0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 4 част
« Отговор #620 -: Април 07, 2012, 10:51:00 am »
Здравейте, благодаря ви за милите думи и куража! Прави сте! Да ви кажа, като че ли просто вече не мога да си контролирам настроениео... а пък и то на работа ми е много трудно, щото там е напрежение и супер ме изнервят. Днес почивам и определено се чувствам по-добре, наистина знам че това е правилното мислене - позитивното. Ще гледам да не се давам вече!
Иначе според моите изчисления съм към 5-6 г.с. Последната ми менструация беше на 25.02. Доктора ми каза, че плода е на 3 седмици. Наистина вероятно е рано. Дано на 11-ти вече да е ясно!
Пак много ви благодаря - страхотни сте!
Успех на всички! Нека имаме по-малко притеснения и много повече поводи за усмивки! :)
« Отговор #621 -: Април 07, 2012, 11:09:34 am »
Здравейте и от мен за днес  :D Само на бързо ще пиша, че вече ми закъснява 2 ден  :goodluck: ще изчакам още един ден и ще си взема тест. Признаци за М почти нямам освен подпухнал корем  :oops: и гаденето което вече е две-три седмици направо свикнах с него  :) и от  една седмица се уморявам страшно бързо направо ми призлява. Стига толкова сам се оплаквала  :wink: И последно а уж се пазихме  :oops:
Всеки един момент е още един шанс да се усмихнеш. :)
« Отговор #622 -: Април 07, 2012, 11:53:52 am »
Здравейте и от мен за днес  :D Само на бързо ще пиша, че вече ми закъснява 2 ден  :goodluck: ще изчакам още един ден и ще си взема тест. Признаци за М почти нямам освен подпухнал корем  :oops: и гаденето което вече е две-три седмици направо свикнах с него  :) и от  една седмица се уморявам страшно бързо направо ми призлява. Стига толкова сам се оплаквала  :wink: И последно а уж се пазихме  :oops:

Хайде дано стискам ти палци утре да ни се похвалиш  :D
« Отговор #623 -: Април 09, 2012, 14:36:46 pm »
Здравейте толкова надежди през тези 3 дни и днес ми дойде ... :( Нищо нов месец нов късмет може пък и да бъдем по усърдни  :D
Всеки един момент е още един шанс да се усмихнеш. :)
*

anni1981

• 334
  • Дошла съм си за правото на щастие.
« Отговор #624 -: Април 10, 2012, 17:26:06 pm »
Здравейте, притеснено ми е може би въпроса ми е малко глупав,,, но се престраших на 11-тия ден /тази сутрин /  закъснение да си направя тест и резултата е "-", едва ли след толкова дни може да има грешка, но все пак както се казва съм като удавник за сламка. Знам , че правилното решение е да посетя док. И все пак дали някоя от вас е изпадала в такова положение , благодаря за вниманието и пожелавам на всички щастие и само положителни поводи за усмивки, Весели празници !! :wink:

« Отговор #625 -: Април 10, 2012, 21:59:13 pm »
Здравейте, притеснено ми е може би въпроса ми е малко глупав,,, но се престраших на 11-тия ден /тази сутрин /  закъснение да си направя тест и резултата е "-", едва ли след толкова дни може да има грешка, но все пак както се казва съм като удавник за сламка. Знам , че правилното решение е да посетя док. И все пак дали някоя от вас е изпадала в такова положение , благодаря за вниманието и пожелавам на всички щастие и само положителни поводи за усмивки, Весели празници !! :wink:

Ами какво да ти кажа аз,ако имаш някакви симптоми на бременност,трябва да си направиш още един тест с първа сутрешна урина,или да си пуснеш кръвен тест,но по принцип не забравяй,че теста за бременност се прави и 14 дни след последния рисков полов акт!Ако и от деня в които си мислиш че си за4енала,или евентуалнаъта овулация,пак трябва да минат 14 дни за да от4ете теста,и пак има вероятност да даде грешен резултат!а за лекаря че трябва да отидеш,трява,но така или иначе ако е рано,само ще ти каже  нищо не се вижда и не съм сигурен!така че си направи кравен тест,за да си знаеш! :bighug:
« Отговор #626 -: Април 11, 2012, 11:51:13 am »
Може и теста да е бил дефектен, направи още един за всеки случай, а ако и той е отриц., посети гинеколог задължително. :goodluck:

