0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #740 -: Май 23, 2012, 12:29:28 pm »
Добро утро как сте?Ани мила с теб какво става?как си?Има ли други който не чакат тази седмица?
здравейте , и приятни предстоящи почивни дни, Аз отново съм на старта , този месец ,оставям свичко по Божията воля, хем и малко да се успокоя

*
« Отговор #741 -: Май 23, 2012, 13:09:04 pm »
Здравейте, и аз съм в очакване ще видим утре на кръвния тест.
Имам въпрос към Ани  :D и за имам обрив по гърба и корема и понеже не съм чела цялата тема питането ми е дали може да е от хормоналните лекарства който съм пила.
Благодаря предваритлно :D
« Отговор #742 -: Май 25, 2012, 17:38:10 pm »
Здравейте и от мен. Аз съм с много ясно изразени симптоми на ПМС и този месец ги имах. Появи се почти черно течение, което и друг път съм имала като предвестник на МЦ. След което спря, изчезна и ПМС симптоматиката, от МЦ няма и следа и за първи път в живота си имам киселини. 8O Според вас да правя ли тест или не? За протокола: очаквах МЦ около 25-26, дали тестът ще покаже, ако има бременност или е рано?

Като се замисля, не съм чувала досега такова черно нещо да се появи при бременност, та не смея да се надявам, пък и сме с мъжки фактор за безплодие. :oops:

Благодаря ви, момичета.
« Отговор #743 -: Май 25, 2012, 17:46:03 pm »
Мисля , че не е рано да си направиш тест. Направи го и ще разбереш. Всеки тест би трябвало да ти отчете правилно. Пожелавам ти искренно двете чертички. И пиши какво е станало ...дано съм ти помогнала.
« Отговор #744 -: Май 26, 2012, 12:31:08 pm »
 :D По принцип стават и чудеса,но според мен най добре изчакай да минат 10 дни от закъснението,и тогава прави тест,така или иначе доктора няма да види нищо рано е!Изчакай и  ще се види! Иначе не съм чувала за черно течение по време на бременност,но тук в зачатие има тема за мажкия фактор за безплодие,потърси и прочети може да ти е от полза!
« Отговор #745 -: Май 27, 2012, 12:57:31 pm »
дойде си цикълът и това е, поредни напразни надежди, но вече съм свикнала да са все напразни, така че по-лесно се преживяват.ех, тия две черти ще има да ги чакам. наесен дано да съм във форма, да съм оправила инсулиновата резистентност и хашимотко да е наред, че ще записвам час при Владимиров и искам поне ендокринно да съм окей. :wink:

silviq_meri, много ти благодаря за пожеланието, стопли ми сърцето :)

kamelia_1326, права си: черното и бременността не съм чувала да вървят заедно :)

