиачавам). Та според този календар овулацията ми е била около 26.05;27.05. На 10.06 (което е два дни закъснение) имах белтъкообразна ЦС и започнаха ПМС, безсъние, болки в кръста и за ден - два разстройство. Правих три теста - и трите за съжаление отрицателни, последния беше на 19.06. Знам, че може да става въпрос за някакъв медицински проблем, но тайно се надявам да не е така. Днес имам час при лекар, стискайте палци.
Май стана много дълго. Благодаря за търпението и успех на всички