*

anni1981

• 334
« Отговор #627 -: Април 11, 2012, 12:27:02 pm »
Може и теста да е бил дефектен, направи още един за всеки случай, а ако и той е отриц., посети гинеколог задължително. :goodluck:
,
Благодаря за вниманието, понежи и др. ми е закъснявало, даже и малко повече- затова изчаквам, но кръвния тест е добро решение, може би като видя , че няма нищо - да се успокоя , и да ми дойде , а другото ,което ме притеснява, е че нямам никакви симптоми  :(, които да ме навеждат на бременност

*
« Отговор #628 -: Април 11, 2012, 16:08:05 pm »
anni1981, пусни си най-добре кръвен тест. 
Имам вече две ангелчета на небето

*
« Отговор #629 -: Април 11, 2012, 16:31:01 pm »
anni, не е задължително да имаш каквито и да било симптоми.

« Отговор #630 -: Април 11, 2012, 22:25:16 pm »
Благодаря за вниманието, понежи и др. ми е закъснявало, даже и малко повече- затова изчаквам, но кръвния тест е добро решение, може би като видя , че няма нищо - да се успокоя , и да ми дойде , а другото ,което ме притеснява, е че нямам никакви симптоми  :(, които да ме навеждат на бременност
[/quote]да бе да  :D нямаш...а това среднощно събуждане, аз точно от този симптом започнах.Виж ми графиката,ако искаш  :wink:[/b]
« Последна редакция: Април 11, 2012, 22:27:33 pm от sianeva »

*
« Отговор #631 -: Април 11, 2012, 23:34:04 pm »
Аз съм в десета седмица и съм бременна за втори път. Нямах симптоми преди теста. Сега освен честото ходене по малка нужда, нямам други симптоми. Нямах и предния път. Така че е индивидуално. Няма смисъл да се притеснява някой, че няма симптоми. Не е задължително да има. Все едно да кажа, че онзи ден, като ми излезе пъпка, значи ще ми дойде. На мен не ми звучи сериозно.

« Отговор #632 -: Април 12, 2012, 08:24:58 am »
Ани, винаги ли ти е редовен цикъла? Знаеш ли на колко дни ти е? Дори и с 11 дни закъснение уринния тест може да не отчете бременност ако ЧХГ ти е нисък и по-бавно се повишава. Както казвам момичетата, пусни си кръвен тест и евентуално при АГ-то. Друг път така закъснявало ли ти е?
За симптомите- наистина не е задължително. При мен само гърдите ми подсказаха, че може би има нещо, защото адски много ме боляха и постоянната сънливост.
Успех!
*

anni1981

• 334
« Отговор #633 -: Април 12, 2012, 09:09:06 am »
Ани, винаги ли ти е редовен цикъла? Знаеш ли на колко дни ти е? Дори и с 11 дни закъснение уринния тест може да не отчете бременност ако ЧХГ ти е нисък и по-бавно се повишава. Както казвам момичетата, пусни си кръвен тест и евентуално при АГ-то. Друг път така закъснявало ли ти е?
За симптомите- наистина не е задължително. При мен само гърдите ми подсказаха, че може би има нещо, защото адски много ме боляха и постоянната сънливост.
Успех!
Много ви благодаря за вниманието -радвам се , че ви има за подкрепата и разбирането,
Ами да ти кажа, не е много редовен,30-35, а е имало случай и малко повече/ само последните 2 месеца беше точно по 28, но мисля се дължи на Дуфастона/ ,  а може и след Клостила и Дуфастона -пити през февруари, да се е разстроило нещо ,,
но мисля да пусна кръвен, поне ще знам...
На 18.02- бях при док- тогава нямаше никакви проблеми