« Отговор #746 -: Май 27, 2012, 15:46:00 pm »
Здравейте , след спонтанен аборт в петта г.с. Каква е вероятността да забременея от парвия път. Предния път когато забременях беше изобщо нямах представа че се е получило, това беше в месеца в които имах само един полов контакт . За първи път този месец възобновихме опитите . Днес не можах да издържа и си направих тест - отрицателен три дни преди Ц.А предния път когато си го направих ми отчете веднага бременност и пак беше преди датата .
« Отговор #747 -: Май 29, 2012, 14:15:01 pm »
здравейте,и от мен най-накрая и аз да се осмеля да пиша.
С моята половинка правим опити за бебе от 3 год.Но за сега са неуспешни.Започнах ме да посещаваме клиника за репродуктивно здраве,но лекарката която ни лекува ни заяви,че няма смисъл да опитваме по добре да се запишем за инвитро.Нали се сещате какъв удар беше това за нас.Та така де примирих ме се с тази новина,но не спряхме с  опитите.Всичко вървеше добре до този месец или по точно миналия.Дойде ми на 13.04 за последно.Направих си няколко теста,но уви всичките отрицателни.Но към 20.05 ми беляза кафеникаво течение подобно като края на цикъл и продължи само 3 дни.Реших да си направя кръвен тест,защото започнаха някакви страни за мен симптоми.Вчера си взех резултатите,но те показваха 4.8 за реф. граници 5.Минаха вече 16 дни,а моя цикъл все още го няма.Прегледа ми при лекарката е много далече и вече се побърквам.Моля ви посъветвайте ме нещо.Благодаря ви предварително.
« Отговор #748 -: Май 29, 2012, 14:27:01 pm »
hristova87 Здравей наистина доста дълго пробвате за бебче!Няколко въпроса.На колко дни ти е цикъла?В зависимост колко дни ти е цикала си изчисли овулацията?като получиш датата прибавяш още максимум 14 дни и тогава можеш да правиш тест!
« Отговор #749 -: Май 29, 2012, 14:33:42 pm »
по принцип цикъла никога не ми е бил от най-редовните,но пак никога и не ми е пропускал,имала сам най-голяма разлика от 34 дни от цикъл до цикъл
« Отговор #750 -: Май 29, 2012, 14:44:08 pm »
овулацията знаеш ли кога ти е била ?и аз незнам какво да те посъветвам но май няма бременност според моите изчисления все пак са минали доста дни,ще трябва да си чакаш прегледа и да те погледнат,но кръвния тест няма как да сбърка!
« Отговор #751 -: Май 29, 2012, 14:51:14 pm »
Извинявам се предварително,ако греша,но ако няма бременност стойностите не трябва ли да са 0.Незнам опитвала съм да си изчисля овулацията,но или сам много зле и немога да го направя или вече и аз незнам.
« Отговор #752 -: Май 29, 2012, 14:52:52 pm »
а дали не сам направила теста много рано.
« Отговор #753 -: Май 29, 2012, 15:04:41 pm »
Xristova87 с моя скромен опит,знам от момичетата тук де :lol:, че кръвният тест се повтаря за да видиш дали тази стойност се удвоява. А пък и след толкова дни закъснение мисля че и уринен тест ще покаже. Успех

« Отговор #754 -: Май 29, 2012, 15:09:38 pm »
благодаря ти мисля да отида още сутринта да го повторя.стискайте ми палци,защото ми писна да чакам вече.
« Отговор #755 -: Май 29, 2012, 16:54:08 pm »
http://www.az-jenata.bg/article/1886/Presmyatane-na-ovulatziyata/
http://www.calculator.bg/1/ovulatzia.html
ето христова,да прегледаш може да ти е от полза,Наистина доста дълго пробвате,но разбрахте ли къде е проблема,следяла ли си бт,и на колко години си ако не е тайна?
« Отговор #756 -: Май 29, 2012, 17:27:45 pm »
Мерси за инфото,може би само това не бях прочела.аз сам на 25,а мъжа ми е на 31.Остановен е провлем при него,малко количество и не много добро качество.при мен са правени почти всички изследвания хормони,цветна снимка на тръбите,следила сам си бт,но нищо на лице.Единственото което чувам ще стане,но малко по бавно.
« Отговор #757 -: Май 29, 2012, 18:42:50 pm »
 :D много хора си чакат доста дълго време,докато бебето стане,но наистина си трябва време,мойе би и повече креватни гимнастики!Във Фонда може би ще чакате дълго,а до различни доктори ли си се допитала?чувала съм ,че някои момичета забременяват с помоща на дуфастон и пият фолиева киселина,с толкова дълъг цикъл,трябва да се набавиш с тестове за овулация,пробваите може  и да стане!ОТ све сърце ти пожелавам наи скоро да видиш двете чертички!
« Отговор #758 -: Май 29, 2012, 18:50:14 pm »
допитвала сам се и до други лекари,но те ми отговаряха  че не става толкова бързо  колкото искаме ние.не вярвам много на тези тестове за ов,незнам може и да вършат работа.мисля да видя какво ще ми каже лекарката,ако ли не ще чакам да дойде време за инвитро.
*

cerise

• **
  • 76
  • The present has no ribbon.
« Отговор #759 -: Май 30, 2012, 08:33:38 am »
Здравейте момичета! Искам да ви попитам възможна ли е бременност след 2 отрицателни теста (единият е направен на 1-ви ден закъснение, вторият - на 2-ри ден). Симптомите са са ПМС и болки в гърдите и от вчера много странен вкус в устата (бих го описала като метален). Предварително ви благодаря за отговорите!