« Отговор #634 -: Април 12, 2012, 21:02:24 pm »
Весели празници на всички бебеправещи и с пожелание за много положителни тестчета идващите месеци !целувки
« Отговор #635 -: Април 16, 2012, 19:49:49 pm »
Здравейте на всички.
Нова съм във форума и нямаше да се престраша да пиша, ако не се бях притеснила толкова много. Работата е там, че не съм сигурна дали съм бременна, а не съм правила специално опити за това. Просто този месец гърдите ми се увеличиха двойно и адски много ме болят, по чувствителни са от всеки друг път и са малко по-твърди от обикновенно, а колежките в работата постаянно ме бъзикат че съм с цветна бременост, тъй като от два месеце като се изправя след клякане ми прилошава адски много, а имах и месец в който въобще не ми дойде МЦ. Може ли някой да ми каже как може да се разбере дали си в цветна бременост и какви са симптомите, ако има такива.
Благодаря предварително.
« Отговор #636 -: Април 16, 2012, 20:50:24 pm »
Здравейте момичета! Послушах всичките съвети ,които ми дадохте ,но ето ме отново тук терзаеща и объркана.  osi_1
Вече 6 дена закъснение и 3 отрицателни теста... Истината е че незнам какво става... От седмица и малко имам много странни болки и придръпваня в яйчниците, както и под пъпа. На няколко пъти почуватвах и болки в слабините...малко е странно за обяснение  :oops:  Гърдите доста ми наедряха с лека болка от към подмишниците. Както и постоянните газове, голям апетит ,кървящи венци и неспокоен сън през нощта!
Наистина ще съм благодарна ако отново ми помогнета със съвет как да постъпя... И дали е възможно тестовете да отчитът грешно?
« Последна редакция: Април 16, 2012, 20:56:28 pm от Ivayla »
« Отговор #637 -: Април 17, 2012, 08:56:15 am »
Здравейте на всички.
Нова съм във форума и нямаше да се престраша да пиша, ако не се бях притеснила толкова много. Работата е там, че не съм сигурна дали съм бременна, а не съм правила специално опити за това. Просто този месец гърдите ми се увеличиха двойно и адски много ме болят, по чувствителни са от всеки друг път и са малко по-твърди от обикновенно, а колежките в работата постаянно ме бъзикат че съм с цветна бременост, тъй като от два месеце като се изправя след клякане ми прилошава адски много, а имах и месец в който въобще не ми дойде МЦ. Може ли някой да ми каже как може да се разбере дали си в цветна бременост и какви са симптомите, ако има такива.
Благодаря предварително.

Добре дошла при нас!Чувала съм и сам чела доста по темата тъй като и аз имах такива съмнения!симптомите пи принцип са същите като при нормалната бременност,с изключение че получаваш кървене,което трябвало да бъде оскъдно,и различно на цвят!Най сигурно е теста,той отчита всякаква бременност,и посещението при лекар!Стискам ти палци да стане това,което ти желаеш,чакаме ножини!
« Отговор #638 -: Април 17, 2012, 09:10:22 am »
Здравейте момичета! Послушах всичките съвети ,които ми дадохте ,но ето ме отново тук терзаеща и объркана.  osi_1
Вече 6 дена закъснение и 3 отрицателни теста... Истината е че незнам какво става... От седмица и малко имам много странни болки и придръпваня в яйчниците, както и под пъпа. На няколко пъти почуватвах и болки в слабините...малко е странно за обяснение  :oops:  Гърдите доста ми наедряха с лека болка от към подмишниците. Както и постоянните газове, голям апетит ,кървящи венци и неспокоен сън през нощта!
Наистина ще съм благодарна ако отново ми помогнета със съвет как да постъпя... И дали е възможно тестовете да отчитът грешно?
Здарвей ами и аз незнам какво да ти кажа,много лошо така,да не би втората чертичка да е била бледа,с първа сутрешна урина го направи нали,ако не отивай на кръвен тест,той ще покаже със сигурност,поне няма да се притесняваш!стискам палци всичко да е така както искаш! osi_9 osi_9 osi_9 osi_9 osi_9 osi_9
*
« Отговор #639 -: Април 17, 2012, 10:51:51 am »
Аз съм в десета седмица и съм бременна за втори път. Нямах симптоми преди теста. Сега освен честото ходене по малка нужда, нямам други симптоми. Нямах и предния път. Така че е индивидуално. Няма смисъл да се притеснява някой, че няма симптоми. Не е задължително да има. Все едно да кажа, че онзи ден, като ми излезе пъпка, значи ще ми дойде. На мен не ми звучи сериозно.
Здравей,
В голяма степен ме успокои коментара ти относно липсата на симптоми. При мен е странна ситуация, предния месец уж имах добро ниво на чхг, а после взе да пада, нищо,че пиех лекарства, но лекарката ми ме посъветва да не се боря с природата ами да си оставя нещата ...
Този месец си следих и овулацията с тестове и всичко, но нямам симптоми, а имам положителен тест от днес и съм доста изнервена да не се повтори случката от преди.
Единственото, което имам ако може да се брои за симптом е малка температура, все ми е студено и ставам рано като кукувиците още към 4-5 часа и не ми се спи грам. Нямам нито болки в кръст или корема ( 3-5 дни след овулацията има доста странни придърпвания и това беше). Гърдите ми не са надути и твърди като минали месец, само много малко по-отекли...но нищо кой знае какво...мисля утре да направя пак тест, но със сутришна урина и после да ида на кръвен тест..Дано всичко да е ок ...дано..